Munkkiniemen puistotie 25

In English

Haluatko asua tasokkaasti, vehreässä kaupunkiympäristössä talossa ja asunnossa, jossa jokainen yksityiskohta on harkittu ja laadukkaasti toteutettu? Jos kuvaus vastaa unelmiasi, Munkkiniemen Kone on kuin luotu Sinua varten. Koneen entisellä pääkonttorilla on värikäs historia, jo ennen rakentamistaan sitä vastustettiin ankarasti aina elokuvaohjaaja Edvin Lainetta myöten. Lopulta arkkitehti Keijo Petäjän suunnittelema talo valmistui 1973 ja toimi pitkään Koneen pääkonttorina. Vuonna 2019 talon historiassa kääntyi uusi sivu, kun Auratum Asuntojen toteuttama täydellinen muutostyö asunnoiksi valmistui.

Talo on rakennettu osin lammen päälle, joka tekee siitä paikallisen maamerkin lisäksi hyvin ainutlaatuisen. Hienot arkkitehtoniset ratkaisut ja loppuun asti mietityt värit ja tunnelmat kulkevat läpi koko rakennuksen. Kotiin tullessa Sinua vastaanottaa hitusen mahtipontiseksikin luonnehdittava aula, josta pääset hissillä sekä kotiisi että autohalliin. Talon käytävien materiaali- ja värimaailmat sekä valaistus tuovat mieleen arvokkuutta huokuvan viiden tähden hotellin tai asuinrakennuksen Manhattanilla.

Talon kuudennessa kerroksessa sijaitsevan kodin ehkä omaleimaisin piirre ovat upeat lasiseinät, jotka tekevät tunnelman ilmavan avaraksi ja aukeavat alati mielenkiintoiseen kaupunkimaisemaan. Olohuoneessa kiinteä lasiseinä avautuu, jolloin sisä- ja ulkotilat sulautuvat yhteen. Keittiö on linjakas ja laadukas Kitzen valkoisin eleettömin kaapistoin, Mielen konein ja tietysti kivitasolla. Makuuhuoneessa heräät upeisiin kaupunkimaisemiin. Säilytystilaa löytyy erillisestä tilavasta vaatehuoneesta. Kylpyhuoneen laadusta ei ole tingitty; käytetyt materiaalit, värit ja kiintokalusteet noudattavat talon korkeatasoista linjaa. Huoneistossa oleva kattojäähdytys pitää lämpötilan miellyttävänä kesähelteilläkin.

Muutostyön suunnittelukilpailun voittaneen arkkitehtiryhmä A6 ehdotus ”Park Ave:n” henki näkyy myös talon yhteisissä tiloissa. Oman huoneistosi lisäksi käytössäsi on mm. saunatilat, kerhohuone, Postin Smartpost-pakettipiste ja kuntosali, josta varaat treeniajan kätevästi taloyhtiön applikaation kautta.

Talon sijainti on mitä parhain: ympärillä on kaunista vehreää puistoaluetta, ihanat Munkkiniemen kahvilat ja lähipalvelut ja merenrantaankin on lyhyt kävelymatka.

Kiinnostuitko? Varaa oma yksityisesittelysi ja tilaa esite tulevasta kodistasi: Teemu Oukari, 040 548 6681 tai [email protected]

A truly unique one-bedroom apartment in historical landmark building in Munkkiniemi. The building went through a complete metamorphosis from Kone headquarters to high quality apartments in 2019. The home is truly exceptional in Finland: huge windows opening up to green city views, high ceilings, high quality kitchen and bathroom as well as integrated cooling system in the ceiling. The building has quite extensive amenities in Finnish context: sauna, laundry room, clubroom, Posti Smartpost lockers as well as gym, to which you can book your private training time easily via the building’s app. Location could not be better, you are surrounded by parks, local cafes and services and seashore is within a short walking distance.

Interested? Book your private showing and order a brochure of your future home: Teemu Oukari LKV, 040 548 6681 or [email protected]

Huoneita:
oh+ks+mj+vj+kph+rans…
Neliöt: 42,5 m²
Asuinalue: Helsinki, Munkkiniemi
Postinumero: 00330
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 2019
Energialuokka: C2018
Velaton hinta: 469 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 469 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Olohuoneen lasiseinä avautuu
Munkkiniemen kone_asunnon pohjakuva

Munkkiniemen puistotie 25, 42,5 m²