Professorintie_olohuone_teemu oukari

Professorintie 3

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntosi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yheyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilava kolmio Klaukkalassa, parhaita puolia ovat mm:

-muuttovalmis hyväkuntoinen ja kaunis asunto
-uudenkarhea Puustellin keittiö rosterikonein
-kolmioksi reilusti neliöitä, jonka johdosta kodissa on tilavat huoneet ja ilmava tunnelma
-tilava katettu parveke ja oma hyvin hoidettu piha
-noin puolen tunnin matkan päässä Helsingistä

Lämpimien sävyjen kauniisti päivitetty tilava rivitalokolmio Klaukkalan Professorintiellä. Asunnon yläkerta on luotu aktiivista yhdessäoloa varten. Yläkerrassa suuri olohuone on noin puolet pinta-alasta. Olohuoneesta on käynti kodikkaalle parvekkeelle, jossa on mukavasti tilaa vaikkapa sohvaryhmälle. Yläkerran toisella puolella on uudenkarhea Puustellin keittiö. Moderniin keittiöön lämpöä tuovat viilutetut alakaapistot, teollista ryhdikkyyttä laadukkaat Siemensin rosterikoneet, joihin on panostettu. Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin palvelevat intohimoistakin ruoanharrastajaa, pyrolyysiuuni on helppo pitää puhtaana. Vaaleat yläkaapit keventävät tilaa, lattian tummanharmaa vinyylikorkki on sekä kaunis että käytännöllinen valinta. Kodin alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on käynti omalle takapihalle. Arkea helpottaa tilava kodinhoitohuone, joka sijaitsee järkevästi samassa kerroksessa makuuhuoneiden ja vaatesäilytyksen kanssa. Saunomisen lomassa voi vilvoitella katseilta suojassa takapihan kauniin harmaaksi käsitellyllä terassilla, jossa parvekkeen alla on mukava suojaisa soppi. Molempien kerrosten kylpyhuoneisiin on vaihdettu uudet allaskalusteet sekä hauskat, hieman Sibelius-monumentin muotokieltä toistavat modernit valaisimet.

Kodissa on uskallettu käyttää väriä sisustuksessa, mikä luo rauhallisen tunnelman läpi koko asunnon. Lämpimät harmaan ja maitokahvin värit kulkevat kauniisti läpi huoneiston maalatuissa seinissä ja osin uusituissa lattioissa. Sama teema jatkuu keittiössä, missä alakaapistojen viilutettu pinta tuo lämpöä ja kauniin vastakohdan valkoisille yläkaapeille. Säilytystilaa on reilusti sekä alakerran varastoissa että sisäänkäynnin yhteydessä olevassa ulkovarastossa.

Professorintiellä yhdistyy yhteys luontoon ja asuminen lähipalvelujen kupeessa. Päiväkodit ja alakoulu ovat kivenheiton päässä, lähikauppaan on muutama sata metriä. Helsingin keskustaan pääsee noin puolessa tunnissa. Luonto on lähellä ja alue tarjoaa erinomaiset ulkoilumaastot. Yhtiössä on hyvä yhteishenki ja pihapiiri on siisti ja hyvin hoidettu.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

A warm and cozy spacious row house apartment in Klaukkala. Warm colours and materials have been used throughout the home creating a warm, cozy and inviting space with good functionality. Upstairs is reserved for active family life, as spacious living room takes nearly half of the footprint. Fully renovated Puustelli kitchen at the other end of upstairs with high quality stainless-steel Siemens appliances. Access to fully covered spacious balcony from the living room. Downstairs is reserved for relaxation as there are two bedrooms and access to own fully finished backyard with wooden decking and planted areas. Professorintie offers high quality life where nature begins almost from your front door, but local services including daycare, school and grocery shop are within short walking distance. Downtown Helsinki is only 30 minutes away.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681

Huoneita:
Oh+k+2mh+kph+khh+s+v…
Neliöt: 99 m2
Asuinalue: Nurmijärvi, Klaukkala
Postinumero: 01820
Tyyppi:
Huoneisto, Rivitalo, rak. 2002
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 239 500 €
Velkaosuus: 1324 €
Myyntihinta: 238 176 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Professorintie_olohuone_teemu oukari

Professorintie 3, 99 m²