Yksitasoinen omakotitalo Pohjois-Tapiolassa

Mahlarinne 4 B

In English

YKSITASOINEN OMAKOTITALO POHJOIS-TAPIOLASSA

Yksitasoinen, tasaisella puutarhatontilla sijaitseva omakotitalo erinomaisella sijainnilla Pohjois-Tapiolassa. Vehreän pihapiirin lisäksi talossa on paljon hyviä puolia – yksitasoisuus maksimoi neliöt ja tilantunnun, jota korkea huonekorkeus vielä korostaa.

Talo soveltuu erinomaisesti perhe-elämään ja pariskunnalle. Kodin keskipisteenä on suuri olohuone, jonka korkea katto tekee tilasta ilmavamman. Kaksi ikkunaa tuovat valoa ja avautuvat vehreisiin näkymiin. Kivana arkkitehtonisena yksityiskohtana osassa kodin väliseiniä olevat ikkunat antavat valon kulkea huoneesta toiseen.

Vaaleasävyisessä keittiössä on ripaus ranskalaisen maalaiskeittiön tunnelmaa. Kaunista kontrastia kermansävyisille kaapistoille tuovat puunsävyiset tasot ja välitilan laatan pinnan struktuuri. Kaappitilaa on reilusti kahdella seinällä, astianpesukone on fiksusti ja ergonomisesti nostettu työskentelytasolle. Pisteenä iin päälle tilavaan keittiöön mahtuu kuuden hengen ruokapöytä.

Kolmen makuuhuoneen ansiosta tilaa löytyy tarvittaessa myös etätyöskentelyyn. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone. Kodinhoitohuone helpottaa arjen pyöritystä reilujen säilytys- ja pyykinkäsittelytilojen ansiosta. Kodinhoitohuoneesta on kätevästi oma uloskäynti, joka helpottaa niin lapsi- ja lemmikkiperheen kuin viherpeukalonkin arkea.
Talon sijainti tontin takaosassa on mukavan suojaisa. Kauniisti viimeistelty piha kivetyksineen, nurmi- ja kasvillisuusalueineen on viherpeukalon mieleen. Myös lasten pihaleikeille ja ihan vain rentoon oleiluun on mukavasti tilaa. Täällä voit hifistellä puutarhaharrastuksen parissa tai vain nauttia siitä, mitä jo on. Talossa on katospaikka yhdelle autolle, jonka lisäksi pihalla on tilaa lisäpysäköinnille.

Talon sijainti on erinomainen. Bussipysäkille on lyhyt kävelymatka, Tapiolan palvelut, Esport Center ja metro ovat kävelymatkan päässä.

Kiinnostuitko? Varaa oma yksityisesittelysi ja tilaa esite tulevasta kodistasi: Teemu Oukari, 040 548 6681 tai [email protected].

Etsitkö aktiivista välittäjää omalle kodillesi? Tarjoan ammattitaitoista ja luotettavaa välityspalvelua yli 20 vuoden ja 1500 kaupan kokemuksella. Apunani on kokonainen tiimi oman alansa ammattilaisia, joiden ansiosta voin keskittyä olennaiseen – kotisi tehomyyntiin ja asiakkaiden kohtaamiseen.

A SINGLE-FAMILY HOUSE IN POHJOIS-TAPIOLA!

A single-family house with excellent location and flat garden lot in highly respected Pohjois-Tapiola neighborhood right next to Tapiola. In addition to the green garden lot, the house has many good features. Single story house fits perfectly for family life or a couple. Spacious living room with a high ceiling is the center of the house. Two windows bring in natural light and open up to green views. There is a little touch of French country in the white cabinets and wood-colored countertops of the kitchen. Spacious kitchen has plenty of cabinet space on two walls and space for a large dining table.

Three bedrooms enable working from home. Utility room makes everyday life easier and has a practical separate entrance to the house. Green yard surrounding the house has finished paving and planted areas, as well as plenty of lawn area for children to play. One car carport and additional parking space in the yard. The location of the house is excellent. Bus stop is within a short walking distance, Tapiola services, Esport Center and metro within a walking distance or couple of bus stops away.

Interested? Contact Teemu Oukari, Licensed Real Estate Agent 040 5486681 or [email protected] to book your private showing and order a brochure of your home.

Huoneita: Oh+k+3 mh+wc+khh+kph…
Neliöt: 103 m²
Asuinalue: Espoo, Pohjois-Tapiola
Postinumero: 02130
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 1985
Energialuokka: E2018
Velaton hinta: 539 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 539 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Mahlarinne 4 B, 103 m²

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö