Harjannetie 10

In English

Todellinen tilaihme, hyväkuntoinen kompakti kolmio Viikinmäessä, Harjannetiellä. Asunnon pohja on aidosti fiksu ja toimiva, josta et löydä yhtään hukkaneliötä. Suuret ikkunat tuovat ilmavuutta ja valoisuutta kotiin, jonka perusilme on vaalean pelkistetty ja skandihenkinen. Pientä yllätyksellisyyttä ja rouhean maskuliinista kontrastia tuovat muutamat teollishenkiset elementit.

Asunnon olohuone on tilava, valoa tuo hauska kulmaikkuna, josta on näkymä sekä omalle suurelle lasitetulle parvekkeelle että kadulle. Moderni keittiö on valkoinen ja pelkistetty, linjakkaat kaapistot on fiksusti sijoitettu yhdelle seinälle siten, että keittiöön mahtuu kunnon ruokapöytä isommallekin porukalle. Ruostumaton teräs välitilassa sekä koneissa ja rakennusaikana erikseen teetetty rouhea harkkoaksenttiseinä tuovat ryhtiä ja vastakohtaa pelkistetyille kaapistoille.

Molemmista makuuhuoneista on vehreät näkymät pihapiirin puustoon. Kylpyhuoneen laatoitus on harmaan rouheaa. Suihku on sijoitettu järkevästi kiinteän seinämän taakse ja tilaa on sekä pesukoneelle että pyykin säilytykseen. Oma sauna tuo lisämukavuutta asumiseen.

Yksi asunnon helmistä on ehdottomasti tilava lasitettu parveke, jonne mahtuu sekä ruokapöytä että istuinryhmä. Lasituksen ansiosta parveke toimii oivana lisähuoneena varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Täällä on mukava rentoutua töiden jälkeen ja viettää rentoa vapaa-aikaa.

Viikinmäki on alue, jonne asukkaat tulevat jäädäkseen. Alueella viihdytään, sillä sieltä löytyy kaikki tarvittava – koulut, kaupat ja upeat ulkoilumahdollisuudet. Jylhät kalliot ja laaksot, Vantaanjoen rannan rehevä luonto kävelyreitteineen, Pikkukosken uimaranta ja Viikki-Vanhankaupunginlahden lintualueet tarjoavat hienon asuinympäristön ja upeita mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Viikinmäen poikkeuksellinen luonne perustuu jyrkkärinteisiin kallioihin, joilta aukeaa näköaloja kaikkiin ilmansuuntiin alkaen lähimmistä laaksoista aina Helsingin keskustan maamerkkeihin saakka.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 12 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

A compact two-bedroom apartment, with a truly good use of space and functional layout in popular Viikinmäki neighborhood. Home is modern, in good condition and move-in ready. General atmosphere is light and airy Scandinavian, with a couple of masculine elements, which create interest and contrast to the interior. Living room is spacious, large two-wall corner window brings plenty of natural light to the space. Modern white kitchen is functional and has room for a big dining table. Stainless-steel appliances and backsplash, as well as custom-made accent wall bring industrial vibes to the room. Bathroom has a hint of the same atmosphere with large grey tiles and dark cabinets. Both bedrooms have green views.

One of the best features of the home is large, fully glazed balcony, which serves as an extra room from early spring to late autumn. Plenty of space for summer dining and sitting area.

Viikinmäki area is highly popular and offers good services and wonderful outdoor opportunities.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita:
3h+k+kph+sauna+lasit…
Neliöt: 65,50 m2
Asuinalue: Helsinki, Viikinmäki
Postinumero: 00710
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 2004
Energialuokka: F2013
Velaton hinta: 297 000 €
Velkaosuus: 1878 €
Myyntihinta: 295 122 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Harjannetie 10, 65,5 m²