Arkadiankatu 16

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paraatipaikalla Etu-Töölössä, Arkadiankadun ja Fredrikinkadun kulmassa sijaitseva tilava arvoasunto. Talo on valmistunut 1920 -luvulla, jonka henki kulkee kauniisti ja arvokkaasti läpi huoneiston. Koti sijaitsee korkealla viidennessä kerroksessa ja siitä on kauniit katunäkymät Arkadiankadulle ja olohuoneen puolelta upeat vehreät sisäpihanäkymät.

Talon ja asunnon tunnelman aistii heti astuttaessa kadulta rappukäytävän rauhaan. Suuret remontit on talossa tehty ja rappukäytävä on kunnostettu talon henkeä kunnioittaen. Keskeisen kaupunkimaisen sijainnin lisäksi asunnon tunnelma on seesteisen rauhallinen ja arvokas.

Asunnon olohuone on erittäin tilava. Ilmavuutta ja kosketuksen luontoon tuovat sisäpihalle antavat suuret ikkunat ja ranskalainen parveke. Korttelin sisäpihalla on poikkeuksellisen paljon suuria puita, jotka luovat upeat näkymät suurista ikkunoista. Olohuoneesta pystyy pienellä remontilla lohkaisemaan yhden lisämakuuhuoneen. Kauniissa ja tilavassa makuuhuoneessa on harmonisen seesteinen tunnelma, kaapistot on fiksusti sijoitettu yhdelle seinälle kehystämään oviaukkoa. Makuuhuoneen ja ruokailutilan välillä on kauniit liukupariovet. Keittiössä on paljon kaappitilaa ja pitkä taso ruoanlaittoa varten. Keittiön toisessa päässä on ruokailutila, johon mahtuu helposti suuri ruokapöytä.

Kylpyhuoneen ja erillisen wc:n laatoitukset ovat ajattoman valkoiset ja ne ovat siistissä kunnossa. Täyslasiset suihkuseinät pitävät kylpyhuoneen tunnelman ilmavan kepeänä ja tilaa löytyy myös pesukoneelle. Tässä kodissa talon arkkitehtuurin ja sen tuoman rauhallisen tunnelman lisäksi yksi parhaita puolia on erinomainen sijainti. Ostokset, palvelut ja kulttuuri – mm. Tennispalatsi, Kampin keskus ja Temppeliaukion kirkko ovat muutaman sadan metrin päässä, Hietaniemen alueella puolestaan on upeat ulkoilumaastot. Raitiovaunu kulkee Arkadiankadulla ja Kampista bussit ja metro.

Kiinnostuitko? Soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi tähän kauniiseen töölöläiskotiin.

A spacious apartment in absolute prime location in the corner of Arkadiankatu and Fredrikinkatu in downtown Helsinki. The building was completed in the 1920s and it is reflected in the building’s architecture. The home is located on the 5th floor of the building and it offers beautiful views to Arkadiankatu and rare, green views to courtyard’s large and green trees.

Living room is exceptionally spacious and has big windows and a Juliet balcony offering views to treetops. An additional bedroom can be split with some renovation from the living room. Big kitchen has plenty of cabinet and countertop space, and room for a large dining table. Bedroom has a harmonious atmosphere and wall to wall cabinets on one wall. Bathroom and separate toilet have been tiled with all-white tiles. Space for a washing machine in the bathroom.

The best features of this home in addition to the architecture is the excellent central location – shopping, services, culture and public transportation are all within a couple of hundred meters away.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: 2-4h+k+kph+wc
Neliöt: 115,7 m2
Asuinalue: Helsinki, Etu-Töölö, Töölö
Postinumero: 00100
Tyyppi: Huoneisto, Kerrostalo, rak. 1924
Velaton hinta: 850 000 €
Velkaosuus: 48 336 €
Myyntihinta: 801 634 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Arkadiankatu 16, 115,7 m²