Luoteisväylä 21

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntosi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yheyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään. 

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuljettaessa pitkin Luoteisväylää meri pilkahtelee talojen välistä antaen pieniä vihjeitä siitä, mitä on tulossa. Astut läpi portista jykevien muurien suojaamalle etupihalle, etkä arvaakaan millainen yllätys kodin ovien takaa avautuu. Merimaisema tulee vastaan jo kodin eteisessä. Ilmavuus ja klassisen elegantti kauneus kulkee läpi asunnon. Sisääntulokerroksessa lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat avautuvat suoraan merimaisemaan, joka on upea katseenvangitsija läpi vuoden. Kodin remontti on tehty harkiten, vankkumattomalla maulla ja laadusta tinkimättä. Tilava olohuone jatkuu suurelle lasitetulle parvekkeelle, kaunis avotakka tuo lämpöä ja tunnelmaa. Laadukkaassa italialaista huippudesignia edustavassa Snaidero -keittiössä on klassisen kauniit, aidot marmoritasot sekä tasokkaat Mielen koneet.

Meri on läsnä kaikissa kerroksissa – kodissa on peräti kolme lasitettua parveketta ja suuri piha meren suuntaan. Sisustusmateriaalit ovat taidokas yhdistelmä uutta ja vanhaa. Putkiremontin yhteydessä kaikki kosteat tilat ja wc:t on kunnostettu. Laatat ovat Marrakech Designin valikoimasta, kalusteet ajattoman kauniita ja hillittyjä. Ryhdikäs alkuperäinen portaikko, klinkkerilattiat ja valkoiset tiiliseinät tuovat kotiin lisämaustetta ja kerroksellisuutta.

Kodin makuuhuoneet ovat yläkerrassa omassa rauhassaan. Päämakuuhuoneesta on esteetön merinäköala ja sen yhteydessä on oma lasitettu parveke meren suuntaan. Kaunista valoa yläkerran käytävään tuo kattoikkuna. Yläkerran upeasti viimeistelty kylpyhuone sadesuihkuineen helpottaa arkea. Talon alakerrassa on tunnelmallinen takkahuone, josta on suora merinäköala. Takkahuoneen yhteydessä on tilava lasitettu terassi, josta on käynti omalle pihalle. Ajattele, miltä tuntuisi illan pimeydessä kääriytyä huopaan ja katsella merimaisemaa oman kodin lämmöstä. Hauskana pienenä yksityiskohtana kodin alakerrasta löytyy oma viinikellari. Kesällä piha on kuin pieni keidas. Pihan aidat on juuri uusittu.

Kodin parhaita puolia ovat ehdottomasti merinäköalat ja meren läheisyys, kaunis, huolellinen viimeistely ja suuret tilat. Auton saa ajettua kätevästi aivan oman oven eteen. Lauttasaaressa yhdistyvät kaupunkiasumisen parhaat puolet, palvelut ovat lähellä samalla kun asut kauniin meriluonnon äärellä.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

Beautifully finished spacious 3-storey home in Lauttasaari. Home has been renovated with impeccable taste and high-quality materials. Direct sea views and 3 glazed balconys/terrace towards the sea. Spacious living room with floor to ceiling windows facing the sea. Access to large fully glazed terrace from the living room. High quality Italian Snaidero kitchen with marble countertops and Miele appliances. All bathrooms and toilets have been fully renovated during pipe renovations. Beautiful, high quality Marrakech Design -tiles and timeless fixtures used. Two fireplaces. One car can be parked right in front of the house. This home offers excellent combination of high-quality living in the city.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681 to book a private showing for your future fabulous home.

Huoneita:
Päätyhuoneisto merinäköalalla
Neliöt: 218 m2
Asuinalue: Helsinki, Lauttasaari
Postinumero: 00200
Tyyppi:
Huoneisto, Rivitalo, rak. 1969
Energialuokka: F2013
Velaton hinta: 1 490 000 €
Velkaosuus: 80 000 €
Myyntihinta: 1 410 000 €

Luoteisväylä 21, 218 m²