Kääntöpiiri 2

In English

HINTAA LASKETTU REILUSTI YLI 50 000 €! Uusi hinta vain 298 000 €!

Harvinainen, uniikki kaksikerroksinen asunto Olarin Kääntöpiirillä. Tilava kattohuoneisto sijaitsee talon ylimmissä kerroksissa. Asunnossa on paljon harvinaisia piirteitä, mm. kaksi parveketta ja yläkerran terassi.

Kodin alakerran pohja on talon iästä huolimatta moderni. Suuri olohuone yhdistyy keittiöön, josta saarekkeen päällä olevat yläkaapit purkamalla saa vielä avoimemman. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on hienot näkymät yli lähiseutujen.

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista suuremman yhteydessä on toinen parveke. Nyt ruokasalina toimiva huone soveltuu mainiosti vaikkapa työhuoneeksi, rakentamalla seinän siitä saa vielä yhden lisämakuuhuoneen. Arjen helpottajana alakerrassa on kylpyhuone suihkulla.

Yläkerrassa on asunnon yksi upeimmista piirteistä, todella suuri huone, joka soveltuu mitä moninaisempaan käyttöön. Huone toimii upeana, tilavana päämakuuhuoneena, teinin valtakuntana, arkiolohuoneena tai vaikkapa rauhallisena, tilavana työhuoneena. Huoneesta on käynti pitkälle ja suurelle terassille, jonka lasitus tuo suojaa samalla kun avoin katto mahdollistaa auringonpalvonnan kauniina kesäpäivinä. Terassille mahtuu hyvin sekä ruokaryhmä että aurinkotuolit. Maisemat ovat mahtavat, kirkkaalla säällä täältä näkee vaikka kuinka pitkälle, sillä näkymän edessä ei ole mitään.
Yläkerrasta löytyy myös sauna ja kylpyhuone sekä erillinen kodinhoitohuone. Kodin nykyiset asukkaat ovat viihtyneet asunnossa yli kaksi vuosikymmentä. Ajan oloon pinnat ovat kuluneet. Asunnon raamit ovat mitä parhaimmat, pintaremontilla teet tästä juuri itsesi näköisen kodin. Harvassa kerrostaloasunnossa on omaa kattoterassia ja kahta parveketta, joten puitteet ovat mitä parhaimmat.

Olarissa kaikki on lähellä. Lähikaupasta saa tehtyä nopeat arkiostokset, Iso Omenan kattava palvelutarjonta on muutaman minuutin auto- tai bussimatkan päässä. Kesäisin HSL:n kaupunkipyörät ovat käytössä. Keskuspuiston kuntopolut ja talvella valaistut ladut ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

MAJOR PRICE REDUCTION OVER 50k€! NEW, REDUCED PRICE ONLY 298 000 €!

A truly unique, spacious family home in Kääntöpiiri, Olari. This apartment has two storeys, two balconies and a terrace. Downstairs there is a spacious living room. Next to the living room is a functional kitchen. They layout of the home is quite modern and suits modern family life. Access to glazed balcony from the living room. Two bedrooms downstairs, of which larger one has own balcony. Dinging room can be easily converted to an additional bedroom or used as a home office. Bathroom with shower downstairs eases everyday life.

Upstairs there is one of the best features of the home, very spacious room, which can be used for many purposes. Access to large, rooftop terrace from the room. Terrace has glazed walls, but open roof, which allows the sun to come fully into the terrace. Fantastic, open views from the terrace and space for a dining table and lounge chairs. Upstairs there is also bathroom-sauna and utility room.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita:
Oh+k+2-3mh+työhuone+…
Neliöt: 151 m2
Asuinalue: Espoo, Olari
Postinumero: 02210
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 1978
Energialuokka: D2007
Velaton hinta: 298 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 298 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Kääntöpiiri 2, 151 m²