Tuloksellista kiinteistönvälitystä jo yli 20 vuotta

Kiinteistönvälittäjän urani alkoi keväällä 1995 Toiveneliöt Oy:ssä, joka toimi silloin Munkkiniemessä. Olin lukenut kaiken alaan liittyvän ja olin intoa täynnä – valmiina tekemään kauppaa. Haastavan alun jälkeen tunsin päässeeni sisälle alalle ja aloin saada tuloksia. Olin löytänyt oman polkuni. Siitä lähtien olen toiminut menestyksekkäästi kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla.

Olen huumorintajuinen ja tulen hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Paras kiitos minulle on kun asiakkaani kääntyvät yhä uudelleen puoleeni asuntoasioissa. Kiinteistönvälittäjän työssäni koen tärkeäksi sekä alan syvän asiantuntemuksen että hyvän asiakaspalvelun, johon kaikessa toiminnassani aina tähtään.

Välitystyön lisäksi olen toiminut alallamme mm. yrittäjänä, vastaavana hoitajana, myyntijohtajana, alueellisena paikallisjohtajana ja toimistonvetäjänä. Olen myös kouluttanut satoja välittäjiä. Tunnen alan enemmän kuin hyvin. Tarkoitukseni on kirjoittaa tulevaisuudessa kirja välitysalasta. Jos haluat itsellesi kokeneen, luotettavan ja tuloksekkaan välittäjän, olen sinun valintasi.

Aktiivinen, ahkera välittäjä, piti meidät hyvin ajan tasalla. Monipuolisia ratkaisu-ehdotuksia kauppojen syntymiselle, kun myyntiaika oli niin pitkä. Miellyttävä ja mukava ensivaikutelma, joka säilyi koko yhteistyömme ajan. Kaikki käytännön asiat sujui hyvin ja mutkattomasti. Rautainen ammattilainen!

Teemu Oukari

Teemu Oukari

Kiinteistönvälittäjä

  • Syntynyt 1973 Helsingissä
  • Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) vuodesta 1995
  • Välittänyt 1500 kotia yli 20 vuoden aikana pääkaupunkiseudulla
  • Digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä kiinteistönvälitysalalla Suomessa

 

Koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen sujui hyvin. Saimme realistisen arvion myyntihinnasta ja huoneiston valokuvaus, näytöt yms. sovittiin aikataulujemme mukaan. Teemu Oukari piti meidät tilanteen tasalla koko ajan. Kauppa syntyi nopeammin kuin mihin olimme varautuneet.

Loistavaa toimintaa alusta alkaen, stailaus, kuvaukset ja asioiden selvitys. Aina paikalla tarvittaessa, mielestämme loistavaa toimintaa. Voime suositella lämpimästi. Iso kiitos meiltä ja haukkuvilta nelijalkaisilta.

Ehdotonta A-luokan kiinteistönvälitystä! Ei voi antaa kun positiivista palautetta Kahdeksannen päivän Teemulle, joka hoiti meidän asunnon myymisen ennätysnopeasti ja puhtaalla ammattitaidolla. Täytyy sanoa ettei elämässämme olla tavattu näin mahtavaa kiinteistönvälittäjää ja koko Kahdeksannen päivän toiminta on juuri sellaista mitä markkinoille on kaivattu jo pitkään – suosittelemme lämmöllä kaikille!