Lakiaukio 4 A, Muurala

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaunis, kompakti omakotitalo suojaisalla ja vehreällä alueella Muuralassa. Talossa on miellyttävä lämmin tunnelma, jonka aistii heti sisään astuttaessa. Yksitasoisessa talossa on väljä tilankäyttö ja fiksusti toimiva pohja. Tulijaa tervehtii suojaisa etupiha, jossa on pieni nurmialue ja pensasistutuksia. Kodin keskipisteenä toimii tilava olohuone, joka yhdistyy luontevasti ruokailutilaan ja keittiöön. Olohuoneesta on käynti suojaisalle takapihalle, jossa on tilava puuterassi. Kaunis keittiö on kuin sisustuslehdestä. Eleettömiin valkoisiin kaapistoihin lämpöä tuovat massiivipuutasot ja vastapainoksi teollista ilmettä luovat rosterikoneet. Keittiön sydän on trendikäs tilava saareke, jonka ympärillä vieraat voivat luontevasti seurustella ruoanlaittajan kanssa. Saarekkeen laatikostoissa ja kaapeissa on reilusti säilytystilaa.

Molemmissa makuuhuoneissa on rauhallinen tunnelma. Tilavasta kodinhoitohuoneesta on käynti kylpyhuoneeseen, jonka yhteydessä on sauna. Erillinen wc on laatoitettu ajattomin valkoisin ja harmaansävyisin laatoituksin ja siellä on linjakas käytännöllinen leveä allastaso.
Taloa ympäröi vehreä puutarhapiha, jolle pensasaidat tuovat luontaista näkösuojaa. Nurmi- ja kasvillisuusalueiden lisäksi takapihan puolella on tilava terassi, jossa kesäpäivät sujuvat leppoisasti. Terassilla on tilaa niin ruokailuryhmälle, grillille kuin aurinkotuoleillekin.
Talon säilytystilat ovat lähes ruhtinaalliset. Kaapistojen lisäksi ullakolta löytyy talon päästä päähän ulottuva säilytystila, josta ei tila lopu ihan heti kesken. Talon etupuolella on erillinen varasto. Arkea helpottavat kaksi autopaikkaa, joista toinen on katoksessa.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16-sivuinen väriesite uudesta kodistasi.

A beautiful and harmonious compact single-family home in green and safe Muurala. This home has a cosy atmosphere, which can be sensed right at the doorstep. This one-story home has a good functional layout. Spacious living room-dining room is connected to modern kitchen, which could be featured in an interior design magazine. Solid wood countertops bring warmth to the white cabinets, and stainless-steel appliances create an industrial contrast. A large island is the centre of the kitchen, which unites the kitchen to the living area. Two good-sized bedrooms. Access to bathroom-sauna from the utility room, and modern white-grey tiled separate toilet. Massive amount of storage space in the cabinets, attic and separate outdoor storage. A green garden surrounds the house. Spacious wooden decking behind the house with plenty of space of outdoor dining and sunbathing. Two parking places of which one is in a carport.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681 to book your private showing.

Huoneita:
Oh+2mh+keittiö+khh+k…
Neliöt: 94,00 m²
Asuinalue: Espoo, Muurala
Postinumero: 02770
Tyyppi: Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2000 
Velaton hinta: 365 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 365 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Lakiaukio 4 A, 94 m²