Näitä koteja on ollut ilo myydä

Ristiretkeläistenkatu 16 julkisivu

Viikinmäen rivitaloasunnot herättivät paljon mielenkiintoa. Ammattitaitoinen ja kattava digitaalinen markkinointi sekä yhteismyynti edesauttoi asioiden etenemistä. Ammattivalokuvauksen lisäksi teimme myös aluetta esittelevän myyntivideon.

Lasilaakson talo kalustettiin myyntiä varten. Ammattivalokuvauksen lisäksi teimme myös taloa esittelevän videon sekä markkinoimme taloa kattavasti sosiaalisessa mediassa.

Henttaa_omakotitalo ja tontit

Henttaan talo ja kahden tontin kokonaisuuden markkinointia valmisteltiin huolellisesti, aktiivisen digitaalisen markkinoinnin ja pitkän ja kattavan kiinteistökaupan osaamisen avulla. Myynti aloitettiin tekemällä koelaskenta tonteista. Talo stailattiin, ammattivalokuvaaja kuvasi talon ja tontit ja teimme vielä molemmista myyntivideot.

 

Kerrostalo_oma terassi

Haukilahden kiva kerrostalokoti omalla terassilla kiinnosti auringonpalvojia. Huolellinen valmistelu, aktiivinen myyntityö ja systemaattinen digitaalinen markkinointi takasivat onnistuneen lopputuloksen.

 

Haukilahti_rivitalo_Teemu Oukari

Haukilahtelainen rivitalo houkutteli paljon ostajia. Huolellinen ja kokonaisvaltainen myyntityö aikaansai tavoitellun lopputuloksen.

Haukilahti_Teemu Oukari

Kaunis rivitalo Haukilahdesta kalustettiin myyntiä varten, jotta potentiaaliset ostajat näkevät paremmin tilan tarjoamat mahdollisuudet. Reipas myyntityö ja aktiivinen markkinointi viimeistelivät kokonaisuuden.

Teemu Oukari_Laajalahti

Tätä taloa oli ilo myydä. Stailaukseen panostettiin, ammattikuvaaja hoiti oman osuutensa ja aktiivinen myyntityömme ja kattava markkinointimme huolehti lopusta.

Teemu Oukari_Mankkaa

Kodit vaihtavat omistajaa nopeasti tässä yhtiössä. Prosessiin panostettiin, koti stailattiin, kiinnostusta lisättiin ennakkomarkkinoinnilla, teimme myyntivideon ja tietysti aktiivista myyntityötä ja kattavaa digitaalista markkinointia.

 

Hyvällä paikalla sijaitsevat Tapiolan rivitalokodit menevät hyvin kaupaksi. Tavanomaiseen tapaan valmistelimme myyntiä huolellisesti, panostimme aktiiviseen myyntityöhön ja digitaaliseen markkinointiin.

Jälleen kerran loistoduunia, kiitos!

Teemu is professional and friendly. The process was smooth.

Teemu hoiti asuntomme myynnin tehokkaasti ja ammattitaitoisesti koronatilanteesta huolimatta. Ostaja löytyi nopeasti ja koko prosessi oli erittäin sujuva. Suosittelut!

Vaikka kokonaisuus oli monimutkainen, kaikki sujui Teemun ammattitaidolla erinomaisesti ja aikataulussaan.

We were very happy with Teemu’s approach of salesmanship. Not upsaling, but being clear and approachable for all queries. Especially, translating us to Finnish all improtant details. We recommend Teemu strongly.

Kiitos erinomaisesta työstä!

Kaikki sujui hyvin, ei mitään moitittavaa. Kiinteistövalittäjä (Teemu Oukari) oli miellyttävä ja asiantunteva.

Aivan eri luokkaa kuin muut välittäjätoimistot!

Kaikki sujui hyvin, kiitos Teemu!

Saimme alustavan hinta-arvion nopeasti. Itse myyntitapahtuma käynnistyi tehokkaasti. Erinomainen esite, esittely ja kuva-aineisto. Myynti johti nopeasti kauppaan. Myyntihinta vastasi hyvin alustavaa arviota. Kauppasopimus on täsmällinen. Kiinteistövälittäjän ystävällisyys ja asiantuntemus olivat varmasi keskeisiä tekijöitä kaupan onnistumiseen.

Loistavaa palvelua, välittäjän kanssa mukava ja helppo asioida. Ensiasunnon ostosta jäi positiivinen kokemus!

Hienosti hoidettu toimeksianto, vaikka aikaa tarjoukseen kului 9 kk. Mukavasti päivitti väliaikatietoa ja muutenkin oli aina tavoitettavissa. Harmi oli, että häntä tuurasi toinen henkilö kaupantekotilaisuudessa. Ei sillä, että tämä olisi huonosti asiansa hoitanut mutta silti. Teemulle siis ruusuja mutta sitä vastoin ostamamme uuden kodin välittäjä saisi ottaa oppia Teemulta yhteydenotoissa asiakkaaseen.

Kaikki meni todella sujuvasti. Teemulle vielä tuhannet kiitokset.

Teemun kanssa on mukava asioida, kauppaa syntyy ja asiat sujuvat helposti.

Mahtavaa työtä, asennetta ja ammattitaitoa. Taitava neuvottelija ja periksiantamaton. Suosittelen!

Täydet pisteet. Nappisuoritus kaikin puolin.

Yhteistyö oli kaikin puolin hyvää erityisesti mieleen jäi ammattimainen ote asioihin.

Teemulle pisteet kotiin. Hyvin ellei erinomaisesti ja miellyttävästi sujui kaikki 🙂

Mikäli tarvitset välittäjän haasteelliseen kohteeseen, Teemu on mies paikallaan. Meidän kiinteistölle piti löytää 3 eri ostajaa samanaikaisesti verotuksellisista syistä (talo & tontit), mikä ei ollut helppo lähtökohta. Teemu hoiti homman ammattitaidolla, piti meidän uskoa yllä jatkuvalla kontaktoinnilla ja sai kaikki kaupat toteutettua n. 100 päivän myyntiajalla. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputuloksesta.

Olimme todella tyytyväisiä välittäjäämme. Kiitokset.

Luotettava, ammattitaitoinen välittäjä. Voimme suositella.

Kiitos paljon, hyvä asiakas palvelu.

Teemun kanssa oli todella mukava tehdä yhteistyötä. Teemun asiantuntemus herätti luottamusta heti ensi hetkestä, huumori ja rauhallisuus olivat piste iin päälle. Teemulla oli visio miten markkinointi tulee hoitaa, ja kaupat syntyivätkin nopealla aikataululla Teemun ja tiimin yhteistyöllä. Voin täydellä sydämellä suositella Teemua, ja varmasti käytämme häntä jatkossakin.

Olin kaikin puolin erittäin tyytyväinen. Kun vertaan kokemuksiani parin vuoden takaiseen yritykseen myydä asuntoani toisen (huomattavan ison ja vanhan) välitystoimiston kautta, voisin sanoa Oukaria jopa erinomaiseksi, erittäin ammattimaiseksi ja asiantuntevaksi. Olen kuitenkin sen verran maallikko tällä alalla, että annan vain toiseksi parhaan arvosanan. Ehkä jossain aina voi olla parantamisen varaa?

Teemu Oukarin kanssa yhteistyö oli oikein sujuvaa ja ammattitaitoista. Voin lämpimästi suositella häntä :)!

Todella ystävällinen ja luotettava

Hyvin suunniteltu. Loistavat kuvat. Joustavasti näytöt. Ystävällinen yhteistyö. Ja plussaa, kivat ostajat.

Välittäjä oli välillä turhankin aktiivinen pitämään yhteyttä, mutta jälkikäteen ajatellen olen siitäkin kiitollinen, vaikka se stressasikin kaupantekoyhteydessä hieman. Muutoin hyvin asiansa osaava, mukava ja helposti lähestyttävä ihminen.

Välittäjä oli luotettavan oloinen ja rauhallinen.

Kaikki sujui erittäin hyvin ja joustavasti. Harvinaisen miellyttävä asunnon ostokokemus. Voin ehdottomasti suositella. Teemun sai aina nopeasti kiinni ja kysymyksiin löytyi vastaukset. Hän myös ”fiilisteli” ja keskusteli pitkäänkin kun tarpeen.

Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.

Tosi hyvä palvelu.

Välittäjän aktiivisuus ja optimismi säilyi vaikka prosessi kesti pitkään.

 

Asiallista palvelua ilman draamaa ja dramatiikkaa.

Loistavaa toimintaa alusta alkaen,stailaus,kuvaukset ja asioiden selvitys. Aina paikalla tarvittaessa,mielestämme loistavaa toimintaa. Voimme suositella lämpimästi. Iso kiitos meiltä ja haukkuvilta nelijalkaisilta.

Kiitos Teemu! Olet by far paras välittäjä keneen olen törmännyt. Koko hommasta jäi jotenkin exclusiivinen tunne 🙂

Hyvä ja asiantunteva palvelu, kaikki meni oikein sujuvasti!

Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua lähtien asunnon stailauksesta, kuvaamisesta ja esitteestä aina asunnon myyntiin saakka. Suosittelen!!

Ehdotonta A-luokan kiinteistönvälitystä! Ei voi antaa kun positiivista palautetta Kahdeksannen päivän Teemulle joka hoiti meidän asunnon myymisen ennätysnopeasti ja puhtaalla ammattitaidolla. Täytyy sanoa ettei eläissämme olla tavattu näin mahtavaa kiinteistönvälittäjää ja koko Kahdeksannen päivän toiminta on juuri sellaista mitä markkinoille on kaivattu jo pitkään – suosittelemme lämmöllä kaikille!

Upea ja nopea suoritus, juuri kuten toivoimme! Kiitos Teemu!

Meille jäi erittäin hyvä kuva 8. päivä -firmasta ja myyjä Teemu Oukarista. Kaikki meni nappiin ja Teemun kanssa juttelut sujuivat mainiosti.

Hyvät kaupat ja mainio yhteydenpito.

Hienosti hoidettu kokonaisuus !

Erinomaista palvelua ja henkilökohtaisesti voin suositella välittäjää lähipiirille tarpeen mukaan. Aktiivinen yhteydenpito ja asioiden loppuunsaattaminen toi erinomaisen tuloksen asiakkaan näköpiiristä katsoen.

Teemu Oukari hoiti koko myyntiprosessin todella hienosti ja ripeästi!

Teemu on asuntokaupan ammattilainen ja hänen kanssaan on mukava hoitaa asioita, lupaukset pitää ja homma hoituu.

Teemun kyky ottaa myyjä ja ostaja huomioon on omaa luokkaansa. Olemme erittäin tyytyväisiä hänen tapaansa hoitaa asuntomme myynti aktiivisella otteella. Hän on Välittäjä isolla V:llä.

Osaava ja luotettava asiantuntija.

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

Teemu toimi rivakasti, mutta leppoisasti!

 

Very active and responsible service.

Nopeaa ja tehokasta!

Erinomainen toiminta

Oikein sujuvasti hoitunut kaupanteko. Myös kaikki lisätiedot järjestyivät nopeasti. Asuntoon pääsi sujuvasti tutustumaan moneen kertaan.

Erinomainen suoritus, kaikki tehty asiakkaalle vaivattomaksi. Aktiivisuustaso ja yhtendenpito ei voisi olla parempi. Voimme lämpimästi suositella.

Kiitos joustavasta ja erittäin nopeasta asiakaspalvelusta. Saimme erinomaista palvelua jopa ilta-aikaan

Asunnon myynti sujui kokokaisuudessaan erittäin jouhevasti.

Kaupat sujuivat ripeästi ja yhteydenpito oli erinomaista. Nyt vain odotellaan uuteen kotiin muuttoa.

Teemu on todellinen asuntokaupan ammattilainen ja hänen kauttaan saimme asuntomme myytyä kuukaudessa 🙂 Kiitos Teemu!

Mahtavaa, Teemu!

Kaikki sujui erittäin hyvin. Tosin alkuperäinen hinta oli yläkantissa, mikä johtui siitä, että samanlaista asuntoa myytiin vieressä ylioptimistisella hinnalla. Välittäjän kanssa yhteistyö sujui mainiosti ja tietoa häneltä tuli riittävästi. Myös myyntistrategiaa muutettiin hyvässä yhteistyössä.

Olen todella tyytyväinen, suorastaan otettu Teemun ammattitaidosta kiinteistön myyjänä (ei siis pelkästään välittäjänä). Hän on positiivinen, aktiivinen ja ystävällinen.

Teemu on erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja hänen kanssaan on helppo ja mukava asioida. Kaikki myynnin vaiheet sujuivat erinomaisesti. Voin lämpimästi suositella Teemua.

Teemu oli hoitanut asuntokauppaamme aikaisemminkin, ja silloin kaikki sujui erinomaisesti. Nykyinen kauppa sujui valmiiksi korkeiden odotustemme mukaisesti, jollei vieläkin paremmin. Samassa yhtiössä oli kaksi muutakin asuntoa myynnissä, ja ne ovat edelleenkin.

Koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen sujui hyvin. Saimme realistisen arvion myyntihinnasta ja huoneiston valokuvaus, näytöt yms. sovittiin aikataulujemme mukaan. Teemu Oukari piti meidät tilanteen tasalla koko ajan. Kauppa syntyi nopeammin kuin mihin olimme varautuneet.

Kaikki sujui hienosti ja joustavasti. Ainut ”moitittava” asia oli, etten saanut Nordeasta luvattua yhteydenottoa, mutta tätä ei nyt Teemun syyksi voi laittaa.

Teemu on valehtelematta paras kiinteistönvälittäjä, johon olen tähän asti törmännyt. Yhteydenpito oli alusta alkaen aktiivista, markkinatilanne kartoitettu huolella ja myyjiä tuettiin mainioisti pyyntihinnasta päätettäessä. Tarvittavat valtakirjat tulivat suoraan käteen puumerkkiä vaille valmiina samana päivänä, kun toimeksiantosopimus tehtiin. Myynti-ilmoitus oli huolella laadittu, kuvat esittivät sekä asunnon itsensä että miljöön edukseen ja ilmoitustekstissä (sekä suomeksi että hienosti myös sijainti huomioiden englanniksi!) nostettu esiin asunnon sekä sijainnin edut. Kuvat oli myös selvästi otettu ammattitaidolla, lopputulos oli huomattavasti parempi kuin mitä monessa muuten hyvässä ilmoituksessa on vuosien varrella nähnyt. Kahden ostajan tehtyä tarjouksen Teemu hoiti yhteydenpidon ostajiin selvällä ammattitaidolla (ainakin korotuksista päätellen) ja myyjien suuntaan tilanteen vaatimalla tehokkuudella. Tähän kauppaan olivat tyytyväisiä selvästi sekä myyjä että ostaja.

Kaikki sujui ammattimaisesti.

Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Ei mitään kehittämisideoita sen puolesta. Oltiin oikein tyytyväisiä.

Pitkäaikanen tuntemus ja luotan Teemuun.

 

Sujuvasti meni. Oli aktiivinen ote myyntiin eikä tarvinnu odotella yhteydenottoja.

Piti hyvin ajantasalla ja antoi väliaikatietoja. Hänen kanssaan oli helppo asioista keskustella ja sopia.

Kiitän hyvin sujuneesta kaupasta!

Kiitos erinomaiselle myyjälle: kaikki meni sujuvasti, ja vaikka kupruja tuli matkaan, niin ne hoidettiin erittäin ammattitaitoisesti ja tyylikkäästi! Olemme todella tyytyväisiä ja suosittelemme lämpimästi Teemua!

Erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Kiitoksia vielä

 

Kiitos Teemu! Tullaan tekemään vielä kauppoja, olet mun ykkösvälittäjäni!

Kiitos hyvästä palvelusta muuttoon asti!

Loistavaa ja aktiivista palvelua!

Ammattitaitoa alusta loppuun.

Teemu on todella ammattitaitoinen ja aktiivinen.

Valtavan iso kiitos pitkäjänteisestä ja ammattimaisesta myyntityöstä jota tehtiin suurella sydämellä.Suosittelen!

Erittäin hyvin, tarmokas tuttu mies hoiti asiat heinosti.

Asiointi välittäjän kanssa oli erittäin sujuvaa ja miellyttävää koko prosessin alusta loppuun – myös ostajan näkökulmasta. Vaikka myyntikohde oli hieman normaalia kimurantimpi tapaus edunvalvontakuvioineen, välittäjä teki kaikkensa helpottaakseen asioiden etenemistä. Voin lämpimästi suositella Teemu Oukaria.

Välittäjän toiminta oli ammattitaitoista. Kaikki hoitui erinomaisesti ja asuntokin meni nopeasti kaupaksi.

Asunnon näyttö ja asuntokaupat sujuivat erittäin hyvin. Asunnon välittäjä vaikutti asiantuntevalta, ja hän oli aikataulujen suhteen joustava.

Kaikki meni nappiin ja välittäjä on rauhallinen, sympaaattinen. ja pitää asiakkaan ajantasalla tapahtumista. Häneen voi luottaa.

Kaikki sujui huippuhienosti! Välittäjä tiesi mitä oli myymässä ja piti huolen, että myös asiakas tiesi mitä oli ostamassa.

Todella nopeeta toimintaa. Asunto myytiin 5 päivässä. Tavoite hinta saatiin ja Teemu hoiti kaiken todella hyvin. Kiitos vielä kerran.

Olemme käyttäneet samaa välittäjää jo vuodesta 2002 lähtien ostaessamme nyt myydyn asunnon ja yhteistyömme on sujunut aina mutkattomasti ja niin kävi tälläkin kertaa. Asunnostamme tehtiin kaupat ensimmäisessä näytössä,joten sen parempaa palvelua emme olisi voineet saada.

Aktiivinen, ahkera välittäjä, piti meidät hyvin ajan tasalla. Monipuolisia ratkaisu-ehdotuksia kauppojen syntymiselle, kun myyntiaika oli niin pitkä. Miellyttävä ja mukava ensivaikutelma, joka säilyi koko yhteistyömme ajan. Kaikki käytännön asiat sujui hyvin ja mutkattomasti. Rautainen ammattilainen!

Nopeasti ja asiantuntevasti. Välittäjä oli ammattimainen ja erittäin palveluhenkinen.

Teemu oli hoitanut asuntokauppaamme aikaisemminkin, ja silloin kaikki sujui erinomaisesti. Nykyinen kauppa sujui valmiiksi korkeiden odotustemme mukaisesti, jollei vieläkin paremmin. Samassa yhtiössä oli kaksi muutakin asuntoa myynnissä, ja ne ovat edellenkin.

Koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen sujui hyvin. Saimme realistisen arvion myyntinnasta ja huoneiston valokuvaus, näytöt yms. sovittiin aikataulujemme mukaan. Teemu Oukarin piti meidät tilanteen tasalla koko ajan. Kauppa syntyi nopeammin kuin mihin olimme varautuneet.

Kaikki meni hyvin, palvelu oli asiantuntevaa ja luotettavaa.

myyntitapahtuma sujui erittäin asiallisesti

Hienosti hoidettu toimeksianto, vaikka aikaa tarjoukseen kului 9 kk. Mukavasti päivitti väliaikatietoa ja muutenkin oli aina tavoitettavissa. Harmi oli, että häntä tuurasi toinen henkilö kaupantekotilaisuudessa. Ei sillä, että tämä olisi huonosti asiansa hoitanut mutta silti. Teemulle siis ruusuja mutta sitä vastoin ostamamme uuden kodin välittäjä saisi ottaa oppia Teemulta yhteydenotoissa asiakkaaseen.

Asiat hoitui aivan mallikkaasti.

Myynti sujui loistavasti. Esite oli hyvä.

Oikein hyvää työtä, erityinen kiitos myös avusta tilapäisen vuokrasopimuksen laatimisessa asunnon hankinnan yhteydessä.

Teemu Oukari_Lystinmäki

Oli ilo toimia Lystimäen rivitalon päätyasunnon välittäjänä. Asunto stailattiin myyntiä varten ja sitä markkinoitiin aktiivisesti laajalla kattavuudella sekä kohdennetulla digitaalisella markkinoinnilla.

Tillinmäki_Teemu Oukari

Saimme monta tarjousta Tillinmäen valoa tulvivasta paritalokodista hyvän valmistelun, aktiivisen myyntityön ja systemaattisen digimarkkinoinnin avulla.

Kauniainen_Teemu Oukari

Tämän kodin kohdalla asiat etenivät nopeasti. Kokonaisvaltainen välityspalvelu takasi toivotun tuloksen.

Kivenlahden tornitalo_Teemu Oukari

Upea tornitaloasunto Kivenlahdessa herätti valtavasti kiinnostusta huolellisen valmistelun ja aktiivisen digitaalisen markkinoinnin avulla.

Teemu Oukari_Mankkaa

Tätä mankkaalaista kivitaloa oli ilo myydä. Koti kalustettiin myyntiä varten, valokuvattiin ammattilaisen toimesta ja tietysti digitaaliseen markkinointiin panostettiin. Kodin myynnistä rakennettiin tarinaa sosiaalisessa mediassa, mikä varmasti auttoi lopputulokseen pääsemisessä.

Olari_Teemu Oukari

Olarin vaalea unelmakeittiö löysi uuden kokin avullani. Tietysti koti stailattiin, ammattivalokuvattiin ja digitaaliseen markkinointiin panostettiin.

Nöykkiö_Teemu Oukari

Tämä koti keräsi todella paljon kiinnostusta lyhyessä ajassa. Myynti valmisteltiin huolellisesti ja esim. stailaukseen panostettiin. Aktiivisen myyntityön ja markkinoinnin avulla päästiin rivakkaan tahtiin eteenpäin.

Haukilahti_Teemu Oukari

Suuri perheasunto Haukilahdessa sai uuden oman perheen. Hyvällä valmistelulla, aktiivisella myyntityöllä ja digitaalisella markkinoinnilla tietysti.

Lauttasaari_Teemu Oukari

Yhteismyynnillä pääsimme parissa päivässä toivottuun lopputulokseen Lauttasaaressa.

Call Now ButtonSoita välittäjälle
Share This