Porttitie 2a

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

 

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In English

 

EDULLINEN JA TILAVA TALO MANKAALLA OMALLA TONTILLA, JOSSA ON VIELÄ RAKENNUSOIKEUTTA JÄLJELLÄ

 Jykevä ja tilava, 1950 -luvulla rakennettu kivitalo Mankkaalla suuren oman tontin ympäröimänä. Tontilla on vielä 82 k-m2 rakennusoikeutta jäljellä, joten voit halutessasi rakentaa sinne vielä esimerkiksi suuren autotalli- ja varastorakennuksen. Talo vaatii kunnostusta ja remontin tarve onkin otettu hyvin huomioon myyntihinnassa.

Taloon tulijaa tervehtii kaunis puinen ovi, josta asutaan sisään ilmavalle lasikuistille. Sisääntulokerros toimii kodin keskipisteenä ja siinä on osin säilytetty talon alkuperäistä ilmettä. Sieltä löytyy mm. hienoja alkuperäisiä lasiovia sekä vaatekaappien ovia. Sisääntulokerroksessa on tilavan olohuoneen lisäksi kaksi makuuhuonetta sekä keittiö. Olohuoneeseen mahtuu erinomaisesti sekä sohvaryhmä että suuri ruokapöytä, tunnelmaa tuo valkoinen takka. Talon keittiössä on pientä italialaisen keittiön tunnelmaa punaisine kaapinovineen.

Talossa on hauskan boheemi tunnelma, joka kulkee halki koko talon. Rakennusajakohtanaan se on varmasti ollut reilusti keskivertoa hienompi talo ja onpa eräs talossa vieraillutkin kuvannut sitä osuvasti ”direktörsvillaksi”. Pesutilat ja sauna sijaitsevat talon kellarikerroksessa ja tarvitset täydellisen peruskorjauksen. Kellarikerroksessa on myös suurempi huone, joka toimisi hyvin esimerkiksi harrastetilana tai leffahuoneena. Kellarissa on myös pienempi, nyt askarteluhuoneena oleva huone.

Talon yläkertaan johdattelee kaunis puinen portaikko ja yläaulassa on jäljellä alkuperäistä sormipaneelia. Talon katon muoto tuo arkkitehtonista mielenkiintoa yläkerran makuuhuoneisiin.
Jos etsit omaa taloa kohtuuhintaisesti arvostetulta alueelta ja olet halukas tekemään remonttia oman unelmasi toteuttamiseen, tämä talo soveltuu erinomaisesti sinulle. Talon suuri tontti ja jäljellä oleva rakennusoikeus tuovat mukavaa lisäarvoa kiinteistölle. Sijainti on mitä parhain, lähellä on kaksi ostoskeskusta, bussit kulkevat vierestä ja Turunväylälle ja Kehä I:lle on parin minuutin ajomatka.

Lisätiedot ja esittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 12-sivuinen väriesite uudesta kodistasi.

REASONABLY PRICED, SPACIOUS HOUSE IN MANKKAA. OWN LOT WITH BUILDING RIGHT LEFT.

 

A spacious, 1950s home in Mankkaa surrounded by a large lot. The lot has 82 m2 building right left, so you can build a large garage or storage building. The house needs some updating, and the need for repairs is well taken into account in the pricing.

Entrance level of the house serves as the center of the home with a large living room, kitchen and two bedrooms. There are still some original features left in the house, for example beautiful glass doors and wooden cabinet doors. The roof’s shape creates architectural interest to the upstairs bedrooms. Bathroom and sauna are in the basement and they need complete gut renovation. Location of the home is excellent between two shopping centers, bus stops are very close and there is only a couple of minutes drive to Turunväylä and Kehä I highways.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681.

Huoneita: Oh+k+5mh+2 wc+kph+s+…
Neliöt: 120,00 m²
Asuinalue: Espoo, Mankkaa
Postinumero: 02180
Tyyppi: Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 1954
Velaton hinta: 399 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 399 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Porttitie 2a, 120 m²