Ampujanmäki 3

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

 

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uniikki, monien yksityiskohtien tilava kivitalo merellisessä Soukanniemessä. Talo on arkkitehti Pet Michaelin kädenjälkeä ja se luo mahtavat puitteet sekä yhteiselle ajanvietolle että rentoutumiselle ja rauhoittumiselle. Kodissa on paljon yhteistä tilaa – suuri yhtenäinen olohuone ja keittiö sekä kaksi tilavaa lasitettua terassia. Makuuhuoneista kolme sijaitsee yläkerrassa ja alakerrassa on paljon tilaa esimerkiksi harrastamiseen tai kotona työskentelyyn sekä suuret lämpimät varastotilat.

Olohuoneessa korkea huonekorkeus ja lattiasta alkavat ikkunat lisäävät huoneen tilantuntua ja ilmavuutta entisestään. Tunnelmaa tuo valkoinen takka. Olohuoneesta on käynti toiselle talon lasitetuista terasseista. Suojaisalla terassilla on takka ja hyvä valaistus. Talossa asuva perhe kuvailee sitä omaksi ”punaisen maton paikakseen”, sillä terassilla on vietetty paljon aikaa ja hienoja yhteisiä hetkiä. Laadukkaassa Avestian keittiössä on Festivon kylmäkoneet viinikaappeineen sekä saareke työskentelyä varten. Ruokailutilan yhteydessä on takka ja sinne mahtuu pitkä pöytä.

Talon päämakuuhuone on suorastaan ylellinen, tilavasta huoneesta on oma uloskäynti taloa kiertävälle terassille sekä oma wc, jonka kautta pääsee kylpyhuoneeseen. Yläkerrassa suuri lasitettu terassi yhdistyy kahteen makuuhuoneista. Talon alakerrassa on reilusti oleskelu- ja säilytystiloja. Tilava huone mahdollistaa monipuolisen harrastamisen, perheen pienimmille voi rakentaa temppuradan tai sisäpelikentän, vanhemmat nauttivat rauhallisesta tunnelmasta. Alakerrassa on myös tilava kodinhoitohuone, jonka yhteydessä on liinavaatevarasto. Talo soveltuu erinomaisesti harrastavalle perheelle reilujen säilytystilojen ansiosta. Autokatokseen mahtuu kaksi autoa ja sen yhteydessä on tilava varasto. Tontti on viimeistelty ja aidattu kulmatontti. Soukan merellinen luonto ulkoilumahdollisuuksineen luo erinomaiset puitteet asumiselle ja viihtymiselle.

A truly unique, spacious house filled with architectural details in highly respected Soukanniemi. The house is designed by famous architect Pet Michael and it creates a perfect surrounding for family life. There are large and open areas for joint family time, and plenty of spaces for individual quiet time. Kitchen and living room form a unified large space with two fireplaces. High ceiling in the living room and large windows highlight the feeling of openness. Access to spacious, fully glazed terrace with a fireplace from the living room. Master bedroom has an ensuite bathroom and access to the terrace surrounding the house. Upstairs there are 3 bedrooms of which 2 have access to a large fully glazed terrace. Downstairs there is a big room, which offers plenty of opportunities for kids to play or adult’s hobbies. Plenty of storage space downstairs. Two car carport with a large storage room. The house sits on a corner lot, which is fully landscaped. Beautiful nature and wonderful outdoor opportunities in Soukka.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: 5h+k+kph+s+terassi+k…
Neliöt: 160,00 m²
Asuinalue: Espoo, Soukka/Soukanniemi
Postinumero: 02360
Tyyppi: Kiinteistö, omakotitalo, rak. 2007
Velaton hinta: 850 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 850 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Ampujanmäki 3, 160 m²

Tilaa kohteen myyntiesite

Fill out my online form.