Me autamme sinua asuntokaupassa alusta loppuun

Pääkaupunkiseudulla on jatkuvasti myynnissä noin 10 000 asuntoa. Oletko miettinyt miten sinun asuntosi erottuu joukosta myyntitilanteessa?

Kovassa kilpailussa meidän asiantuntemuksemme ja pitkä kokemuksemme auttaa sinua.

Raudanluja ammattitaito

Kodin myyminen on useimmille elämän suurin kauppa, johon liittyvät suuret rahat ja tunteet. Suurissa päätöksissä kannattaa aina luottaa kokeneeseen asiantuntijaan. Meillä on pitkä kokemus ja vakiintuneet menettelytavat, jonka avulla voimme merkittävästi nopeuttaa asuntosi myyntiä ja pitää huolen siitä, että saamasi hinta on kohdallaan. Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukonseptin, jolla saat enemmän vastinetta välityspalkkiollesi. Kokeneen ja tehokkaan myyntitiimimme lisäksi käytössäsi on ammattivalokuvaajat ja -videokuvaajat, stailaajat sekä tehokas markkinointitiimi. Käytämme kattavasti digitaalista markkinointia ja käytössämme on alan viimeisimmät työkalut mainonnan optimointiin oikean ostajan löytämiseksi. Turvallisen asuntokaupan takaa oma lakitiimimme. Olemme ainoa välitysliike pääkaupunkiseudulla, jolla on käytössä oma juristi ja lakiosasto palvelemassa päivittäistoimintaamme.

Kyseinen välittäjä on ollut palveluksessani noin 20 vuotta. Hän on välittänyt minulle vuosien saatossa vuokralaisia nyt myynnissä olleeseen asuntoon. Kun viimeiset vuokralaiset kolmen vuoden asumisen jälkeen lähtivät, annoin asunnon Teemu Oukarille myytäväksi. Asia eteni jouhevasti ja ilmeisesti pantu myyntihinta oli kutakuinkin realistinen. Minua pidettiin koko ajan hyvin ajan tasalla. Reilu yksi (1) kuukausi meni aikaa, kun kaupat oli tehty. Verotukseen ynnä muuhun liittyvää tietoa sain sitä kysyessäni.

Asunnon arvio ja myynti- ja markkinointisuunnitelma

Onnistunut asuntokauppa alkaa ammattilaisen tekemästä asunnon hinta-arvioinnista. Saat kirjallisen arviolausunnon asunnostasi tai kiinteistöstäsi, jonka avulla saat arvokasta lisätietoa alueesi markkinatilanteesta. Tämän lisäksi saat samalla myynti-ja markkinointisuunnitelman toimenpiteistä, jotka auttavat saavuttamaan toivotun lopputuloksen. Takaamme, että palvelumme on aina ammattitaitoista, joustavaa ja luottamuksellista. Palvelemme sinua etujesi mukaisesti myyntiprosessin alusta loppuun asti.

Arviolausunto ja myynti- ja markkinointisuunnitelma ovat maksuttomia ja eivät velvoita mihinkään.

 

Asunnon myyminen

Jokainen asunto on yksilö. Suunnittelemme aina myynti- ja markkinointitoimenpiteet yksilöllisesti. Voimme tarjota asuntosi myynnissä ja markkinoinnissa muun muassa:

 • Suuren myyntiverkoston ja -voiman toimistomme yli 100 välittäjän toimesta ­
 • Upeat ammattikuvaajan ottamat myyntikuvat ­
 • Rakennusten ilmakuvauksen
 • Tyylikkäät 8- tai 12-sivuiset myyntiesitteet ­
 • Kohdennetun ja kattavan digitaalisen markkinoinnin sosiaalisessa mediassa: Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest
 • Joustavat yleis- ja yksityisesittelyt ­
 • Laajan näkyvyyden internetin asunnonmyyntisivustoissa ­
 • Ammattitaitoiset asuntovideot ­­
 • Asunnon 3D-kuvauksen
 • Koko sivun ilmoitukset Helsingin Sanomissa ­
 • Lehti-ilmoituksia paikallislehdissä
 • Stailaamme tai kalustamme asuntosi tarvittaessa myyntikuntoon

Katso tästä video välittäjiemme yhteismyynnin eduista kotisi myynnissä:

Hyvin suunniteltu. Loistavat kuvat. Joustavasti näytöt. Ystävällinen yhteistyö. Ja plussaa, kivat ostajat.

Hienosti hoidettu toimeksianto, vaikka aikaa tarjoukseen kului 9 kk. Mukavasti päivitti väliaikatietoa ja muutenkin oli aina tavoitettavissa. Harmi oli, että häntä tuurasi toinen henkilö kaupantekotilaisuudessa. Ei sillä, että tämä olisi huonosti asiansa hoitanut mutta silti. Teemulle siis ruusuja mutta sitä vastoin ostamamme uuden kodin välittäjä saisi ottaa oppia Teemulta yhteydenotoissa asiakkaaseen.

Erinomainen suoritus, kaikki tehty asiakkaalle vaivattomaksi. Aktiivisuustaso ja yhteydenpito ei voisi olla parempi. Voimme lämpimästi suositella.

Onnistunut kauppa

Kaupantekotilanteessa sinun ei tarvitse huolehtia paperisodasta vaan teemme kaiken alusta loppuun. Laadimme KVKL:n hyväksymät kauppakirjat ja muun tarvittavan liitemateriaalin asianmukaisesti ja hyvissä ajoin. Teemme noin 2000 onnistunutta kauppaa vuodessa, joten meillä on kokemusta kaikenlaisista asunto- ja kiinteistökaupoista.

Ota yhteyttä

Fill out my online form.

Valtavan iso kiitos pitkäjänteisestä ja ammattimaisesta myyntityöstä jota tehtiin suurella sydämellä. Suosittelen!

Kaikki meni nappiin ja välittäjä on rauhallinen, sympaattinen ja pitää asiakkaan ajantasalla tapahtumista. Häneen voi luottaa.

Asunnon näyttö ja asuntokaupat sujuivat erittäin hyvin. Asunnon välittäjä vaikutti asiantuntevalta, ja hän oli aikataulujen suhteen joustava.