Heimolantie_upea kivitalo merellisessä Saunalahdessa

Heimolantie 16a

In English

Etsitkö perheellesi tilavaa taloa suurella tontilla, joka ei olisi ihan tusinatavaraa, vaan erottuisi edukseen muista?

Saunalahden merellisessä ympäristössä, erinomaisella sijainnilla meren läheisyydessä on tarjolla upea talo väljän lähes 1800 m2 tontin ympäröimänä. Tilavassa talossa yhdistyvät merellinen ympäristö, upea, uniikki arkkitehtuuri sekä laadukkaat materiaalit. Talosta löytyy suuria ikkunapintoja, korkea olohuone, kaarevia muotoja ja arvokkaita materiaaleja. Myös talon pihapiiri on kauniisti viimeistelty terassein ja istutuksin.

Sisääntulokerroksessa korkea olohuone ja suuret, meren suuntaan antavat ikkunat luovat yhdessä hulppean tilan hienoilla näkymillä. Talvella tunnelmaa tuo takka, jossa on myös leivinuuni. Olohuoneen vieressä on tilava ja kattavasti varusteltu keittiö, jossa on mm. kaasuliesi. Kaareva suuri ikkunaseinä tuo ruokailutilaan upean arkkitehtonisen yksityiskohdan. Taloa osittain kiertävä suuri ja osin katettu terassi on mahtava ajanviettopaikka kesällä hyvän seuran, grilliruoan ja seurustelun merkeissä auringosta nauttien.

Talo soveltuu tilojensa puolesta aktiiviseen perhe-elämään ja etätyöskentelyyn. Yläkerrassa on yksi tilava makuuhuone sekä suuri saunaosasto ja parveke. Saunassa mieli rentoutuu merinäköalaa katsellessa. Hauska, meren läheisyydestä muistuttava yksityiskohta on yläkerran aulatilan laivankansilattia. Alakerroksessa on tilava makuuhuone kylpyhuoneella ja omalla sisäänkäynnillä, joten se toimii erinomaisesti vaikkapa teinin huoneena tai kahden sukupolven asuntona. Alakerrasta löytyy myös tilava varastohuone nosto-ovella sekä kätevä viileä kylmiö.

Alakerran talon henkeä noudatteleva kaarevaseinäinen lasiterassi on mitä hurmaavin aamukahvipaikka. Taloa ympäröi viimeistelty puutarha, jossa on suuri terassi sekä laajat kasvillisuus- ja kivetyt alueet. Autoja varten on kahden auton autokatos, jossa on myös ulkovarasto. Suuri talo lämpiää ekonomisesti ja ekologisesti maalämmöllä.

Varaa oma esittelyaikasi ja pyydä esite tulevasta kodistasi: TEEMU OUKARI, 040 548 6681 tai teemu.oukari@kahdeksas.fi.

Etsitkö sitoutunutta välittäjää kodillesi? Autan Sinua mielelläni myös nykyisen asuntosi myynnissä yli 20 vuoden ja 1500 kaupan kokemuksella. Minulla on myös pitkä ja laaja-alainen kokemus vaativien kiinteistökohteiden myynnistä.

A fantastic opportunity in Saunalahti, Espoo. This property consists of a large, modern house featuring numerous architectural details – high ceilings, huge windows with partial views to the sea, spacious, highly equipped kitchen, curved windows, beautiful staircases and much, much more. The house sits on a spacious lot and is surrounded by a fully finished yard with spacious terraces and planted areas.

High ceilings and big windows in the living room create an architectural focal point an offer partial views to the sea. Partially covered decking is a wonderful place to spend summer days. All bedrooms are spacious, and downstairs bedroom has its own entrance. A storage room with lifting door suits for many types of hobbies and storage. Downstairs there is a fully glazed terrace with architecturally interesting curved glass windows. Large bathroom-sauna department on the top floor. Staircases have big corner windows allowing plenty of natural light to come in and opening up to beautiful green views.

A big, green garden with large wooden decking and defined areas for plants and paving surrounds the house. Carport for two cars eases everyday life. Spacious house is heated economically and ecologically with geothermal heating.

Book your private showing and order a brochure of your future home, Teemu Oukari, tel. 040 548 6681.

I would be happy to assist you with the sale of your current home with over 20 years and 1500 successful sales experience.

Huoneita: Oh+avok+3-4 mh+työhu…
Neliöt: 226 m²
Asuinalue: Espoo, Saunalahti
Postinumero: 02330
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2004
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 1 290 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 1 290 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Heimolantie 16a, 226 m²

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Call Now ButtonSoita välittäjälle