Hanikka 27 B

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

Arvotalo Espoon Hanikassa, joka luo ajattomat puitteet perhe-elämälle. Talon arkkitehtuuri muodostaa uniikin kokonaisuuden, jota voisi kutsua vaikkapa Hanikan jugendhelmeksi. Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä taloa, se on nähtävä ja koettava itse. Harkitut yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit luovat tästä talosta poikkeuksellisen upean ja edustavan.

Ainutlaatuisen tunnelman aistii jo talon sisäänkäynnillä. Arvokkuutta henkivä graniitti ja kaunis puuovi toivottavat tulijan tervetulleeksi talon avariin tiloihin. Sisääntulokerroksessa on tilava huone, jonka erikoisuutena on mm. suuri ikkuna kallioperustuksiin. Talon alakerrasta löytyy myös lämmin autotalli sekä reilusti säilytystilaa. Arvokkuutta huokuvat portaikot marmoriaskelmineen ja takorautakaiteineen johdattavat kulkijaa kerrosten välillä. Suuri, yli viiden metrin huonekorkeuteen ylettyvä olohuone on keskikerroksen sydän. Huone kylpee valossa, jonka tuovat suuret maisemaikkunat omalle luonnonsuojelualueelle rajoittuvalle viimeistellylle takapihalle. Talvella tunnelmaa luo uniikki, talon tyyliä noudatteleva takka. Olohuoneen yhteydessä on henkeen sopiva keittiö, josta on tarjoiluaukko olohuoneen puolelle. Keskikerroksesta löytyy myös tilava saunaosasto, tunnelmallinen talon muotokieltä toistava takkahuone sekä käynti omalle pihalle. Talon yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joiden arkkitehtonisena yksityiskohtana on kaarevat kattoikkunat. Toisesta makuuhuoneesta on käynti suojaisalle parvekkeelle. Yläkerrassa on myös tilava arkiolohuone, jonka muotokielestä tulee mieleen tornihuone.

Tontti rajoittuu Hanikan luontoalueeseen, joten ympäristö on vehreä ja rauhallinen läpi vuoden. Piha-alueet on rakennettu huolella ja ne luovat harmonisen kokonaisuuden talon kanssa. Upeat luonnonkalliot ja kivipengerretyt kasvillisuusalueet ikivihreine havuistutuksineen muodostavat viimeistellyn ja arvokkaan ympäristön, joka on kaunis vuoden ympäri. Ihanana yksityiskohtana on pieni pyöreä huvimaja, jossa voi nauttia leppoisista kesäpäivistä, kuunnella sateen ropinaa katossa tai tunnelmoida kynttilöiden valossa syksyn pimenevinä iltoina.

A truly unique property for sale in Hanikka. The house and garden surrounding it has been built with high quality materials and great attention to detail. Exceptional architectural features throughout the house express jugend-style. Words can’t describe this exquisite property, you must see and experience it yourself. Some of the exceptional details are large window to basement rock downstairs, unique staircases with marble steps, large open and airy living room with big windows to own, fully finished backyard, round architectural shape carried throughout the house, beautiful round skylights in upstairs bedrooms – the list goes on and on. Beautiful lot around the house with fully finished planting areas and natural rocks. A round gazebo for enjoying lazy summer days and warm autumn evenings. Property is next to nature area, so it is green and peaceful year around.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: Oh+k+3mh+takkahuone+…
Neliöt: 275,5 m²
Asuinalue: Espoo, Soukka, Hanikka
Postinumero: 02360
Tyyppi: Kiinteistö, omakotitalo, rak. 2005
Velaton hinta: 998 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 998 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Hanikka 27 B, 275,5 m2

Tilaa kohteen myyntiesite

Fill out my online form.