Ersintie 7

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntosi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yheyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään. 

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suojaisessa sijainnissa, kauniissa ympäristössä Ersintiellä aivan Kauniaisten kupeesta löytyy kaunis ja tilava paritalokoti. Asunnon arkkitehtuuri on monimuotoista ja ajattoman kaunista. Talon ulkopuoli muistuttaa hieman amerikkalaista rakennustyyliä harjakattoineen, ruutuikkunoineen ja rauhallisine seinäväreineen. Talo on rakennettu loivaan rinteeseen, jonka johdosta tilava olohuone sijoittuu luontevasti asunnon yläkertaan. Olohuoneen ilmavuutta ja tilantuntua lisää vino katto. Keittiö ja ruokailutila yhdistyvät luontevasti olohuoneeseen. Ruokailutilassa on ajattoman kauniit ruutuikkunat. U-muotoisessa keittiössä taso kiertää kahden seinän ympäri, työskentelytilaa ja kaappitilaa on reilusti.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Vino katto ja kauniin harmaa aksenttiseinä tekevät päämakuuhuoneesta ilmavan ja sen yhteydessä on oma kylpyhuone. Toisesta makuuhuoneesta on uloskäynti takapihalle.

Asunnon alakerrassa on reilusti tilaa ja hyvällä tavalla polveileva pohja. Alakerran keskiössä on tunnelmallinen takkahuone, jossa on kaunis kaakelipintainen valkoinen takka. Suuri ikkuna tuo reilusti luonnonvaloa pihanpuoleiseen makuuhuoneeseen. Toisella puolella on tilava huone, joka toimii niin työhuoneena, makuuhuoneena kuin harrastekäytössäkin. Alakerrassa on kodin saunaosasto, josta löytyy hetivalmis -kiuas. Saunomisen yhteydessä voit vilvoitella omalla pihalla, mukavasti parvekkeen tuoman katoksen alla. Alakerrassa on reilusti säilytystilaa teknisessä tilassa sekä pienemmässä varastohuoneessa.

Molemmat pihat on viimeistelty kauniisti ja niissä on tilavat terassialueet sekä kasvillisuutta. Terasseilla on reilusti tilaa kalusteille ja oleskelulle. Takapihalta on hurmaavat näkymät upeaan kauniisti kunnostettuun vanhaan villaan. Asunolla on hyvä sijainti, Kauniaisten ostoskeskus on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

A spacious and architecturally interesting semi-detached house in Ersintie. Upstairs there is a spacious living room with high ceiling. Functional U-shaped kitchen and cozy dinging room are right next to the living room. Access to spacious balcony from the dining room. Two bedrooms upstairs, en-suite bathroom in master bedroom and access to back yard from the other bedroom. Plenty of space downstairs. Beautiful fireplace room in the center of downstairs. One bedroom facing front yard, and another bigger room at the other side. Plenty of storage space in the utility room and other storage room. The home has two yards, of which both have large decking areas and planting. Charming views to an old villa from the backyard. The house is built to an excellent location, peaceful and well-maintained neighbouhood, and only a couple of minutes walking distance to Kauniainen shopping center.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita:
Oh+k+3-4mh+takkahuon…
Neliöt: 144 m²
Asuinalue: Espoo, Ymmersta
Postinumero: 02750
Tyyppi:
Huoneisto, Paritalo, rak. 2000
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 499 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 499 000 €

Ersintie 7, 144 m²