Laurinlahdenkuja 18

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In English

HINTAA LASKETTU! Korkealla kalliolla, merellisessä Laurinlahdessa, suurellekin perheelle soveltuva neljän makuuhuoneen paritalokoti. Asunto on valmistunut vuonna 2005 ja sieltä on avarat näkymät yli puiden latvojen ja kattojen aina merelle asti. Sijainti korkealla rinteessä tuo miellyttävää yksityisyyttä kotiin.

Asunnon sisäänkäynti on yläkerrassa, jossa on vaaleasävyinen keittiö ja tilava olohuone sekä yksi makuuhuone. Keittiö on jaettu kaapistoin olohuone-ruokailutilasta ja se on juuri sopivasti erillään, mutta riittävän yhdessä olohuoneesta. Tilavan olohuoneen päädyssä on suuret ikkunat kahdella seinällä ja käynti kokonaan lasitetulle parvekkeelle, joka on yksi asunnon helmistä. Suojaisalla parvekkeella voi rentoutua ja nauttia upeasta avautuvasta näköalasta varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Yläkerran makuuhuoneesta on hienot näkymät meren suuntaan.

Alakerrassa on kolme makuuhuonetta sekä tilava kylpyhuone-saunaosasto. Kylpyhuoneessa on kahden suihkun lisäksi amme, jossa on mukava rentoutua lämpimässä kylvyssä ennen nukkumaanmenoa. Yhdestä makuuhuoneesta on käynti viimeistellylle terassipihalle, jolle aidat tuovat miellyttävää näkösuojaa. Pihalla parvekkeen alla on katettu alue, jossa on luonteva paikka ruokapöydälle kesäisiä ruokahetkiä varten.

Laurinlahden ympäristö on tunnettu merenläheisyydestään ja kauniista kallioisesta luonnosta. Espoonlahden palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä, ulkoilumaastot ovat erinomaiset.

Asuntoon kuuluu oma autokatospaikka ja lisäksi on mahdollista ostaa toinen autopaikkaosake 5 000 euron hintaan.

Lisätiedot ja esittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16-sivuinen väriesite uudesta kodistasi.

 

 

NEW PRICE! A move in ready family home in Laurinlahti, located high on a hill with gorgeous views over the trees and rooftops all the way to the sea. The home was built in 2005, and with 4 bedrooms it is suitable even for a bigger family. Location of the home provides natural privacy to the home, but you can drive your car very close to the front door. Upstairs in addition to the views, there is a large living room with access to fully glazed balcony. Kitchen is right next to the living room and is conveniently separated by cabinets. Upstairs bedroom has wonderful views towards the sea.

Downstairs there are 3 bedrooms, of which one has access to fully decked backyard terrace. Spacious bathroom and sauna, with 2 showers and a bathtub. Laurinlahti area is known for the closeness to the sea and beautiful nature with high rocks. Espoonlahti services, recreational activities and Espoo rantaraitti outdoor trail all nearby.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, tel 040 548 6681.

Huoneita: 5h+k+kph+wc+saunaosa…
Neliöt: 126,5 m²
Asuinalue: Espoo, Laurinlahti
Postinumero: 02320
Tyyppi: Huoneisto, paritalo, rak. 2005
Velaton hinta: 518 000 €
Myyntihinta: 518 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö