Tilava talo Päijänteen rannalla

Olavinkuja 1

In English

Miten Sinä haluaisit elää ja asua? Väljästi järvimaisemissa, omalla rantatontilla Päijänteen rannalla, kauniin luonnon ympäröimänä? Tai haaveiletko tasokkaasta kakkoskodista, jossa onnistuu etätyö ja majoittuu suurempikin porukka? Vai ehkä haluat aloittaa rennot eläkepäivät pienessä turvallisessa kunnassa, josta löytyy mukavia ihmisiä ja aktiiviset harrastusporukat?

Luhangassa, Päijänteen rannalla on vuonna 2014 valmistunut tilava ja hyväkuntoinen Jetta-puutalo, jonka parasta antia on ehdottomasti upea sijainti rannalla. Henkeäsalpaavat järvimaisemat on otettu huomioon myös talon suunnittelussa, jossa suuret ikkunat avautuvat huikeisiin näkymiin.

Talon keskipisteenä on tilava olohuone-avokeittiö, jossa tavallista korkeampi huonetila ja reilut neliöt tekevät ajanvietosta mukavaa. Talvella tunnelmaa tuo takka, josta löytyy kotikokin iloksi myös leivinuuni. Tilasta on käynti suurelle terassille – ajattele millaista olisi istua täällä aamukahvia siemaillen?

Reilut neliöt ja neljä makuuhuonetta mahdollistavat suurenkin porukan majoittamisen. Saunassa on puukiuas ja kylpyhuoneessa amme, vilvoittelu löylyjen lomassa sujuu mukavasti tilavalla katetulla terassilla tai omasta rannasta järveen pulahtaen. Erillisen rantasaunan voit rakentaa tontille valmiiksi tehdyille perustuksille.

Talossa on reilusti varastotilaa ja erillinen autotallirakennus. Maalämpö ja aurinkopaneelit pitävät asumiskustannukset kohtuullisina. Talo sijaitsee asemakaava-alueella, jossa nopea internet-yhteys mahdollistaa tehokkaan etätyön. Päijänteen tarjoamien mahtavien vapaa-ajanviettomahdollisuuksien lisäksi esimerkiksi Himoksen rinteet ja golf ovat tunnin matkan päässä. Kattavan varustelun ja neljän makuuhuoneen ansiosta talo soveltuu hyvin myös mökkivuokraukseen, jos itselläsi on tarve kakkoskodille vain satunnaisesti ja haluat saada tuloja kiinteistöstäsi.

Tutustu materiaaliin kaikessa rauhassa, katsele videota ja fiilistele kuvia ja kulje taloa läpi 3D-esittelyn avulla. Jos tämä talo tuntuu sopivalta Sinun tarpeisiisi, ota rohkeasti yhteyttä: Teemu Oukari LKV, 040 548 6681 tai [email protected].

Are you dreaming of living in a safe and beautiful location, in your own spacious house by the lake? In Luhanka, on the shore of lake Päijänne, there is a spacious four-bedroom house, that could be the answer to your dreams.

Beautiful lake views surround you here, own beach creates wonderful outdoor opportunities. Fast internet connection make distance working pleasant. Four bedrooms allows you to entertain even a bigger group of guests. Geothermal heating and solar panels keep heating costs very moderate.

Enjoy the video, beautiful photos and walk around the house with the 3D presentation. If this is the house of your dreams, do not hesitate to ask for more information. Contact Teemu Oukari LKV, tel. +358 40 548 6681 or [email protected].

Huoneita: Oh+k+4 mh+aula+2 wc+…
Neliöt: 153 m²
Asuinalue: Luhanka
Postinumero: 19950
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2014
Energialuokka: F2007
Velaton hinta: 495 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 495 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Tilava talo Päijänteen rannalla
Järvenrantatalon pohjakuva

Olavinkuja 1, Luhanka, 153 m²