Mikkeläntie_talo yhtiön parhaalla paikalla

Mikkeläntie 3

In English

TARJOUSKAUPPA

Yksitasoinen, tilava erillistalo yhtiön parhaimmalla paikalla Mikkelässä. Aiemmin päiväkotikäytössä ollutta taloa ympäröi iso ja täysin aidattu piha, jossa on suuri, osittain katettu terassialue ja sekä leikkitelineitä että viheraluetta. Ihanana lisänä pihalla ja sen reunoilla on myös muutamia puita, jotka tuovat sekä näkösuojaa että kaunista vehreyttä.

Parasta talossa on ehdottomasti avaruuden tunne ja valoisuus, joka korostuu erityisesti suuressa olohuoneessa. Isot ikkunat avautuvat pihanäkymiin, ilmavuus korostuu huoneen korkean katon ansiosta. Sama tunnelma jatkuu ruokailutilassa, jossa ikkunoita on kahdella seinällä. I -muotoisessa keittiössä sekä kaappi- että työskentelytilat on maksimoitu, kodinhoitoa varten on oma tilava kodinhoitohuone uloskäynnillä.

Talossa on kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone. Kaksi muuta makuuhuonetta on eteiskäytävän varrella. Suuremman kylpyhuoneen yhteydessä on uloskäynti kuraeteisellä.

Päiväkotikäytön jäljet näkyvät osin sisätiloissa ja erityisesti ulkona. Osa pinnoista vaatii päivitystä, mutta pohjaratkaisu on fiksu ja esimerkiksi lattia on moderni ja hyväkuntoinen. Tästä talosta saat pienellä remontilla perheellesi unelmien kodin vuosiksi eteenpäin. Tänne kannattaa tulla paikan päälle katsomaan talon upea potentiaali.

Varaa oma yksityisesittelysi ja tilaa esite tulevasta kodistasi: Teemu Oukari LKV, 040 5486681 tai [email protected]

Autan Sinua mielelläni myös nykyisen asuntosi myynnissä yli 20 vuoden, 1500 kaupan ja ammattimaisen tiimini avustuksella. Kysy rohkeasti lisää!

A one-story, light and airy single-family detached house sitting on a hillside at the best location of the housing company in green and child-friendly Mikkelä. The house was previously used as a daycare, which is especially visible in the fully fenced, big yard surrounding the house. Inside, you can create the home of your dreams with moderate renovation, as for example the flooring is modern and in good condition.

Big windows and high ceiling in the spacious living room create an open and airy feeling, which runs all the way to dining room. Primary bedroom has an ensuite bathroom, two other bedrooms are on the other side of the house. Kitchen has plenty of cabinet and countertop space, separate utility room eases everyday life.

Big yard has large, paved area, swings and sandpit dating back to the daycare time and some lawn areas. Location is green and peaceful, the house sits on the side of hill within a good distance from neighboring houses. This house is definitely worth visiting in order to see the full potential it offers.

Interested? Contact Teemu Oukari, 040 548 6681 or [email protected] to book you private showing and order a brochure of your future home.

Huoneita: Oh+k+3mh+2 x kph+sau…
Neliöt: 144,5 m²
Asuinalue: Espoo, Mikkelä
Postinumero: 02770
Tyyppi:
Huoneisto, Erillistalo, rak. 2000
Energialuokka: E2018
Velaton hinta: 400 000 €
Velkaosuus: 9 188 €
Myyntihinta: 390 811 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Yksitasoinen erillistalo Mikkelässä
Mikkeläntie 3_pohjakuva

Mikkeläntie 3, 144,5 m²