Haarniskatie 9

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hintaa laskettu! Koti on nyt todella kilpailukykyisesti hinnoiteltu.

Rauhallisen pienkerrostalon parhaita puolia ovat mm:

-Ylimmän kerroksen hyväpohjainen asunto
-Tilavan olohuoneen yhteydessä lasitettu parveke ja toimiva keittiö
-Kaksi selkeää makuuhuonetta,joista toisen yhteydessä on vaatehuone
-Taloyhtiössä on sauna uima-altaalla
-Itäkeskuksen kattava palvelutarjonta lyhyen matkan päässä

Tilava hyväpohjainen ylimmän kerroksen kolmio rauhallisessa ympäristössä Puotilassa. Jo yhtiöön saavuttaessa rauhallinen, lähes 1950 -lukulainen tunnelma valtaa mielen, sillä taloyhtiön pihapiiriä ympäröivät suuret puut ja talon savupiippua pitkin kiipeää kaunis villiviini syysväreissään. Porraskäytävän kaunis alkuperäinen puuovi vahvistaa mielikuvaa.

Kodin sijainti talon ylimmässä kerroksessa tekee siitä valoisan. Läpitalon asunnon kaikista huoneista on rauhoittavat vehreät näkymät. Asunnon pohjaratkaisu on selkeä ja toimiva. Tilava olohuone on toimivan keittiön yhteydessä. Keittiön kaapistot on sijoiteltu järkevästi L-muotoon kahdelle seinälle, joten tilaa riittää ruokapöydälle tai vaikkapa kahdelle kokille. Olohuoneen yhteydessä on lasitettu parveke, jossa on mukava viettää aikaa lämpimään vuodenaikaan. Keittiön kaapistot ja pinnat ovat jo parhaat päivänsä nähneet, uusimalla keittiön saat siitä juuri oman näköisesi ja omiin tarpeisiisi sopivan.

Kodissa on kaksi makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on tilava vaatehuone. Makuuhuoneiden ikkunat aukeavat taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle ja niistä on kauniit näkymät pihapiirin puustoon.

Kodin kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle. Taloyhtiön sauna- ja uima-allasosasto sijaitsee saman rapun alakerrassa, joten saunomaan ja uimaan pääsee sisäkautta. Tässä kodissa raamit ovat kunnossa, pintoja päivittämällä saat siitä ajanmukaisen ja juuri itsellesi sopivan. Sijainti on erinomainen, Haarniskatie tarjoaa rauhallisen pienkerrostaloympäristön, jossa luonto on lähellä, mutta Itäkeskus loputtomine palveluineen on kirjaimellisesti muutaman minuutin matkan päässä.

Lisätiedot ja esittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

Reduced price!

Spacious two-bedroom apartment at the top floor of small apartment building. Location at the top floor of the building allows in plenty of natural light. All windows open up to green views. Good and functional layout. Spacious living room is next to functional kitchen. L-shape of the kitchen cabinetry allows smart use of space, where there is room for a dining table and cooking. Access to fully glazed balcony from the living room. Two good sized bedrooms and separate clothes storage room in the bigger bedroom. Space for a washing machine in the bathroom. The housing company has a sauna and pool in the same stairway. Excellent location, nature is close in Haarniskatie, but endless Itäkeskus services are only a few minutes away.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, tel. 040 548 6681.

Huoneita:
Oh+k+2mh+vh+kph+parv
Neliöt: 72 m²
Asuinalue: Helsinki, Puotila, Vartioharju
Postinumero: 00910
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 1974
Energialuokka: F2007
Velaton hinta: 169 000 €
Velkaosuus: 5 371 €
Myyntihinta: 163 629 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Haarniskatie 9, 72 m²