Lyökkiniemi 15

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntosi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yheyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilava rivitalon päätyasunto yhdellä Espoon ja ehkä koko Suomen parhaimmista asuntokaduista – Westendin Lyökkiniemessä. Asuntokaupassa sijainti on tärkeää ja täällä se on todellakin kohdillaan. Sijaintiinsa ja neliöihinsä nähden asunto on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti. Tässä kodissa on mahdollista päästä asumaan erinomaiseen osoitteeseen kohtuuhinnalla. Pyyntihinnassa pintojen päivityksen tarve on reilusti huomioitu.

Rakennusaikanaan koti on ollut tasokas edustustason asunto. Arkkitehtuuri on maskuliinisen linjakasta ja yhä aikaa kestävää. Talon keskikerroksessa tilava olohuone ja ruokailutila toimivat perheen yhteisenä ajanviettopaikkana. Olohuoneen suuret ikkunat avautuvat omalle, suojaisalle ja tilavalle pihalle, johon suuret puut ja pensaat tuovat miellyttävää vehreyttä. Keskikerroksessa on keittiö ja ruokailutila sekä yksi makuuhuone. Kerroksia yhdistävä portaikko on 1960-luvun henkeen eleetön ja linjakas ja yhä hyvässä kunnossa. Talon yläkerrassa on reilusti makuuhuoneita, takapihan puolella kolme pienempää ja etupihan puolella suuri masterbedroom omalla vaatehuoneella. Päämakuuhuone on tilava ja ilmavan raikas ja siitä on käynti leveälle lasitetulle parvekkeelle. Yläkerrassa on lisäksi takkahuone, jossa on alkuperäinen avotakka ja rouhea tiiliseinä. Takkahuoneen suuren ikkunan kautta avautuva pihanäkymä on kuin luonnon oma viherseinä.

Talon alakerrassa on saunaosasto ja suuri allashuone. Talon kaikki pinnat, keittiö ja kylpyhuoneet kaipaavat päivitystä. Tässä kodissa on mahdollista saada paljon neliöitä ja suuri piha kohtuuhinnalla erinomaisesta osoitteesta. Westendistä ei löydy mitään vastaavaa samalla hintatasolla. Pintojen päivityksellä asunnosta saa juuri oman näköisen, itseä miellyttävällä materiaali- ja värimaailmalla. Pihan kasvillisuus herää uuteen loistoon viherpeukalon käsissä. Asunnolla on lisäksi oma autotalli. Westend ympäristönä on meren läheinen, rauhallinen ja erittäin arvostettu ja haluttu. Tapiolan palvelut ovat muutaman minuutin matkan päässä, ulkoilumahdollisuudet ovat mitä parhaimmat. Matka Helsingin keskustaan kulkee autolla tai metrolla muutamassa minuutissa.

Tilaa 16 -sivuinen esite tulevasta kodistasi tai soita 040 5486681 ja sovi yksityisesittely.

 

A spacious family home at the end of rowhouse in one of the most respected and prestigious addresses in Finland – Lyökkiniemi in Westend. If location is a top priority in your home search, it is fully matched here. Compared to its location and footage, this home is very moderately priced. You cannot find anything matching this price point in Westend. The surfaces require updating, but the bones are good, and there is definitely room for updates with this pricing.

The architecture of the home represents clean-lined 1960s. Spacious living room has huge windows facing own, green and private yard. Upstairs there are 4 bedrooms and a fireplace room with original fireplace. Spacious master bedroom has access to large glazed balcony. Big sauna department and pool in the basement. Separate one car garage and big, green yard with mature planting

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: Oh+k+5-6 mh+saunaosa…
Neliöt: 237 m2
Asuinalue: Espoo, Westend
Postinumero: 02160
Tyyppi: Huoneisto, Rivitalo, rak. 1968
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 695 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 695 000 €

Lyökkiniemi 15, 237 m²