Louhentie 1

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapiolan puutarhakaupungissa, vihreiden niittyjen reunustamassa yhtiössä tarjolla Sirenin suunnittelema atriumrivitalon päätyasunto. 1960 -luvun linjakas, aikaa kestävä klassinen muotokieli on läsnä kaikkialla. Ulkopuolelta valkoiset, selkeälinjaiset muurein rajatut talot kätkevät sisäänsä todellisia arkkitehtuurin helmiä: suuria ikkunapintoja, selkeitä linjoja, atriumpihan ja erillisen saunarakennuksen.

Tapiolan rakennusajankohdan hengen mukaisesti palvelut ovat ”lastenvaunumatkan päässä”. Vaikka asutaan kaupungissa, muurein rajattu atriumratkaisu tuo kotiin yksityisyyttä. Kun astuu sisälle kodin olohuoneeseen, ensimmäinen ajatus on ”Wau”! Suuren olohuoneen tilantuntua lisää entisestään suurelle atriumpihalle avautuvat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Huoneen keskellä katseenvangitsijana toimii tyylipuhdas, 1960 -luvun avotakka. Makuuhuoneet ovat omalla käytävällään, atriumarkkitehtuurin mukaisesti niiden näkymät avautuvat omalle pihalle. Kylpyhuone on remontoitu harmaa-valkoiseen sävymaailmaan, keittiöstä löytyy mm. kaasuliesi ja kivitasot.

Asunnolla on oma, tilava ja hieman japanilaisen puutarhan henkeä huokuva atriumpiha. Pihalla on selkeät tilavat terassialueet, jossa auringonpalvonta, ruokailu, puutarhanhoito ja rento ajanvietto sujuu mukavasti katseilta suojassa. Terassien lomassa on kasvillisuusalueita, joissa on mm. muutama suuri tuija ja katseenvangitsijana kaunis japaninvaahtera. Suljetulla pihalla aremmatkin kasvit voivat selvitä talven kurituksesta muurien luoman mikroilmaston ansiosta. Pihan toisella puolella on erillinen rakennus, jossa on tilava sauna, kunnostettu kodinhoitohuone sekä yksi makuuhuone. Rakennus toimii erinomaisesti sekä vierastalona, työhuoneena ja esimerkiksi teinin tai kahden sukupolven huoneena. Se on sopivasti lähellä, mutta tarjoaa omaa yksityisyyttä. Tämä koti on arkkitehtuuria arvostavan sydäntä lähellä. Pintoja on kunnostettu ajan saatossa, mutta alkuperäinen 1960 -luvun ajaton tyylikkyys on hyvin säilynyt ja yhä läsnä. Asuntoon kuuluu lisäksi erillinen autotalli. Tapiolassa kaikki on lähellä, erinomaiset kaupalliset palvelut, julkinen liikenne, harrastusmahdollisuudet ja upea luonto ulkoiluun.

Tilaa 16-sivuinen esite uudesta kodistasi tai soita 040 548 6681 ja sovi yksityisesittely.

A true hidden gem in Tapiola garden city. A classic, 1960s streamlined atriumapartment at the end of rowhouse. White walls create perfect surrounding to the home, where huge living room and large windows are facing spacious and private atrium yard. The best features of 1960s classic architecture are still visible in this home: large windows opening up to the atrium yard, big living room, white painted, clean-lined brick fireplace and a separate sauna building. Atrium yard reflects some ideas of Japanese garden with well defined decking and planting areas, evergreens and a big acer. Yard is perfect for relaxation, as the building and surrounding walls covering it provide excellent coverage. Sauna building has an additional bedroom and utility room. Separate one car garage.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: Oh+k+3 mh+wc+kph+eri…
Neliöt: 156,50 m²
Asuinalue: Espoo, Tapiola, Pohjois-Tapiola
Postinumero: 02130
Tyyppi:

Huoneisto, Rivitalo, rak. 1966, Energialuokka G2007

Velaton hinta: 639 000 €
Velkaosuus: 122 427 €
Myyntihinta: 516 573 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Louhentie 1, 156,5 m²