Ampujanmäki 4

In English

Merellisessä Soukanniemessä, luonnonsuojelualueen ja rantaraitin kupeesta löytyy modernia skandihenkistä puutaloarkkitehtuuria edustava koti. Punainen ja keltainen väri aksentteina tuovat kontrastia talon virtaviivaisen ryhdikkääseen julkisivuun, jossa korostuvat voimakkaasti pulpettikaton kaltevat linjat.

Kodin skandihenki alkaa heti ovelta. Korkea, vino puupaneelikatto ja parketti, sekä läpi kodin kulkeva punainen väri luovat lähes oppikirjamaiset kehykset skandihenkiselle sisustukselle. Artekin ja Aallon kalusteet sopivat tänne kuin nenä päähän. Tilavassa olohuoneessa korkea katto, suuret ikkunat ja katonrajassa oleva ikkunarivistö luovat ilmavan tunnelman. Valkoinen varaava takka on käytännöllisyyden lisäksi eleettömän kaunis. Olohuoneesta on käynti tilavalle terassille, jossa nautitaan lämpimällä säällä ulkona syöden ja grillaillen. Portaikon punainen aksenttiseinä saa jatkoa muutamista keittiön punaisista kaapinovista, jotka tuovat lämmintä maustetta valkoisille ja mattalasioville. Vinot katot tuovat ilmavuutta keskikerroksen ja yläkerran makuuhuoneille.

Talon yläkerta on aikuisten omaa tilaa. Tilankäyttö on erinomaista, ilmavan makuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone ja vaatehuone. Makuuhuoneesta on käynti katetulle parvekkeelle. Talon alakerrassa on tilava takkahuone, jonka osin paneloidut seinät tuovat lämpöä ja ryhtiä tilaan. Alakerrassa on suuri kylpyhuone- ja saunaosasto ammeella, työhuone sekä reilusti varastotilaa. Varasto soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kotikuntosalikäyttöön. Lisävarastointitilaa löytyy erillisestä varastosta.

Kotia ympäröi turvallinen ja tasainen, täysin aidattu puutarhapiha suurella terassilla. Se soveltuu erinomaisesti lapsi- ja koiraperheelle. Ympäristö ja kukkaro kiittävät ekologisesta maalämmöstä. Autoille on sekä katospaikka että pysäköintitilaa kivetyllä alueella talon edessä. Lähin bussipysäkki on parin sadan metrin päässä. Merellinen lähiluonto on yksi Soukassa asumisen parhaita puolia, palveluita löytyy niin Soukan ostoskeskuksesta, Pikkulaivasta kuin Iso Omenastakin.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

Scandinavian style, modern wood-architecture house in Soukanniemi. The house creates perfect surroundings for Scandinavian style interior with high wood-panelled ceilings, big windows and parquet floors, which are classical examples of Scandinavian décor. Artek and Aalto furniture fit this house like a glove. White fireplace in spacious and airy living room and access to large deck, which is made for enjoying the sunny days. Splashes of red run throughout the house creating a cohesive feeling to the interior. Upstairs master bedroom is adult’s kingdom with an ensuite bathroom and dressing room. Downstairs there is a cozy fireplace room, sauna-bathroom and plenty of storage space. House is heated ecologically with geothermal heating. Fully fenced backyard is safe for kids and pets. Cars can be parked right in front of the house. Nature and the sea are one of the best features of living in Soukka.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681 to book your private showing of your future home in wonderful Soukka.

Huoneita: Oh+k+3 mh+askarteluh…
Neliöt: 230 m2
Asuinalue: Espoo, Soukka, Soukanniemi
Postinumero: 02360
Tyyppi:
Huoneisto, Erillistalo, rak. 2000
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 670 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 670 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Ampujanmäki 4, 230 m²