Luuvantie 1

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyväkuntoinen ja -pohjainen rivitalon päätyasunto lapsiystävällisellä alueella Espoon Laaksolahdessa. Asuntoon on tehty kattava pintaremontti vuonna 2013, joten pintamateriaalit ja värimaailma ovat yhtenäisiä ja luovat kauniin harkitun ja yhtenäisen kokonaisuuden. Yksitasoisessa asunnossa on fiksu pohja – olohuone yhdistyy luontevasti ruokailutilaan ja keittiöön ja makuuhuoneet ovat järkevästi omassa rauhassaan toisella puolella asuntoa.

Asunnon värimaailmassa toistuvat harmaan, maitokahvin ja valkoisen sävyt. Kaunis leveä harmaa lankkuparketti kulkee läpi huoneiston ja luo rauhallisen tunnelman. Keittiön remontissa kaikki uusittiin. Valkoiset korkeakiiltoiset kaapistot, kivitasot ja kiiltävä lattia luovat modernin kokonaisuuden, johon välitilan sisustuskivilaatoitus tuo rouheaa luonnonläheisyyttä. Olohuoneesta on käynti omalle aidatulle pihalle, jonka tilavalla terassilla on mukava rentoutua. Aidat ja kasvillisuus tuovat hyvää luontaista näkösuojaa pihalle. Omalla pihalla on juuri sopivasti viheralueita, jossa puutarhaharrastajat pääsevät toteuttamaan unelmiaan.

Asunnon kylpyhuoneen tilankäyttö on erinomaisesti toteutettu. Suihkulle on oma kokolasiovilla varattu tila, josta on käynti saunaan. Lasiovet pitävät muun kylpyhuoneen roiskevesistä kuivana. Kylpyhuoneessa on reilunkokoinen allastaso laatikostoilla ja paikka pesukoneelle sekä korkea pyykkikaappi. Erillinen wc noudattelee materiaali- ja värimaailmaltaan samaa linjaa.

Säilytystilaa on runsaasti. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on erillinen vaatehuone, toisessa makuuhuoneessa on kaapistoja. Tilavalla ullakolla mahtuu säilyttämään reilusti harvemmin käytettäviä tavaroita. Lisäksi asuntoon kuuluu ulkovarasto. Taloyhtiö on lapsiystävällinen, sieltä löytyy oma leikkipaikka lapsille sekä viheralueita ulkoleikkeihin.

Lisätiedot ja esittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 12-sivuinen väriesite uudesta kodistasi.

A two-bedroom family home in good condition and with excellent layout in child-friendly Laaksolahti. The home was fully renovated in 2013, and the colour scheme and all materials create a unified and harmonious entity. Spacious living room is connected naturally to the dining room and kitchen. Access to own backyard from the living room. Kitchen has a modern look created by white cabinets, dark granite countertops and dark shiny floor. Decorative stone backsplash creates a natural contrast to the sleek and shiny surfaces. Both bedrooms are located at the other end of the home allowing more privacy. Bathroom has an excellent layout with a spacious shower with full glass doors. Plenty of storage space in cabinets, separate storage room, attic and outdoor storage shed. The housing company is child-friendly and has a play area and lot of green areas for children to play. Own fully fenced backyard has a large wooden deck and some green areas for gardening.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, tel. 040 548 6681 to book your private showing.

Huoneita:
3h+k+kph+s+wc+vh
Neliöt: 76,00 m²
Asuinalue: Espoo, Laaksolahti
Postinumero: 02620
Tyyppi: Huoneisto, Rivitalo, rak. 2006
Velaton hinta: 329 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 329 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Luuvantie 1, 76 m²