Heimolantie 16

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merellisessä Saunalahdessa, erinomaisella paikalla, meren läheisyydessä on tarjolla upea talo suurella 1767m2 tontilla.

Tilavassa talossa yhdistyvät merellinen ympäristö, upea, uniikki arkkitehtuuri sekä laadukkaat materiaalit. Täältä löytyy suuria ikkunapintoja, korkea olohuone, kaarevia muotoja ja arvokkaita materiaaleja.

Sisääntulokerroksessa korkea olohuone ja suuret, meren suuntaan antavat ikkunat luovat yhdessä hulppean tilan hienoilla näkymillä. Talvella tunnelmaa tuo takka, jossa on myös leivinuuni. Olohuoneen yhteydessä on tilava ja kattavasti varusteltu keittiö, jossa on mm. kaasuliesi. Keittiön yhteydessä olevassa ruokailutilassa kaareva ikkunaseinä tuo upean arkkitehtonisen yksityiskohdan. Tilavalla ja osin katetulla terassilla on mukava viettää kesällä aikaa vaikkapa grillaillen, auringosta nauttien tai merinäköalaa ihaillen. Talon yläkerrassa on yksi tilava makuuhuone sekä suuri saunaosasto ja parveke. Hauskana, meren läheisyydestä muistuttavana yksityiskohtana yläkerran aulatilassa on tyylikäs laivankansilattia. Alakerroksessa on tilava makuuhuone kylpyhuoneella ja omalla sisäänkäynnillä, joten se toimii erinomaisesti vaikkapa teinin huoneena tai kahden sukupolven asuntona. Alakerrasta löytyy myös tilava harrastehuone nosto-ovella sekä kätevä viileä kylmiö.

Alakerran talon henkeä noudatteleva kaarevaseinäinen lasiterassi merinäkymin on mitä hurmaavin aamukahvipaikka. Taloa ympäröi on viimeistelty puutarha, jossa on mm. suuri terassi sekä laajat kasvillisuus- ja kivetyt alueet. Autoja varten on kahden auton autokatos, jossa on myös ulkovarasto. Suuri talo lämpiää ekonomisesti ja ekologisesti maalämmöllä.

A fantastic opportunity in Saunalahti, Espoo. This property consists of a large, modern house featuring numerous architectural details including high ceilings, huge windows with sea views, spacious, highly equipped kitchen, curved windows, beautiful staircases and much, much more. Living room features high ceilings and huge windows with views to the sea. Partially covered decking is a wonderful place to spend summer days. All bedrooms are spacious, and downstairs bedroom has its own entrance. A hobby room with lifting door suits for many types of hobbies and storage. Downstairs there is a fully glazed terrace with architecturally interesting curved glass windows. Large bathroom-sauna department on the top floor. Staircases have large corner windows allowing plenty of natural light to come in and opening up to beautiful green views.
A big, green garden with large wooden decking and defined areas for plants and paving surrounds the house. Carport for two cars with an outdoor storage space. Spacious house is heated economically and ecologically with geothermal heating.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: Oh+avok+3-4 mh+työhu…..
Neliöt: 226,00 m²
Asuinalue: Espoo, Saunalahti
Postinumero: 02330
Tyyppi: Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2004
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 890 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 890 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Heimolantie 16, 226 m²