Heikunantie 3

In English

Vuonna 2014 valmistunut, hyväkuntoinen paritalon päätyasunto lapsiystävällisessä ja luonnonläheisessä Painiityssä.

Asunnon tonttiosuus on lunastettu, joten tontinvuokraa ei tarvitse maksaa.

Asunto sopii erinomaisesti lapsiperheelle tai pariskunnalle. Kodin makuuhuoneet, kylpyhuone ja pyykkihuolto on fiksusti sijoitettu yläkertaan, avarat oleskelutilat ja keittiö alakertaan.

Kodin olohuone on tilava, valoa tuovat suojaisiin vehreisiin maisemiin avautuvat ikkunat. Olohuoneesta on käynti omalle, suurelle takapihalle, jossa on iso terassi sekä viheraluetta. Terassi on helppohoitoista komposiittia ja siinä on tilaa sekä auringonottoon että ruokailuun. Parvekkeen alta löytyy vielä suojaisampi katettu alue. Pihalla on tilaa lasten temmeltää ja sinne mahtuu vaivatta vaikkapa trampoliini.

Keittiö on alakerran toisessa päässä, keittiön yhteydessä on ruokailutila, johon mahtuu reilumpikin ruokapöytä. Kaapistoihin vaihdetaan uudet ovet, jolloin keittiön ulkoasu on lähes uudenveroinen. Sekä keittiössä, olohuoneessa että yläkerran makuuhuoneessa on kauniit, tapetoidut aksenttiseinät, jotka luovat pientä särmää muutoin valkoisille seinille.
Yläkertaan johdattavan kiinteän portaikon alapuoli on fiksusti hyödynnetty varastotilana. Alakerran erillinen wc lisää asumismukavuutta.

Yläkerran makuuhuoneista kaksi sijaitsee suojaisan pihan puolella ja niistä on kauniit vehreät näkymät. Päämakuuhuoneen yhteydessä on katettu parveke. Kylpyhuone ja pyykkihuolto ovat järkevästi yläkerrassa, jolloin pyykkiä ei tarvitse kantaa kerrosten välillä. Kylpyhuoneessa on moderni harmaa-valkoinen laatoitus, saunaan mahtuu kerralla koko perhe. Pesukoneelle ja kuivausrummulle sekä pyykin säilytykselle on oma tila huoneen toisessa päässä.

Katettu autopaikka oven edessä ja toinen vieressä helpottavat mukavasti arkea. Katoksessa voi ladata myös sähköautoa. Yhtiön maalämpö pitää asumiskustannukset kurissa.

Kiinnostuitko? Tilaa 16-sivuinen esite tulevasta kodistasi tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

2014 built, semi-detached family home in green and child-friendly Painiitty.
The seller has purchased the parcel of the lot, so there’s no rent from the land. The home suits perfectly the needs of a family. Smart layout eases everyday life, bedrooms, bathroom and laundry are on the second floor, while spacious living room and kitchen are downstairs. Spacious living room opens up to green views in own backyard. Yard is one of the best features of this home, it has large low-maintenance composite decking, and plenty of space for children to play or for gardening. Upstairs two of the bedrooms open up to backyard. There is also a covered balcony in the master bedroom.

Carport by the entrance eases everyday life and especially cold winter mornings. The housing company has ecological and economical geothermal heating, which helps to keep the living cost lower during cold winter months.

Interested? Call 040 5486681 to book showing.

Huoneita:
4+k+kph+s+wc+vh+parveke
Neliöt: 113 m2
Asuinalue: Espoo, Painiitty
Postinumero: 02680
Tyyppi:
Huoneisto, Paritalo, rak. 2014
Energialuokka: C2013
Velaton hinta: 539 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 539 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Heikunantie 3, 113 m²