Kahakuja 4

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onko unelmasi asua kaupungissa palveluiden äärellä järven rannalla? Tämä koti sijaitsee upealla paikalla Lippajärvellä. Taloyhtiö rajoittuu rantapuistoon ja pääset nauttimaan järvestä läpi vuoden. Rannassa on laituri ja grillipaikka ja yhtiön asukkailla on soutuveneitä huvikäytössä. Lippajärvellä voit kesällä uida, kalastella, suppailla ja soudella tai keskittyä ihan vaan auringonottoon, talvella järven jäällä on mukava liikkua kävellen, suksilla tai luistellen.

Tässä kodissa on tilaa ja sijainnin lisäksi sen parhaita puolia löytyy talon arkkitehtuurista. Suuri olohuone yhdistyy keittiöön ja ruokailutilaan ja upea, korkea katto lisää huoneiden ilmavuutta ja on hieno arkkitehtoninen piirre. Olohuoneesta pääsee omalle koko asunnon levyiselle katetulle parvekkeelle, josta on portaat omalle pihalle. Asunnossa on juuri valmistunut pintaremontti, jossa mm. lattioihin vaihdettiin uudet laminaattilattiat ja kodinhoitohuoneen kaapistojen ovet vaihdettiin uusiin.

Alakerrassa on tunnelmallinen takkahuone, josta pääsee mukavasti vilvoittelemaan saunan jälkeen katseilta suojaan omalle pihalle. Alakerrasta löytyy myös tilava varasto.

Kodin yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista on upeat järvinäkymät. Yläkerran kylpyhuoneen suihku helpottaa mukavasti arkea. Asunnossa on viimeistelty piha muureineen ja istutuksineen. Auton saa parkkiin katoksen alle aivan oven eteen. Lisää varastotilaa löytyy yhtiön yhteisestä lämpimästä varastosta.

Tämän kodin parhaita puolia on ehdottomasti sen sijainti aivan Lippajärven rannassa.

Jos siis haaveilet omasta kodista Espoossa järven rannalla, toimi nopeasti, sillä näitä on harvoin tarjolla. Lippajärven alue on luonnonkaunis ja turvallinen ja lähikauppaan on vain muutama sata metriä kävellen.

 

Is your dream to live in a large city on a lakeshore? A spacious family home for sale right next to lake Lippajärvi. Location is one of the best features of this home, as in addition to the beautiful lake views, you can enjoy the recreational opportunities offered by the lake all year around. You can swim, sup, fish in the summer and in winter time ski, skate and hike on the ice. The spacious home offers some architectural highlights, high ceilings in the large living room and kitchen and a wide, covered balcony with stairs to own backyard. Two bedrooms with views to the lake upstairs. Wood burning fire place downstairs, spacious sauna-bathroom and access to own finished backyard. Car can be parked right in front of the house. Small supermarket only a few hundred meters away.

 

 

Huoneita: Oh+k+3mh+takkah+kph+…
Neliöt: 120,00 m²
Asuinalue: Espoo, Lippajärvi
Postinumero: 02940
Tyyppi: Huoneisto, Rivitalo, rak. 1988
Velaton hinta: 423 000 €
Myyntihinta: 423 000 €

Kiinnostuitko? Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Tilaa kohteen myyntiesite

Tietosuoja