Lindalintie 6

In English

Edullinen ja hyväpohjainen, läpitalon kolmio Lindalissa, pienen kerrostalon toisessa kerroksessa. Asunto on perussiistissä kunnossa, muuttamaan pääset ilman suurta remonttia. Parasta asunnossa on ehdottomasti tilavat huoneet ja rakennusajankohdan hengen mukaiset suuret ikkunat, jotka tekevät huoneistosta ilmavan ja valoisan.

Asunnon keittiössä on hyvin kaappitilaa, mm. apteekkarinkaappi ja työskentelytilaa tasoilla. I -mallisen keittiön käytävä on leveä, joten kaksikaan kokkia eivät törmäile toisiinsa ruoanlaiton lomassa. Valoa keittiöön tuo suuri ikkuna ja tilaa on hyvin ruokapöydälle. Suuresta olohuoneesta on käynti koko huoneen levyiselle parvekkeelle ja rauhalliset metsänäkymät taloyhtiön pihan yli vehreään metsikköön. Molemmat makuuhuoneet ovat reilunkokoisia. Toisessa makuuhuoneessa on reilusti kaappitilaa vaatteille, jonka lisäksi erillinen vaatehuone kätkee sisäänsä suuren määrän vaatteita. Kylpyhuone on laatoitettu vaaleilla sävyillä ja sieltä löytyy paikka pesukoneelle, valoa ja raikkautta tuo ikkuna. Erillinen wc on juuri remontoitu moderniin ilmeeseen. Taloyhtiössä on hiljattain tehty viemärien sukitus- ja putkien pinnoitusremontti. Yhtiöllä on kiva yhteinen pihapiiri, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Sieltä löytyy mm. lapsille leikkipaikka, katettu oleskelualue sekä muurattu grilli.

Sijaintinsa puolesta Lindal on mitä mainioin asuinalue. Kirkkonummen keskustan kattava palvelutarjonta kauppoineen ja harrastusmahdollisuuksineen on vain muutaman minuutin automatkan päässä. Lähikauppa näkyy keittiön ikkunasta ja sinne on vain muutaman sadan metrin kävelymatka.

Varaa oma yksityisesittelysi ja tilaa esite asunnosta: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

A reasonably priced 2-bedroom apartment in Lindal, Kirkkonummi. This home has a good functional layout and it is in good basic condition. Spacious kitchen has plenty of cabinet and countertop space. Large window brings in a lot of natural light and there is room for a dining table. Large living room has an access to own balcony and a big window overseeing a green forest area. Both bedrooms are good sized. Plenty of storage space in the separate clothes storage room. Space for a washing machine in the bathroom and a separate wc. Pipe and sewage coating renovation has just been completed in the building. The housing company has good common yard areas where there is a playground for children and seating areas and a grill for adults. Nearest grocery store is a couple hundred meters away. Kirkkonummi services, train station and recreational activities are only a few minutes away by car.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari to order a brochure and book your private showing, tel. 040 548 6681.

Huoneita: 3h+k+kph+wc+vh+parve…
Neliöt: 79 m²
Asuinalue: Kirkkonummi, Lindal
Postinumero: 02400
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 1969
Energialuokka: G2013
Velaton hinta: 119 000 €
Velkaosuus: 14 651 €
Myyntihinta: 104 349 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Lindalintie 6, 79 m²