Pohjatuulenkuja 2

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntosi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yheyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UUSI, ALENNETTU HINTA!

Upeasti kauttaaltaan kunnostettu tilava Kastelli-talo ja ihana piha!

Rauhallisella pientaloalueella, suurella kulmatontilla sijaitseva kaunis valkoinen Kastelli-talo. Hyväkuntoinen talo on remontoitu kattavasti vuonna 2015, jolloin remontin suunnittelusta vastasi sisustussuunnittelija.

Talossa on kauttaaltaan hieman Hamptons-henkinen tunnelma. Tummat puulattiat, raikkaat valkoiset katot, leveällä puupaneelilla päällystetyt seinät ja harkitut maalatut ja tapetoidut aksenttiseinät luovat kauniin yhtenäisen ja tasapainoisen kokonaisuuden.

Kodin keskipisteenä on tilava ja avara olohuone, johon ruokailutila ja keittiö yhdistyvät luontevasti. Suuri erkkeri-ikkuna tuo arkkitehtonista mielenkiintoa olohuoneeseen, tunnelmaa tuo linjakas valkoinen takka, jonka suuresta lasi-ikkunasta on miellyttävä katsella elävää tulta. Olohuoneesta on käynti takapihan kauniisti viimeistellylle terassille.

Kodin keittiö noudattelee Hamptons-henkeä valkoisine kaapistoineen, joissa ovien puuleikkaukset ja vetimet luovat viimeisen silauksen. Puutaso tuo lämpöä, rosterikoneet ryhtiä ja pientä kontrastia keittiöön.

Keittiöstä on käynti kodinhoitohuoneeseen, joka on sekä kaunis että toimiva. Pyykkihuoltoa varten on sekä paikka pesutornille että kuivauskaapille. Oma uloskäynti on kätevä vaikkapa puutarhatöiden lomassa. Alakerran kylpyhuone on laatoitettu ajattomasti valkoisen ja harmaan sävyillä, tummanpuhuvassa saunassa maistuvat pehmeät löylyt.

Kodissa on kolme makuuhuonetta sekä yksi esimerkiksi työhuoneeksi soveltuva huone. Alakerran makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone, yläkerrassa on reilusti säilytystilaa erillisessä vaatehuoneessa. Yläkerrassa vino katon muoto tuo arkkitehtonista mielenkiintoa ja tunnelmaa huoneisiin. Tilavassa aulassa on kaksi kattoikkunaa.

Taloa ympäröi kauniisti viimeistelty puutarhapiha, jota reunustavat valkoiset aidat. Pihalla on reilusti tasaista nurmialuetta sekä istutuksia. Takapihan tilavalla terassilla on ulkoporeallas, jossa on mukava rentoutua omassa rauhassa suurten puiden ja aitojen tuoman näkösuojan katveessa. Pihalla on myös tilava autotalli- ja varastorakennus sekä grillikota.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

PRICE REDUCTION! A fully renovated, classic white wooden single-family home in a quiet residential street in Veikkola. The architecture and the interior of the home reflect Hamptons style, where dark wooden floors and fresh white wood-panelled walls and ceilings create an elegant and harmonious atmosphere throughout the home.

Large bay-window brings architectural interest to the spacious living room. White, clean lined fireplace has a large glass door. Access to beautifully finished backyard terrace from the living room.

White cabinets, brown wooden countertops and stainless-steel appliances create an elegant and functional kitchen. Access to utility room with own entrance from the kitchen. Downstairs bathroom is tiled with timeless white and grey tiles.

There are 4 bedrooms and an office room. The house is surrounded with fully finished yard, where there are clearly defined grass, paving and planted areas.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681 to ask for more information and book your private showing.

Huoneita:
Oh+k+5mh+arki oh+khh…
Neliöt: 200 m2
Asuinalue: Kirkkonummi, Veikkola
Postinumero: 02880
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2000
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 495 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 495 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Pohjatuulenkuja 2, 200 m²