Lehdeskuja 1 J

In English

Ajattoman ilmavan skandihenkiseksi kauttaaltaan kunnostettu paritalokaksio vehreän luonnon helmassa Latokaskessa. Koti on käynyt läpi täydellisen pintaremontin, jossa kaikki pinnat, keittiö ja kylpyhuone on uusittu sisustussuunnittelijan ajatusten pohjalta. Paritalokaksioita ei ole juurikaan tarjolla, joten jos etsit täysin muuttovalmista kotia hyvällä sijainnilla, tämä kannattaa napata omaksi, ennen kuin joku toinen ehtii.

Asunnossa on rauhallinen ja ajaton tunnelma, joka syntyy yhtenäisistä, läpi koko huoneiston kulkevista väri- ja materiaalivalinnoista. Vaalea luonnonvärinen ja käytännöllinen vinyylilankkulattia sitoo kokonaisuuden kauniisti yhteen.

Keittiö on tilava, ajattoman kaunis ja toimiva. Säilytystilaa on yllin kyllin valkoisissa kaapistoissa. Kaunis, kalanruotokuvioon ladottu välitilalaatoitus ja lämpimänsävyinen taso tuovat pehmeää kontrastia valkoisille kaapistoille. Integroidut koneet viimeistelevät keittiön ilmeen. Kylpyhuoneessa on ajattoman elegantti marmorikuvioitu seinälaatoitus, oma sauna on piste iin päälle.

Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on suuret ikkunat, joista on näkymät asunnon takapihalle. Piha-alue tullaan kunnostamaan kauttaaltaan. Pihalle tulee mm. suurempi terassi sekä valokate. Asunnon etupuolella on myös pieni viheralue. Asunossa on ikkunoita kolmeen suuntaan, joka tuo reilusti luonnonvaloa kotiin.

Tilavan makuuhuoneen yhteydessä on erillinen vaatehuone. Kodin toiseen varastoon pääsee kätevästi sekä kylpyhuoneesta että ulkokautta ja siellä säilytät kätevästi harvemmin tarvittavat kausitavarat. Asunnon sijainti Espoon keskuspuiston kupeessa tuo luonnon ja erinomaiset ympärivuotiset ulkoilumaastot lähes kotiovelle.

Kiinnostuitko? Varaa oma yksityisesittelysi ja tilaa esite tulevasta kodistasi: TEEMU OUKARI, 040 548 6681, [email protected] 

A timeless, Scandinavian style one-bedroom semi-detached apartment right next to Espoo central park in Latokaski. Duplex homes in this size are rare, so grab this one for your future home before someone else does.

The home has undergone a full renovation, where all surfaces, kitchen and bathroom have been fully renovated based on plans made by an interior designer. Light and timeless color and material palette is carried out throughout the home. Yard will also be updated with a bigger patio and canopy, spacious yard surrounds the house.

Big windows to 3 directions bring in plenty of natural light. Two storage rooms provide plenty of valuable storage space. Location in green Latokaski offers excellent outdoor opportunities throughout the year.

Interested? Contact Teemu Oukari, tel. 040 548 6681, [email protected] 

Huoneita:
2h+k+kph+s+varasto (…
Neliöt: 55 m²
Asuinalue: Espoo, Latokaski, Lehtikaski
Postinumero: 02340
Tyyppi:
Huoneisto, Rivitalo, rak. 1998
Energialuokka: E2013
Velaton hinta: 245 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 245 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Lehdeskuja 1 J, 55 m²

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö