Madekuja 4

In English

Tilava kolmio Haukilahdessa luonnonkauniissa pihapiirissä, jossa on komeita mäntyjä, kaunista kalliota ja vehreätä nurmialuetta. Asunto sijaitsee talon kolmannessa ja ylimmässä kerroksessa ja se on läpitalon päätyhuoneisto.

Talon rakennusajankohdan hengen mukaisesti, kodissa on todella suuret ikkunat, joista on avarat ja vehreät näkymät ympäristöön. Olohuone on poikkeuksellisen tilava ja tarvittaessa se on pienellä remontilla jaettavissa yhdeksi lisämakuuhuoneeksi. Olohuoneesta on käynti koko huoneen levyiseen kauttaaltaan lasitetulle parvekkeelle, jossa on mukava viettää aikaa keväästä syksyyn, niin sateella kuin paisteellakin. Makuuhuoneet ovat reilun kokoisia ja molemmissa on suuret ikkunat. Varastotilaa löytyy tilavasta vaatehuoneesta.

Vaalea keittiö mustalla kivitasolla on hyvässä kunnossa. Jääkaappipakastin ja astianpesukone on integroitu kalusteovien taakse, liesi ja mikro ovat trendikkäitä rosterikoneita. Kodissa on erillinen tilava kylpyhuone, jonka laatoitus on aikaa kestävää valkoista ja harmaata. Kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle ja säilytystilaa allastasossa. Erillinen wc tuo lisämukavuutta arjen asumiseen. Sijainnin lisäksi tämän kodin parhaita puolia ovat ehdottomasti suuret ikkunat ja niiden tuoma valoisuus ja vehreän avarat näkymät, reilut neliöt sekä tietysti upea lasitettu parveke.

Haukilahden alueella on kaunista luontoa ja Espoon rantaraitti lähellä. Niittykummun palvelut ja metro ovat reilun kilometrin päässä – matka Iso Omenaan tai Tapiolaan taittuu autolla muutamassa minuutissa.

Lisätiedot ja esittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].
Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 12-sivuinen väriesite uudesta kodistasi.

Spacious 2 bedroom apartment in Haukilahti. This home is located on the 3rd and top floor of the building. All rooms have large windows with open and green views to the environment. Living room is exceptionally large and it can be divided into a 3rd bedroom with a small renovation. Access to own, very wide fully glazed balcony from the living room. Kitchen is in good shape and has white cabinets and integrated fridge and dishwasher and stainless steel oven and microwave. Bathroom has neutral white and granite grey tiling and space for a washing machine. Both bedrooms have large windows. Plenty of storage space in a separate storage room. Haukilahti area has plenty to offer, beautiful nature and Espoo beach trail are close and Niittykumpu services and metro are a little bit over one kilometre away. Iso Omena and Tapiola services are only within a few minutes by car.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: 3h+k+kph+wc+vh+parve…
Neliöt: 85,00 m²
Asuinalue: Espoo, Haukilahti
Postinumero: 02170
Tyyppi: Huoneisto, Kerrostalo, rak. 1967
Velaton hinta: 279 000 €
Velkaosuus: 10 689€
Myyntihinta: 268 311 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Madekuja 4, 85 m2