Valkoinen moderni keittiö suurella saarekkeella

Peuramäentie 3

In English

Kaunis, vaalea, avara skandihenkinen kolmio rauhallisella alueella palveluiden lähellä

Erinomaisella maulla ja laadukkailla materiaaleilla tämän päivän ilmeeseen ja vaatimuksiin kunnostettu kaunis skandihenkinen kolmio. Heti eteisestä olohuoneeseen astuttaessa koti tarjoaa positiivista yllätyksellisyyttä eteen avautuvan suuren, yhtenäisen ja avaran olohuone-keittiön muodossa. Tila on juuri sitä, mistä moni haaveilee – valkoinen moderni keittiö, jossa keskipisteenä on aidosti suuri saareke. Saareke helpottaa arjen ruoanlaittoa ja toimii kauniina ja luontevana tilanjakajana keittiön ja olohuoneen välillä. Avoin pohjaratkaisu luo ilmavaa tilantuntua ja avaruutta. Upeana lisänä toimii reilunkokoinen suojaisa lasitettu parveke, jossa on mukava viettää aikaa niin sateisina kuin aurinkoisina päivinäkin.

Vaalea luonnonsävyinen lattia tuo kauniin rauhallisen ilmeen läpi koko asunnon. Kodissa on kaksi makuuhuonetta, joissa on linjakkaat upotetut liukuovikaapistot. Myös kylpyhuoneen ilme on kauttaaltaan raikastettu. Vaaleasävyinen kylpyhuone on sekä esteettisesti kaunis, että arjessa toimiva. Moderneissa vaaleissa kalusteissa kaikille tarvittavalle on tilaa ja oma harkittu paikka, jonka ansiosta arjen rutiinit sujuvat mukavammin. Oman saunan löylyissä on miellyttävää rentoutua ja saunomisen välissä voi piipahtaa vilvoittelemaan omalle parvekkeelle suoraan saunasta katseilta suojassa.

Yhtiön pihapiiri on vehreä ja rauhallinen. Yhtiö sijaitsee lapsiystävällisellä alueella Espoon Peuramäessä, aivan Kauniaisten rajalla. Alue on omassa rauhassaan, mutta kattavien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

Kiinnostuitko? Tilaa esite ja varaa oma rauhallinen yksityisesittelysi uudesta kodistasi, Teemu Oukari, 040 548 6681 tai [email protected]

A fully renovated two-bedroom apartment in Peuramäki Espoo. The whole apartment has gone through an extensive renovation, which has been done with an impeccable taste and high-quality materials. The layout of the home matches precisely today’s demands – spacious, light and airy open-plan kitchen-living room is on top of most home owners’ wish list. White modern kitchen is both beautiful and functional. Huge island provides plenty of counter space and always needed storage space, as well as divides naturally kitchen and living room. A wonderful addition to open and airy living room is a fully glazed balcony, which provides comfortable extra space almost year around. Both bedrooms have storage space in modern sliding door cabinets. White modern cabinets in the bathroom create a modern and functional feel.

The housing company is located in a green and peaceful area right next to Kauniainen. Plenty of services, and bus stop are within a short walking distance.

Interested? Book a private showing and order a sales brochure of your future home, contact Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681 or [email protected]

Huoneita:
3h+avokeittiö+kph+s+…
Neliöt: 77,5 m²
Asuinalue: Espoo, Sepänkylä
Postinumero: 02750
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 1989
Energialuokka: E2007
Velaton hinta: 292 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 292 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Peuramänetie 3_asunnon pohjakuva

Peuramäentie 3, 77,5 m²