Hanikka 27 A

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaativaan makuun soveltuva, tilava ja ilmava omakotitalo luonnonläheisessä Hanikassa. Taloa kuvaillessa tulee helposti käyttäneeksi reilusti superlatiiveja – niin upea laadukkain materiaalein tehty kokonaisuus on. Täältä löytyy kaikkea: korkea ja tilava olohuone, moderni keittiö Mielen kattavalla konearsenaalilla, tilava masterbedroom vinolla katolla, suuri spaosasto alakerrasta, moderni tilava kylpyhuone yläkerrasta, kaksi takkaa, suuri terassialue ja siihen yhdistyvä viherpiha ja kahden auton talli.

Kodin keskikerroksessa on tilava olohuone, jonka hulppea huonekorkeus korostaa tilan tuntua ja ilmavuutta. Kaunis vaalea lankkuparketti kulkee läpi talon ja pitää tunnelman rauhallisena. Olohuone ja moderni keittiö ovat yhtenäistä tilaa. Keittiön varustus kelpaisi varmasti huippukokillekin, side-by-side -jääkaapin, integroidun lieden ja astianpesukoneen lisäksi sieltä löytyy viinikaappi, kahvikeskus, höyryuuni ja lämpölaatikko. Tilasta on käynti talon suurelle terassialueelle, jossa on mukava viettää kesäpäivää grillaillen ja auringosta nauttien.

Veistoksellinen portaikko johdattelee yläkertaan, jossa huoneet ovat suuria. Masterbedroomissa on ylellistä hotellitunnelmaa, seinien upea petrolinsävy muistuttaa boutiquehotellista, samalla korkea valkoinen katto pitää tilan raikkaana. Toisella puolella on vieläkin suurempi makuuhuone. Keskellä on hyvällä maulla kunnostettu kylpyhuone, jossa on sadesuihku sekä kaksi allasta. Aamutoimet sujuvat sopuisammin pitkälle tasolle upotettujen altaiden äärellä, erillinen wc lisää mukavuutta.

Talon alimmassa kerroksessa on kolme makuuhuoneiksi, työhuoneeksi tai vaikka kotikuntosaliksi sopivaa huonetta. Tilan keskellä on tunnelmallinen takkahuone, jossa on mukava rentoutua takkatulen äärellä tai kesken spaosastolla kylpemisen.

Alimman kerroksen spa on harvinaista herkkua. Sieltä löytyy tilava sauna hetivalmiilla kiukaalla, hauska pyöreä poreamme sekä kaksi sadesuihkua. Laatoituksiin on panostettu ja niistä löytyy paljon hienoja yksityiskohtia.

Talon edessä on vihreä nurmipiha, johon tuija-aita tuo miellyttävää näkösuojaa ja yksityisyyttä. Autoille on kahden auton talli sekä lisäpaikoitustilaa kivetetyltä alueelta.

Tämä talo on upea ja täysin muuttovalmis. Tilojensa puolesta talo soveltuu suuremmallekin perheelle. Reiluissa neliöissä arki sujuu, suuret yhtenäiset tilat luovat upeat puitteet yhteiselle ajanvietolle. Omaa rauhaa löytyy alimmasta ja ylimmästä kerroksesta.
Hanikka alueena on luonnonkaunis, rauhallinen ja turvallinen. Merellisessä ympäristössä on luonnonsuojelualuetta ja valaistu kuntopolku. Iso Omenaan on kymmenen minuutin matka autolla.

Hiqh quality house suitable even for the most demanding taste in Hanikka. This home has everything, spacious living room with high ceiling, spa downstairs, modern kitchen with high quality appliances, two fireplaces, gorgeous master bedroom, large yard with terrace, two car garage and much more.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: Oh+k+3mh+2kph+3wc+sa…
Neliöt: 180 m2
Asuinalue: Espoo, Hanikka, Soukka
Postinumero: 02360
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2006
Energialuokka: C2018
Velaton hinta: 929 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 929 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Soukka, Hanikka, kok. pa. n. 287 m²