Saamiani asiakaspalautteita

Teemu is professional and friendly. The process was smooth.

Teemun kanssa on mukava asioida, kauppaa syntyy ja asiat sujuvat helposti.

Loistavaa palvelua, välittäjän kanssa mukava ja helppo asioida. Ensiasunnon ostosta jäi positiivinen kokemus!

Mahtavaa työtä, asennetta ja ammattitaitoa. Taitava neuvottelija ja periksiantamaton. Suosittelen!

Täydet pisteet. Nappisuoritus kaikin puolin.

Yhteistyö oli kaikin puolin hyvää erityisesti mieleen jäi ammattimainen ote asioihin.

Teemulle pisteet kotiin. Hyvin ellei erinomaisesti ja miellyttävästi sujui kaikki 🙂

Mikäli tarvitset välittäjän haasteelliseen kohteeseen, Teemu on mies paikallaan. Meidän kiinteistölle piti löytää 3 eri ostajaa samanaikaisesti verotuksellisista syistä (talo & tontit), mikä ei ollut helppo lähtökohta. Teemu hoiti homman ammattitaidolla, piti meidän uskoa yllä jatkuvalla kontaktoinnilla ja sai kaikki kaupat toteutettua n. 100 päivän myyntiajalla. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputuloksesta.

Olimme todella tyytyväisiä välittäjäämme. Kiitokset.

Luotettava, ammattitaitoinen välittäjä. Voimme suositella.

Teemun kanssa oli todella mukava tehdä yhteistyötä. Teemun asiantuntemus herätti luottamusta heti ensi hetkestä, huumori ja rauhallisuus olivat piste iin päälle. Teemulla oli visio miten markkinointi tulee hoitaa, ja kaupat syntyivätkin nopealla aikataululla Teemun ja tiimin yhteistyöllä. Voin täydellä sydämellä suositella Teemua, ja varmasti käytämme häntä jatkossakin.

Kiitos paljon, hyvä asiakas palvelu.

Hyvin suunniteltu. Loistavat kuvat. Joustavasti näytöt. Ystävällinen yhteistyö. Ja plussaa, kivat ostajat.

Tosi hyvä palvelu.

Välittäjä oli välillä turhankin aktiivinen pitämään yhteyttä, mutta jälkikäteen ajatellen olen siitäkin kiitollinen, vaikka se stressasikin kaupantekoyhteydessä hieman. Muutoin hyvin asiansa osaava, mukava ja helposti lähestyttävä ihminen.

Kaikki sujui erittäin hyvin ja joustavasti. Harvinaisen miellyttävä asunnon ostokokemus. Voin ehdottomasti suositella. Teemun sai aina nopeasti kiinni ja kysymyksiin löytyi vastaukset. Hän myös ”fiilisteli” ja keskusteli pitkäänkin kun tarpeen.

Erinomainen toiminta

Oikein sujuvasti hoitunut kaupanteko. Myös kaikki lisätiedot järjestyivät nopeasti. Asuntoon pääsi sujuvasti tutustumaan moneen kertaan.

Kiitos joustavasta ja erittäin nopeasta asiakaspalvelusta. Saimme erinomaista palvelua jopa ilta-aikaan

Kaupat sujuivat ripeästi ja yhteydenpito oli erinomaista. Nyt vain odotellaan uuteen kotiin muuttoa.

 

Asiallista palvelua ilman draamaa ja dramatiikkaa.

Kaikki sujui erittäin hyvin. Tosin alkuperäinen hinta oli yläkantissa, mikä johtui siitä, että samanlaista asuntoa myytiin vieressä ylioptimistisella hinnalla. Välittäjän kanssa yhteistyö sujui mainiosti ja tietoa häneltä tuli riittävästi. Myös myyntistrategiaa muutettiin hyvässä yhteistyössä.

Teemu on erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja hänen kanssaan on helppo ja mukava asioida. Kaikki myynnin vaiheet sujuivat erinomaisesti. Voin lämpimästi suositella Teemua.

Koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen sujui hyvin. Saimme realistisen arvion myyntihinnasta ja huoneiston valokuvaus, näytöt yms. sovittiin aikataulujemme mukaan. Teemu Oukari piti meidät tilanteen tasalla koko ajan. Kauppa syntyi nopeammin kuin mihin olimme varautuneet.

Teemu on valehtelematta paras kiinteistönvälittäjä, johon olen tähän asti törmännyt. Yhteydenpito oli alusta alkaen aktiivista, markkinatilanne kartoitettu huolella ja myyjiä tuettiin mainioisti pyyntihinnasta päätettäessä. Tarvittavat valtakirjat tulivat suoraan käteen puumerkkiä vaille valmiina samana päivänä, kun toimeksiantosopimus tehtiin. Myynti-ilmoitus oli huolella laadittu, kuvat esittivät sekä asunnon itsensä että miljöön edukseen ja ilmoitustekstissä (sekä suomeksi että hienosti myös sijainti huomioiden englanniksi!) nostettu esiin asunnon sekä sijainnin edut. Kuvat oli myös selvästi otettu ammattitaidolla, lopputulos oli huomattavasti parempi kuin mitä monessa muuten hyvässä ilmoituksessa on vuosien varrella nähnyt. Kahden ostajan tehtyä tarjouksen Teemu hoiti yhteydenpidon ostajiin selvällä ammattitaidolla (ainakin korotuksista päätellen) ja myyjien suuntaan tilanteen vaatimalla tehokkuudella. Tähän kauppaan olivat tyytyväisiä selvästi sekä myyjä että ostaja.

Pitkäaikanen tuntemus ja luotan Teemuun.

 

Sujuvasti meni. Oli aktiivinen ote myyntiin eikä tarvinnu odotella yhteydenottoja.

Kiitos erinomaiselle myyjälle: kaikki meni sujuvasti, ja vaikka kupruja tuli matkaan, niin ne hoidettiin erittäin ammattitaitoisesti ja tyylikkäästi! Olemme todella tyytyväisiä ja suosittelemme lämpimästi Teemua!

 

Kiitos Teemu! Tullaan tekemään vielä kauppoja, olet mun ykkösvälittäjäni!

Loistavaa ja aktiivista palvelua!

Teemu on todella ammattitaitoinen ja aktiivinen.

Erittäin hyvin, tarmokas tuttu mies hoiti asiat heinosti.

Välittäjän toiminta oli ammattitaitoista. Kaikki hoitui erinomaisesti ja asuntokin meni nopeasti kaupaksi.

Kaikki meni nappiin ja välittäjä on rauhallinen, sympaaattinen. ja pitää asiakkaan ajantasalla tapahtumista. Häneen voi luottaa.

Todella nopeeta toimintaa. Asunto myytiin 5 päivässä. Tavoite hinta saatiin ja Teemu hoiti kaiken todella hyvin. Kiitos vielä kerran.

Aktiivinen, ahkera välittäjä, piti meidät hyvin ajan tasalla. Monipuolisia ratkaisu-ehdotuksia kauppojen syntymiselle, kun myyntiaika oli niin pitkä. Miellyttävä ja mukava ensivaikutelma, joka säilyi koko yhteistyömme ajan. Kaikki käytännön asiat sujui hyvin ja mutkattomasti. Rautainen ammattilainen!

Teemu oli hoitanut asuntokauppaamme aikaisemminkin, ja silloin kaikki sujui erinomaisesti. Nykyinen kauppa sujui valmiiksi korkeiden odotustemme mukaisesti, jollei vieläkin paremmin. Samassa yhtiössä oli kaksi muutakin asuntoa myynnissä, ja ne ovat edellenkin.

Kaikki meni hyvin, palvelu oli asiantuntevaa ja luotettavaa.

Hienosti hoidettu toimeksianto, vaikka aikaa tarjoukseen kului 9 kk. Mukavasti päivitti väliaikatietoa ja muutenkin oli aina tavoitettavissa. Harmi oli, että häntä tuurasi toinen henkilö kaupantekotilaisuudessa. Ei sillä, että tämä olisi huonosti asiansa hoitanut mutta silti. Teemulle siis ruusuja mutta sitä vastoin ostamamme uuden kodin välittäjä saisi ottaa oppia Teemulta yhteydenotoissa asiakkaaseen.

Myynti sujui loistavasti. Esite oli hyvä.

Jälleen kerran loistoduunia, kiitos!

Vaikka kokonaisuus oli monimutkainen, kaikki sujui Teemun ammattitaidolla erinomaisesti ja aikataulussaan.

Kiitos erinomaisesta työstä!

Aivan eri luokkaa kuin muut välittäjätoimistot!

Saimme alustavan hinta-arvion nopeasti. Itse myyntitapahtuma käynnistyi tehokkaasti. Erinomainen esite, esittely ja kuva-aineisto. Myynti johti nopeasti kauppaan. Myyntihinta vastasi hyvin alustavaa arviota. Kauppasopimus on täsmällinen. Kiinteistövälittäjän ystävällisyys ja asiantuntemus olivat varmasi keskeisiä tekijöitä kaupan onnistumiseen.

Kaikki meni todella sujuvasti. Teemulle vielä tuhannet kiitokset.

Teemu Oukarin kanssa yhteistyö oli oikein sujuvaa ja ammattitaitoista. Voin lämpimästi suositella häntä :)!

Välittäjä oli luotettavan oloinen ja rauhallinen.

Hyvä ja asiantunteva palvelu, kaikki meni oikein sujuvasti!

Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua lähtien asunnon stailauksesta, kuvaamisesta ja esitteestä aina asunnon myyntiin saakka. Suosittelen!!

Ehdotonta A-luokan kiinteistönvälitystä! Ei voi antaa kun positiivista palautetta Kahdeksannen päivän Teemulle joka hoiti meidän asunnon myymisen ennätysnopeasti ja puhtaalla ammattitaidolla. Täytyy sanoa ettei eläissämme olla tavattu näin mahtavaa kiinteistönvälittäjää ja koko Kahdeksannen päivän toiminta on juuri sellaista mitä markkinoille on kaivattu jo pitkään – suosittelemme lämmöllä kaikille!

Upea ja nopea suoritus, juuri kuten toivoimme! Kiitos Teemu!

Meille jäi erittäin hyvä kuva 8. päivä -firmasta ja myyjä Teemu Oukarista. Kaikki meni nappiin ja Teemun kanssa juttelut sujuivat mainiosti.

Hyvät kaupat ja mainio yhteydenpito.

Hienosti hoidettu kokonaisuus !

Erinomaista palvelua ja henkilökohtaisesti voin suositella välittäjää lähipiirille tarpeen mukaan. Aktiivinen yhteydenpito ja asioiden loppuunsaattaminen toi erinomaisen tuloksen asiakkaan näköpiiristä katsoen.

Teemu Oukari hoiti koko myyntiprosessin todella hienosti ja ripeästi!

Teemu on asuntokaupan ammattilainen ja hänen kanssaan on mukava hoitaa asioita, lupaukset pitää ja homma hoituu.

Teemun kyky ottaa myyjä ja ostaja huomioon on omaa luokkaansa. Olemme erittäin tyytyväisiä hänen tapaansa hoitaa asuntomme myynti aktiivisella otteella. Hän on Välittäjä isolla V:llä.

Osaava ja luotettava asiantuntija.

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

Teemu toimi rivakasti, mutta leppoisasti!

 

Very active and responsible service.

Nopeaa ja tehokasta!

Erinomainen suoritus, kaikki tehty asiakkaalle vaivattomaksi. Aktiivisuustaso ja yhtendenpito ei voisi olla parempi. Voimme lämpimästi suositella.

Asunnon myynti sujui kokokaisuudessaan erittäin jouhevasti.

Teemu on todellinen asuntokaupan ammattilainen ja hänen kauttaan saimme asuntomme myytyä kuukaudessa 🙂 Kiitos Teemu!

Mahtavaa, Teemu!

Olen todella tyytyväinen, suorastaan otettu Teemun ammattitaidosta kiinteistön myyjänä (ei siis pelkästään välittäjänä). Hän on positiivinen, aktiivinen ja ystävällinen.

Teemu oli hoitanut asuntokauppaamme aikaisemminkin, ja silloin kaikki sujui erinomaisesti. Nykyinen kauppa sujui valmiiksi korkeiden odotustemme mukaisesti, jollei vieläkin paremmin. Samassa yhtiössä oli kaksi muutakin asuntoa myynnissä, ja ne ovat edelleenkin.

Kaikki sujui hienosti ja joustavasti. Ainut ”moitittava” asia oli, etten saanut Nordeasta luvattua yhteydenottoa, mutta tätä ei nyt Teemun syyksi voi laittaa.

Kaikki sujui ammattimaisesti.

Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Ei mitään kehittämisideoita sen puolesta. Oltiin oikein tyytyväisiä.

Piti hyvin ajantasalla ja antoi väliaikatietoja. Hänen kanssaan oli helppo asioista keskustella ja sopia.

Kiitän hyvin sujuneesta kaupasta!

Erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Kiitoksia vielä

Kiitos hyvästä palvelusta muuttoon asti!

Ammattitaitoa alusta loppuun.

Valtavan iso kiitos pitkäjänteisestä ja ammattimaisesta myyntityöstä jota tehtiin suurella sydämellä.Suosittelen!

Asiointi välittäjän kanssa oli erittäin sujuvaa ja miellyttävää koko prosessin alusta loppuun – myös ostajan näkökulmasta. Vaikka myyntikohde oli hieman normaalia kimurantimpi tapaus edunvalvontakuvioineen, välittäjä teki kaikkensa helpottaakseen asioiden etenemistä. Voin lämpimästi suositella Teemu Oukaria.

Asunnon näyttö ja asuntokaupat sujuivat erittäin hyvin. Asunnon välittäjä vaikutti asiantuntevalta, ja hän oli aikataulujen suhteen joustava.

Kaikki sujui huippuhienosti! Välittäjä tiesi mitä oli myymässä ja piti huolen, että myös asiakas tiesi mitä oli ostamassa.

Olemme käyttäneet samaa välittäjää jo vuodesta 2002 lähtien ostaessamme nyt myydyn asunnon ja yhteistyömme on sujunut aina mutkattomasti ja niin kävi tälläkin kertaa. Asunnostamme tehtiin kaupat ensimmäisessä näytössä,joten sen parempaa palvelua emme olisi voineet saada.

Nopeasti ja asiantuntevasti. Välittäjä oli ammattimainen ja erittäin palveluhenkinen.

Koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen sujui hyvin. Saimme realistisen arvion myyntinnasta ja huoneiston valokuvaus, näytöt yms. sovittiin aikataulujemme mukaan. Teemu Oukarin piti meidät tilanteen tasalla koko ajan. Kauppa syntyi nopeammin kuin mihin olimme varautuneet.

myyntitapahtuma sujui erittäin asiallisesti

Asiat hoitui aivan mallikkaasti.

Oikein hyvää työtä, erityinen kiitos myös avusta tilapäisen vuokrasopimuksen laatimisessa asunnon hankinnan yhteydessä.

Teemu hoiti asuntomme myynnin tehokkaasti ja ammattitaitoisesti koronatilanteesta huolimatta. Ostaja löytyi nopeasti ja koko prosessi oli erittäin sujuva. Suosittelut!

We were very happy with Teemu’s approach of salesmanship. Not upsaling, but being clear and approachable for all queries. Especially, translating us to Finnish all improtant details. We recommend Teemu strongly.

Kaikki sujui hyvin, ei mitään moitittavaa. Kiinteistövalittäjä (Teemu Oukari) oli miellyttävä ja asiantunteva.

Kaikki sujui hyvin, kiitos Teemu!

Hienosti hoidettu toimeksianto, vaikka aikaa tarjoukseen kului 9 kk. Mukavasti päivitti väliaikatietoa ja muutenkin oli aina tavoitettavissa. Harmi oli, että häntä tuurasi toinen henkilö kaupantekotilaisuudessa. Ei sillä, että tämä olisi huonosti asiansa hoitanut mutta silti. Teemulle siis ruusuja mutta sitä vastoin ostamamme uuden kodin välittäjä saisi ottaa oppia Teemulta yhteydenotoissa asiakkaaseen.

Olin kaikin puolin erittäin tyytyväinen. Kun vertaan kokemuksiani parin vuoden takaiseen yritykseen myydä asuntoani toisen (huomattavan ison ja vanhan) välitystoimiston kautta, voisin sanoa Oukaria jopa erinomaiseksi, erittäin ammattimaiseksi ja asiantuntevaksi. Olen kuitenkin sen verran maallikko tällä alalla, että annan vain toiseksi parhaan arvosanan. Ehkä jossain aina voi olla parantamisen varaa?

Todella ystävällinen ja luotettava

Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.

Välittäjän aktiivisuus ja optimismi säilyi vaikka prosessi kesti pitkään.