Heimolantie 16

In English

Merellisessä Saunalahdessa, erinomaisella paikalla, meren läheisyydessä on tarjolla upea kiinteistö, joka koostuu suuresta talosta sekä yli 5600 m2 tontista. Tontille voi hyvin rakentaa vielä neljä omakotitaloa.

Tilavassa talossa yhdistyvät merellinen ympäristö, upea, uniikki arkkitehtuuri sekä laadukkaat materiaalit. Täältä löytyy suuria ikkunapintoja, korkea olohuone, kaarevia muotoja ja arvokkaita materiaaleja.

Sisääntulokerroksessa korkea olohuone ja suuret, meren suuntaan antavat ikkunat luovat yhdessä hulppean tilan lähes hypnoottisella maisemalla. Talvella tunnelmaa tuo takka, jossa on myös leivinuuni. Olohuoneen yhteydessä on tilava ja kattavasti varusteltu keittiö sekä ruokailutila, jonka kaareva ikkunaseinä on upea arkkitehtoninen yksityiskohta. Tilavalla ja osin katetulla terassilla on mukava viettää kesällä aikaa vaikkapa grillaillen ja samalla merinäköalaa ihaillen. Talon yläkerrassa on yksi tilava makuuhuone sekä suuri saunaosasto ja parveke. Hauskana, meren läheisyydestä muistuttavana yksityiskohtana on laivankansilattia. Alakerroksessa on tilava makuuhuone kylpyhuoneella ja omalla sisäänkäynnillä, joten se toimii erinomaisesti vaikkapa teinin huoneena tai kahden sukupolven asuntona. Alakerrasta löytyy myös tilava harrastehuone nosto-ovella sekä kätevä viileä kylmiö.

Alakerran talon henkeä noudatteleva pyöreä lasiterassi merinäkymin on mitä hurmaavin aamukahvipaikka. Talon läheisyydessä on viimeistelty puutarha kasvillisuus- ja kivettyine alueineen, rannansuuntaisesti on suuri tasainen nurmialue. Rannan tuntumassa on yksi kiinteistön helmistä, 1930 -luvulla rakennettu, täysin peruskorjattu rantasauna. Oma puulämmitteinen sauna meren äärellä on todellinen harvinaisuus Espoossa. Saunarakennuksessa on tilava tupa, jossa on kaunis valkoinen takka. Terassilla onnistuu vilvoittelu ja auringonpalvonta. Meren rannassa on laituri, josta on mukava pulahtaa uimaan ja pitää venettä. Rannan tuntumasta löytyy myös pieni huvimaja.

Kiinteistö voidaan jakaa enintään neljään osaan tai voit pitää kokonaisuuden yhtenäisenä. Mikäli ostat koko kiinteistön kerralla, se on hinnoiteltu 210 000 euroa edullisemmaksi, kuin palasina hankittaessa. Kaupan kohteena on asunto-osakeyhtiön koko osakekanta jolloin varainsiirtovero on vain 2%.

A big, 5600 m2 lot surrounds the house and the end of the lot borders seashore. The property has a unique feature, separate sauna building closer to the sea. Own wood-burning beach sauna is truly unique. There is also dock suitable for swimming and parking your boat at the waterfront. The lot can be split up to four individual lots. In case you choose to purchase the whole property at once, it is priced 200 000 euros lower than purchasing single lots.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: Oh+avok+3-4 mh+työhu…..
Neliöt: 226,00 m²
Asuinalue: Espoo, Saunalahti
Postinumero: 02330
Tyyppi: Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2004
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 1 890 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 1 890 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Heimolantie 16, 226 m²