Hirsikalliontie 13 C

In English

Tuplatiilitalo 1000 m2 tontilla edullisesti Laaksolahdesta!

Tilava, arkkitehtonisesti mielenkiintoinen yli 200 m2 tiilitalo vehreässä ympäristössä, rauhallisen kadun varrella. Tässä talossa raamit ovat kunnossa, sillä tilaa ja kuutioita on paljon. Talo soveltuu poikkeuksellisen monipuoliseen käyttöön. Yhden perheen käyttöön, jolloin talossa on runsaasti harrastustilaa tai kahdelle sukupolvelle. Talo sopii myös yrittäjälle, jolloin toinen puoli on yksityiskäytössä ja toinen puoli yrityksellä. Taloa voi käyttää hyvin monenlaiseen pienyritystoimintaan, esimerkiksi tilitoimistolle tai vaikkapa suunnittelu- tai insinööritoimistokäyttöön. Tottakai, halutessaan talon voi muuttaa yhdeksi tilavaksi asunnoksi tekemällä pienellä vaivalla portaisiin aukon kevytrakenteiseen sisäseinään. Tässä talossa on erinomainen mahdollisuus esimerkiksi ystäväperheille muuttaa edullisesti yhteiseen taloon, jossa on suurehkot piha-alueet, ihanat istutukset, mutta kuitenkin riittävästi yksityisyyttä omissa asunnoissa. Tai vaihtoehtoisesti asua yhdessä, mutta riittävän erikseen omien vanhempien kanssa. Ja tietysti voit itse asua toisessa asunnossa ja alivuokrata toista.

Talon rakennusmateriaali on klassinen tuplavalkotiili, joka kestää aikaa ja takaa oman rauhan sekä näyttää yhä modernilta. Talon L-muoto ja toisen puolen vino katto lisäävät arkkitehtonista mielenkiintoa ja tekevät takapihasta suojaisamman. Naapurustossa on kauniita ja hyvin hoidettuja taloja ja vehreää luontoa, jotka tekevät ympäristöstä miellyttävän ja arvokkaan.

Suuremmassa asunnossa on tilavan olohuoneen lisäksi kolme makuuhuonetta ja reilunkokoinen keittiö. Makuuhuoneet on järkevästi sijoitettu omaan rauhaansa, oleskelutilat ovat toisella puolella asuntoa. Valkoiseksi maalatut tiili- ja osittain rapatut seinät kulkevat läpi huoneistojen ja tekevät seinäpinnoista mielenkiintoisemmat. Olohuoneeseen laskeudutaan muutama porras ja sen vieressä on keittiö, jonne mahtuu ruokapöytä. Olohuoneesta pääsee omalle pihalle. Sisäänkäynnin yhteydessä on tilava kolmen auton autokatos, jonka lisäksi on vielä yksi autopaikka alapihalla.

Pienemmässä huoneistossa on avoimempi pohjaratkaisu, jossa yläkerta on yhtenäisempää keittiö- ja olohuonetilaa. Olohuoneeseen tilantuntua tuo vino katto ja siitä on käynti suojaisalle sisäänvedetylle parvekkeelle. Huoneistoon alakerrassa on makuuhuone ja tummanpuhuva rouhea sauna, suihkutilat, sekä helposti muunneltavaa tilaa, sekä käynti omalle suojaisalle pihalle. Sisäänkäynnin yhteydessä on tilava katettu iso terassialue.

Taloon on tehty 29.08.2019 If:n Kunnon koti -palveluun sisältyvä Anticimexin suorittama talotarkastus, josta on saatavilla 17 -sivuinen raportti.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

Huoneita:
Tilava kahden asunnon talo
Neliöt: 220 m2
Asuinalue: Espoo, Laaksolahti
Postinumero: 02710
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 1979
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 378 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 378 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Hirsikalliontie 13 C, 220 m²