Marinkallio 2

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juuri valmistunut skandihenkinen yksiö merellisessä Kivenlahdessa. Meren läheisyys ja merinäköala tuovat tähän kotiin aivan omanlaisensa tunnelman. Asunto sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Heti eteisestä sisään astuessa näkyy meri, sillä olohuoneen päädyssä on suuri merelle avautuva ikkuna ja lasinen parvekkeenovi. Lasitettu parveke on koko huoneiston levyinen ja aivan mahtava paikka ajanviettoon. Lasitus tuo suojaa tuulelta ja tuiskulta, lasit avaamalla meren tuoksut ja tuulet tuovat luonnon entistä lähemmäksi.

Juuri valmistuneessa talossa kaikki on uutta ja tuliterää. Olohuoneessa on alkovisyvennys, johon saa luontevasti sängyn. Keittiössä alakaapit noudattelevat lattian sävymaailmaa, yläkaapit ovat keveän valkoiset. Rosterikoneet viimeistelevät kokonaisuuden. Kylpyhuone on tilava ja sieltä löytyy paikka pesukoneelle. Eteisessä on reilusti kaappitilaa käytävän molemmin puolin. Erittäin fiksuna lisänä on sisäänkäynnin vieressä sijaitseva oma lämmin varasto, jossa on kätevä säilyttää suuremmat harrastusvälineet, matkalaukut ja kausivaatteet.

Tämä asunto on sijaintinsa puolesta harvinainen ja uniikki, sillä se sijaitsee kirjaimellisesti kivenheiton päässä meren rannasta. Meren läheisyys, upea luonto ja lenkkimaastot alkavat heti ovesta ulos astuttaessa. Kivenlahden ja Espoonlahden palvelut ovat lyhyen matkan päässä, Länsiväylä ja tulevaisuudessa metro takaavat hyvät liikenneyhteydet.

Lisätiedot ja esittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

Brand new Scandinavian style studio apartment in Kivenlahti. The building has just been completed, so everything is fresh, new and untouched. The apartment is located close to the sea and offers sea views from the living room and fully glazed balcony. Convenient alcove in the living room suits well for your bed. Kitchen represents Scandinavian style with lower cabinets following the floor’s color scheme and light and airy white upper cabinets. Stylish stainless-steel appliances. Own fully glazed apartment-wide balcony with gorgeous views to the sea. Spacious bathroom with room for a washing machine. Important and usable extra storage space in own and spacious warm storage room by the entrance.

Closeness to the sea and stunning sea views make this apartment unique. Excellent outdoor opportunities, beautiful nature, Kivenlahti and Espoonlahti services and metro in future offer good quality of life.

Interested? Call 040 548 6681 to book your private showing of your future home.

Huoneita: 1h+kt+kph+lasitettu…
Neliöt: 30,50 m²
Asuinalue: Espoo, Kivenlahti, Espoonlahti
Postinumero: 02320
Tyyppi: Huoneisto, Kerrostalo, rak. 2019
Velaton hinta: 194 000 €
Velkaosuus: 119 560 €
Myyntihinta: 74 440 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Marinkallio 2, 30,5 m²