Friisiläntie 13

In English

Kiva paritaloasunto suositulla Friisilän pientaloalueella

Omalla pihalla ja suurella parvekkeella varustettu paritalohuoneisto Friisilässä. Tällä hetkellä kodissa on kaksi varsinaista makuuhuonetta, kolmannen saa helposti palautettua rakentamalla takaisin seinän yläkertaan, josta se on aiemmin poistettu. Tarvittaessa alakerran suureen aulatilaan saa tehtyä vielä neljännenkin makuuhuoneen.

Asunnon yläkerrassa on suuri avara olohuone, jonka saa halutessaan jaettua kahdeksi huoneeksi. Olohuone rajoittuu moderniin Noblessa-keittiöön, jonka rohkeana katseenvangitsijana on Ferrarinpunainen välitila. Keittiön yläkaappien ovet aukeavat käytännöllisesti ylöspäin, kylmälaite on laadukas Festivo. Lisätilaa ruoanlaitolle ja säilytykseen löytyy kätevästä pyörillä seisovasta saarekkeesta. Keittiön vieressä on ruokailutila, johon mahtuu suuri ruokapöytä.

Yläkerrassa on koko asunnon levyinen, suojaisa parveke, jossa sekä grillaus että ruokailu sujuvat mukavasti sateelta suojassa. Mikäpä sen mukavampaa näin kesäaikaan, kuin juoda aamukahvit parvekkeella linnunlaulua kuunnellen. Parvekkeen toisessa päässä on kätevä varastotila.
Yläkerran makuuhuoneesta on rauhalliset näkymät omalle aidatulle pihalle. Molemmissa kerroksissa on kylpyhuoneet. Yläkerran kylpyhuoneessa ammeen lisäksi hauskana yksityiskohtana ovat punaiset hanat.

Portaikossa kaikki hukkatila on otettu hyötykäyttöön, yläpäähän on rakennettu pieni parvi ja portaikon alapuolella on säilytystilaa. Talon alakerrassa on saunaosaston lisäksi suuri aulatila sekä yksi makuuhuone, jossa on takka. Aulasta on käynti omalle pihalle, jossa suuri terassi rajoittuu kauniiseen kallioon. Alakerrassa on myös tilaa kodinhoidolle sekä erillinen varastohuone.

Oman pihan, terassin ja parvekkeen lisäksi talon sisäänkäynnin yhteydessä on suojaisa patio, jossa on reilut tilat sekä pyörien että ulkoleikkivälineiden säilytykseen. Lisäksi siellä on toinen varasto, johon arvokkaammat säilytettävät saa lukkojen taakse.

Osa kodin pinnoista vaatii päivitystä, mutta suurista remonteista keittiö on tehty. Omalla pihalla kädet saa työnnettyä juuri sopivasti multaan, ilman jatkuvaa valtavaa työleiriä.

Kiinnostuitko? Varaa oma yksityisesittelysi, Teemu Oukari 040 548 6681 tai teemu.oukari@kahdeksas.fi.

Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Autan sinua mielelläni myös oman asuntosi myynnissä.

A semi-detached house with own yard, terrace and large balcony in popular Friisilä. Fully renovated modern Noblessa kitchen with bold Ferrari red backsplash and modern cabinets is upstairs next to very spacious dining room – living room. An additional bedroom can be easily created by dividing the living room back to original two rooms, which is used to be. There is also a wide, covered balcony upstairs, where there is space for a barbeque and outdoor furniture. Upstairs bedroom has private views to own, fully fenced backyard. Downstairs there is one bedroom and a large foyer, which can also be transferred to a bedroom. Separate utility and storage room. Kitchen has been fully renovated, but some of the surfaces need some updating.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Need assistance with the sale of your current home? Don’t hesitate to contact me, I would be happy to assist you with that sale as well.

Huoneita: Oh+2 mh+k+2 kpl kph+…
Neliöt: 118,50 m²
Asuinalue: Espoo, Friisilä
Postinumero: 02240
Tyyppi:
Huoneisto, Paritalo, rak. 1981
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 385 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 385 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Friisiläntie 13, 118,50 m²

Tilaa kohteen myyntiesite

Fill out my online form.

Call Now ButtonSoita välittäjälle