Kunuholmintie 289a

In English

Haaveissa oma talo luonnonkauniilla tontilla ja vielä meren rannalla? Pulahdus saunan löylyistä virkistävään meriveteen? Uimaan, melomaan tai kalastamaan omasta rannasta? Tai ihanat kesäjuhlat omassa pihassa?

Porkkalan merenrantakiinteistöstä löytyy kaikki nämä ja paljon muuta. Täysin kunnostettu, tasokas omakotitalo tarjoaa erinomaiset puitteet ympärivuotiselle asumiselle ja vapaa-ajanvietolle. Meri ja ympäröivä luonto ovat läsnä kaikkialla, talon suuret ikkunat avautuvat upeaan merimaisemaan.

Neljän makuuhuoneen ja tilavien oleskelutilojen ansiosta koti soveltuu suuremmallekin perheelle tai edustuskäyttöön. Suuri olohuone aukeaa merimaisemaan ja sen vieressä oleva tilava keittiö mahdollistaa suuremmankin porukan kestitsemisen. Toinen saunoista on päätalossa, toinen omassa rakennuksessaan. Saunarakennuksessa nautit puukiukaan pehmeistä löylyistä ja sieltä on upeat maisemat vilpolan valtavasta ikkunasta. Tänne voit halutessasi majoittaa vaikkapa yövieraat. Saunarakennuksen yhteydessä on reilusti varastotilaa esimerkiksi kajakeille ja ulkoleluille.

Tontti on suuri, hyvin hoidettu ja yksityinen. Komeat männyt tuovat ryhtiä ja vehreyttä läpi vuoden. Kattava valaistus on sekä näyttävä että käytännöllinen syksyn pimenevinä iltoina. Rannasta löytyy yksi kiinteistön hurmaavista yksityiskohdista, kesähuoneeksi kunnostettu venevaja. Ajattele mitä ihania juhlia täällä voi viettää tai vaikkapa lukea kirjaa katseen välillä harhautuessa rauhoittavaan merimaisemaan. Omalla hiekkarannalla onnistuu auringonotto ja uiminen, laiturilla riittää syväystä omalle veneelle. Kesäisen lounaan voi valmistaa vaikkapa rannan grillipaikalla.

Koti tarjoaa täydellistä luonnonrauhaa ja yksityisyyttä pienen ajomatkan päässä keskustasta. Matkalla mielikin rauhoittuu, kun maisema vaihtuu moottoritiestä pienempiin mutkitteleviin teihin, jotka kulkevat läpi metsien ja peltojen. Pihaan ajetaan suojaa tuovan sähköportin läpi. Autoille on sekä kahden auton autotalli että katospaikat päätalon autokatoksessa. Oman rannan lisäksi tontilla on reilusti kasvillisuutta ja suuret nurmialueet lasten leikkeihin. Talo lämpiää ekologisesti ja ekonomisesti maalämmöllä, syksyn ja talven viileinä iltoina tunnelmallista lämpöä tuo vuolukivitakka.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

A high-quality, fully renovated spacious family home in a stunning, private lot on the seashore. This home matches even the most demanding needs, and it offers the perfect surrounding for high-quality lifestyle. Nature and views to the sea surround the home, here you feel truly connected to the nature’s elements. In addition to the main building, the property has a separate sauna building with plenty of storage space, two-car garage, and a charming old boathouse, which has been fully renovated to a summer gazebo. Own sandy beach with a dock. Large lot has big trees and plenty of plants, as well as large lawn areas for children to play.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita:
5h+k+saunaosasto+puk…
Neliöt: 194 m2
Asuinalue: Kirkkonummi, Porkkala
Postinumero: 02480
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 1986
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 2 150 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 2 150 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Kunuholmintie 289a, 194 m²