Pitkäjärventie 33, Laaksolahti

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

 

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

In English

Harvinainen, historiaa huokuva runsaiden yksityiskohtien uniikki talo Laaksolahden Pitkäjärventiellä. Vanhoista kartoista talo löytyy Jeriko-torppana ja sen juuret ulottuvat todennäköisesti 1800-luvulle, Dalsvikin kartanoon. Vuosien varrella talossa on asunut väkeä laidasta laitaan, aina Porkkalan evakoista makkaramestari Fagerströmiin. Taloa on laajennettu 1950-luvulla ja remontoitu vuosien saatossa nykyajan vaatimusten mukaiseksi. 1800-luvun alkuperäisestä osiosta muistuttavat vielä vanha hirsiseinä sekä yläkerran aulan lattia.
Talon sisääntulokerroksessa on tilava olohuone, jonka suuret ikkunat antavat omalle vehreälle puutarhapihalle. Olohuoneessa on hienoja yksityiskohtia, esimerkiksi mittatilauksena tehdyt väliovet, jotka sopivat loistavasti talon henkeen. Keskikerroksessa on kaksi erillistä tilavaa huonetta sekä keittiö, joissa on suorastaan leijuvan kepeä tunnelma valkoiseksi maalattujen lankkulattioiden ansiosta. Lämpöä ja tunnelmaa tuovat Porin Matit, talon henkeen sopivat klassiset tulisijat. Keittiö on kattavasti varusteltu. Mittatilauskaapistot, rosterikoneet ja omalla saarekkeellaan oleva todellinen harvinaisuus, suuri kaasuliesi palvelevat mukavasti kotikokkia. Keittiöstä on käynti katetulle verannalle, jossa aamukahvi kesäisenä aamuna auringon säteistä nauttien maistuu kaksin verroin paremmalta.
Talon yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joiden arkkitehtuurissa näkyy kaunis katon muoto. Keväisinä aamuina makuuhuoneisiin kantautuu linnunlaulu omalta pihalta. Yläkerran keskellä on aulatila, joka soveltuu erinomaisesti vaikkapa työtilaksi. Aulassa on upea rustiikkinen vanha lankkulattia.
Talon alakerrassa on sauna- ja kylpyhuone. Saunassa on kaupunkilaisittain harvinainen puukiuas. Vilvoittelemaan pääsee suoraan erilliseltä uloskäynniltä.
Taloa ympäröivä piha on puutarhaharrastajan unelma. Pihalla on muutama vanha suuri tammi, jotka ovat todennäköisesti Dalsvikin kartanon peruja. Sadat perinnekasvit tuovat kukkaloistoa läpi kesän, syksyllä nautitaan hedelmäpuiden sadosta. Pihalla on myös pieni varastorakennus, jonka alkuperäinen osa on luultavasti yli satavuotias. Aikoinaan talossa asunut makkaramestari Fagerstöm teetätti pihaan betonirakenteita, mm. vesialtaan ja muureja.
Laaksolahden alue on vanhaa ja perinteikästä omakotialuetta. Pitkäjärvi rantoineen tuo alueelle hienot harrastusmahdollisuudet, talvella rannalla on talviuintipaikka. Laaksolahden urheilupuistosta löytyy tekemistä moneen makuun. Kauniaisten ja Leppävaaran palvelut ovat muutaman minuutin automatkan päässä.

A house filled with history and beautiful details in Laaksolahti. The original part of the house dates back to the 1800s, an expansion was added in the 1950s and multiple renovations have been done on the way to match modern requirements. Garden surrounding the house is truly a garden enthusiast’s dream, large oak trees and hundreds of perennials bring beauty and joy throughout the year.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita: Oh+ruokasali+3mh+k+2…
Neliöt: 123,00 m²
Asuinalue: Espoo, Laaksolahti
Postinumero: 02730
Tyyppi: Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 
Velaton hinta: 349 000 €
Myyntihinta: 349 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö