Myytyjä koteja

Viikinmäen rivitaloasunnot myytiin noin viikossa. Ammattitaitoinen ja kattava digitaalinen markkinointi sekä yhteismyynti edesauttoi nopeiden kauppojen syntymistä. Ammattivalokuvauksen lisäksi teimme myös aluetta esittelevän myyntivideon.

Lasilaakson talo kalustettiin myyntiä varten. Ammattivalokuvauksen lisäksi teimme myös taloa esittevän videon sekä markkinoimme taloa kattavasti sosiaalisessa mediassa aina hyväksyttyyn ostotarjoukseen asti.

Henttaan talo ja kahden tontin kokonaisuus myytiin huolellisen valmistelun, aktiivisen digitaalisen markkinoinnin ja pitkän ja kattavan kiinteistökaupan osaamisen avulla. Myynti aloitettiin tekemällä koelaskenta tonteista. Talo stailattiin, ammattivalokuvaaja kuvasi talon ja tontit ja teimme vielä molemmista myyntivideot.

Haukilahden kiva kerrostalokoti omalla terassilla löysi uudet auringonpalvojat. Huolellinen valmistelu, aktiivinen myyntityö ja systemaattinen digitaalinen markkinointi takasivat onnistuneen lopputuloksen.

Haukilahtelainen rivitalo löysi uudet asukkaat. Huolellinen ja kokonaisvaltainen myyntityö aikaansai tavoitellun lopputuloksen.

Kaunis rivitalo Haukilahdesta kalustettiin myyntiä varten, jotta potentiaaliset ostajat näkevät paremmin tilan tarjoamat mahdollisuudet. Reipas myyntityö ja aktiivinen markkinointi viimeistelivät kokonaisuuden.

Suuri talo Laajalahdesta löysi uudet asukkaat avustuksellani. Stailaukseen panostettiin, ammattikuvaaja hoiti oman osuutensa ja aktiivinen myyntityömme ja kattava markkinointimme huolehti lopusta.

Koti vaihtoi omistajaa nopeasti. Prosessiin panostettiin, koti stailattiin, kiinnostusta lisättiin ennakkomarkkionoinnilla, teimme myyntivideon ja tietysti aktiivista myyntityötä ja kattavaa digitaalista markkinointia.

Hyvällä paikalla sijainnut Tapiolan rivitalokoti myytiin avustuksellani. Tavanomaiseen tapaan valmistelimme myyntiä huollellisesti, panostimme aktiiviseen myyntityöhön ja digitaaliseen markkinointiin.

Teemu hoiti yhteydenpidon ostajiin selvällä ammattitaidolla (ainakin korotuksista päätellen) ja myyjien suuntaan tilanteen vaatimalla tehokkuudella. Tähän kauppaan olivat tyytyväisiä selvästi sekä myyjä että ostaja.

Hienosti hoidettu toimeksianto, vaikka aikaa tarjoukseen kului 9 kk. Mukavasti päivitti väliaikatietoa ja muutenkin oli aina tavoitettavissa. Harmi oli, että häntä tuurasi toinen henkilö kaupantekotilaisuudessa. Ei sillä, että tämä olisi huonosti asiansa hoitanut mutta silti. Teemulle siis ruusuja mutta sitä vastoin ostamamme uuden kodin välittäjä saisi ottaa oppia Teemulta yhteydenotoissa asiakkaaseen.

Kaikki sujui erittäin hyvin. Tosin alkuperäinen hinta oli yläkantissa, mikä johtui siitä, että samanlaista asuntoa myytiin vieressä ylioptimistisella hinnalla. Välittäjän kanssa yhteistyö sujui mainiosti ja tietoa häneltä tuli riittävästi. Myös myyntistrategiaa muutettiin hyvässä yhteistyössä.

Olen todella tyytyväinen, suorastaan otettu Teemun ammattitaidosta kiinteistön myyjänä (ei siis pelkästään välittäjänä). Hän on positiivinen, aktiivinen ja ystävällinen.

Teemu on erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja hänen kanssaan on helppo ja mukava asioida. Kaikki myynnin vaiheet sujuivat erinomaisesti. Voin lämpimästi suositella Teemua.

Teemu oli hoitanut asuntokauppaamme aikaisemminkin, ja silloin kaikki sujui erinomaisesti. Nykyinen kauppa sujui valmiiksi korkeiden odotustemme mukaisesti, jollei vieläkin paremmin. Samassa yhtiössä oli kaksi muutakin asuntoa myynnissä, ja ne ovat edelleenkin.

Koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen sujui hyvin. Saimme realistisen arvion myyntihinnasta ja huoneiston valokuvaus, näytöt yms. sovittiin aikataulujemme mukaan. Teemu Oukari piti meidät tilanteen tasalla koko ajan. Kauppa syntyi nopeammin kuin mihin olimme varautuneet.

Kaikki sujui hienosti ja joustavasti. Ainut ”moitittava” asia oli, etten saanut Nordeasta luvattua yhteydenottoa, mutta tätä ei nyt Teemun syyksi voi laittaa.

Teemu on valehtelematta paras kiinteistönvälittäjä, johon olen tähän asti törmännyt. Yhteydenpito oli alusta alkaen aktiivista, markkinatilanne kartoitettu huolella ja myyjiä tuettiin mainioisti pyyntihinnasta päätettäessä. Tarvittavat valtakirjat tulivat suoraan käteen puumerkkiä vaille valmiina samana päivänä, kun toimeksiantosopimus tehtiin. Myynti-ilmoitus oli huolella laadittu, kuvat esittivät sekä asunnon itsensä että miljöön edukseen ja ilmoitustekstissä (sekä suomeksi että hienosti myös sijainti huomioiden englanniksi!) nostettu esiin asunnon sekä sijainnin edut. Kuvat oli myös selvästi otettu ammattitaidolla, lopputulos oli huomattavasti parempi kuin mitä monessa muuten hyvässä ilmoituksessa on vuosien varrella nähnyt. Kahden ostajan tehtyä tarjouksen Teemu hoiti yhteydenpidon ostajiin selvällä ammattitaidolla (ainakin korotuksista päätellen) ja myyjien suuntaan tilanteen vaatimalla tehokkuudella. Tähän kauppaan olivat tyytyväisiä selvästi sekä myyjä että ostaja.

Rivitalon päätyasunto erinomaisella sijainnilla Lystimäessä löysi uudet asukkaat. Asunto stailattiin myyntiä varten ja sitä markkinoitiin aktiivisesti laajalla kattavuudella sekä kohdennetulla digitaalisella markkinoinnilla.

Tillinmäen valoa tulviva paritalokoti myytiin hyvän valmistelun, aktiivisen myyntityön ja systemaattisen digimarkkinoinnin avulla.

Avara ja valoisa koti Kauniaisissa vaihtoi omistajaa reippaalla aikataululla kauttani. Kokonaisvaltainen välityspalvelu takasi toivotun tuloksen.

Upea tornitaloasunto Kivenlahdessa myytiin nopeasti huolellisen valmistelun ja aktiivisen digitaalisen markkinoinnin avulla.

Mankkaan talo sai uuden omistajan parissa viikossa. Koti kalustettiin myyntiä varten, valokuvattiin ammattilaisen toimesta ja tietysti digitaaliseen markkinointiin panostettiin. Kodin myynnistä rakennettiin tarinaa sosiaalisessa mediassa, mikä varmasti auttoi nopeiden kauppojen synnyssä.

Olarin vaalea unelmakeittiö löysi uuden kokin avullani. Tietysti koti stailattiin, ammattivalokuvattiin ja digitaaliseen markkinointiin panostettiin.

Tämä koti Nöykkiöstä löysi uudet omistajat avullani lyhyessä ajassa. Myynti valmisteltiin huolellisesti ja esim. stailaukseen panostettiin. Aktiivisen myyntityön ja markkinoinnin avulla päästiin rivakkaan tahtiin kaupoille.

Suuri perheasunto Haukilahdessa sai uuden oman perheen. Hyvällä valmistelulla, aktiivisella myyntityöllä ja digitaalisella markkinoinnilla tietysti.

Kaunis koti Lauttasaaresta myytiin yhteismyyntimme avulla parissa päivässä.

Soita välittäjälle
Share This