Päärynäpolku_remontoitu keittiö

Päärynäpolku 5b

In English

Tilava talo tasaisella tontilla

Tilava, yli 200 m2 talo rauhallisella sijainnilla Kavallinmäessä, aivan Kauniaisten rajalla. Reilujen neliöiden ansiosta talossa on miellyttävän ilmava, rauhallinen ja ajaton tunnelma. Ympäröivä tasainen puutarhatontti ja hyvä tilankäyttö tekevät talosta erinomaisen monenlaisten perhekuntien tarpeisiin.

Kodin yläkerrassa on suuret ja avarat tilat. Olohuoneeseen tunnelmaa ja lämpöä tuo kaunis valkoinen kaakelipintainen takka. Arkkitehtonista mielenkiintoa lisää etupihalle avautuva erkkeri-ikkuna, jonka näkymää suojaa omalla pihalla kasvava puu. Olohuoneen toisen päädyn voi helposti muuttaa vielä yhdeksi lisämakuuhuoneeksi.

Yläkerran toisella puolella on tilava keittiö, joka on hiljattain kauttaaltaan uusittu klassisen kauniiksi laadukkain materiaalein. Upean ulkomuodon lisäksi keittiö toimii arjessa reilujen säilytys- ja työskentelytilojen ansiosta. Hieman Hamptons-henkeä huokuvassa keittiössä on valkoiset, klassiset kaapistot shaker-paneeliovilla, johon mustat kivitasot ja vetimet tuovat kaunista kontrastia. Koko päätyseinän peittävä, hieman kiiltävä ”subway” -tiililadonnalla tehty laatoitus noudattelee keittiön linjaa, moderni liesituuletin on näyttävä katseenvangitsija. Suuresta ikkunasta on mukava katsella vehreää maisemaa, vaikka leipomisen lomassa. Keittiö yhdistyy suureen ruokailutilaan, josta on käynti katetulle terassille. Tilava terassi luo erinomaiset puitteet leppoisalle ajanvietolle lämpimään vuodenaikaan.

Talo soveltuu erinomaisesti lapsiperheelle, sillä yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, jonka lisäksi olohuoneesta voi vielä halutessaan jakaa yhden lisämakuuhuoneen. Alakerrassa on suuri huone, joka on tällä hetkellä jaettu kahdeksi huoneeksi. Tila soveltuu siihen erinomaisesti, sillä se on rauhallinen ja suojaisa sekä kesällä luontaisesti viileämpi, jolloin puitteet hyvään uneen ovat optimaalisemmat.

Molemmissa kerroksissa on kylpyhuoneet. Alakerran kylpyhuone ja sauna on hiljattain remontoitu ja sieltä löytyy paljon herkkuja: saunan modernit lauteet ja niihin upotettu kiuas, valaistus, aksenttiseinä ja kylpyhuoneen puolelta kaksi sadesuihkua. Alakerrasta löytyy myös reilut kodinhoitotilat, varastotilaa sekä huone, joka soveltuu erinomaisesti vaikkapa työhuoneeksi.

Alakerrassa on yksi talon erikoisuuksista – vilpola, jossa on tunnelmallinen ulkotakka. Tila on katettu ja katseilta suojassa, joten siellä on mukava vilvoitella saunan jälkeen tai levähtää teekupin äärellä puutarhatöiden lomassa. Ulkotakan loimussa voi viettää mukavia iltoja varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Talossa on lämmin autotalli, sekä tilaa pysäköidä autoja etupihalla. Kulku autotalliin sisäkautta helpottaa mukavasti arkea.

Taloa ympäröivä tasainen puutarhatontti on jokaisen viherpeukalon unelma. Sijainti rauhallisen kadun päässä on suojaisa ja luontaista näkösuojaa tontille tuovat pensasaidat ja suuret puut. Naapurusto on turvallinen, kaunis ja hyvin hoidettu. Talo on asunto-osakeyhtiömuotoinen, joten varainsiirtovero on vain 2 %.

Kiinnostuitko? Varaa oma yksityisesittelysi ja tilaa esite tulevasta kodistasi: Teemu Oukari LKV, 040 548 6681 tai [email protected]

A spacious family home for sale in Kavallinmäki, right next to Kauniainen. The house has over 200 m2 and has a light and airy, cozy atmosphere. Upstairs there is a large living room with beautiful white fireplace. A bay window opening to front yard brings architectural interest. Elegant white kitchen has been recently renovated to a classic look. Spacious dining room is right next to kitchen and has access to big covered balcony. Two bedrooms upstairs, of which larger one is connected to a bathroom with a shower. One additional bedroom can be easily divided from the living room.

Downstairs there is a big room, which is currently used as a bedroom and nursery. Downstairs bathroom and sauna have been fully renovated and have many high-end features: lighting, double rainwater showers and sauna seating. The house has a true hidden gem – a fully covered outdoor space with an outdoor fireplace.

Access from inside to one-car garage and space to park cars in front of the house. Green garden lot surrounds the house with shrubs and trees providing natural coverage. The neighborhood is safe, beautiful and well-kept.

Interested? Book your private showing and order a brochure of your future home: Teemu Oukari, 040 548 6681 or [email protected].

Huoneita:
oh+2-3mh+k+ruokailut…
Neliöt: 210 m²
Asuinalue: Espoo, Kavallinmäki, Viherlaakso
Postinumero: 02710
Tyyppi:
Huoneisto, Omakotitalo, rak. 1988
Energialuokka: D2018
Velaton hinta: 685 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 685 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Päärynäpolku 5 b
Päärynäpolku 5b_pohjakuva

Päärynäpolku 5b, 210 m²