Ristiretkeläistenkatu 16 A 2

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

In English

 

Haluatko yhdistää kaupunkiasumisen helppouden pientaloasumisen tarjoamiin etuihin? Viikinmäessä, kukkulakaupungin laella, on erittäin hyväkuntoinen ja arkkitehtuuriltaan monimuotoinen rivitalokoti. Yhtiö sijaitsee erinomaisella paikalla, korkealla kallion laella Vantaanjoen ja tulevan Maarianmaan puiston muodostamien laaksojen välissä.

Kodissa on paljon hienoja yksityiskohtia – olohuoneessa on suuret lattiatasosta alkavat ikkunat ja käynti omalle kokonaan muurien ympäröimälle pihalle, jossa on terassi, kasvillisuusaluetta ja varasto. Yläkerrassa on upea – jopa veistoksellisen korkea parveke. Kahdessa makuuhuoneessa on ranskalaiset parvekkeet. Talon julkisivu on geometrisen ryhdikäs graafisine kuviointeineen, asunnon sisäänkäynti on katettu ja miellyttävän suojaisa ja toimii hyvin pienenä terassina.

Alakerrassa on keittiö ja tilava olohuone sekä toinen kylpyhuoneista. Keittiö on linjakas valkoisine mattapintaisine kaapistoineen. Välitilan lasi ja rosterikoneet muodostavat modernin kokonaisuuden. Keittiö yhdistyy tilavaan olohuoneeseen. Kesällä oman pihan terassilla voi aamukahvien, ruokailun ja grillailun lisäksi paistatella päivää tai tehdä mukavia puutarha-askareita.

Linjakas portaikko johdattelee yläkertaan. Valoa tuo korkea ikkuna, josta on näkymät Vantaanjoen laaksoa reunustavaan metsikköön. Asunnon makuuhuoneet ovat yläkerrassa omassa rauhassaan. Kahdessa on ranskalainen parveke, kolmannesta on käynti suurelle katetulle parvekkeelle.

Asunnon molemmat kylpyhuoneet on laatoitettu vaalein ja vaalean harmaan sävyin, yläkerran suuremmassa kylpyhuoneessa on tilava sauna. Varastotilaa löytyy kahdesta ulkovarastosta sekä erillisestä lämpimästä varastosta.

Viikinmäki asuinalueena on lähellä kaikkea ja luonnoltaan monimuotoinen. Jylhät kalliot ja laaksot, Vantaanjoen rannan rehevä luonto kävelyreitteineen, Pikkukosken uimaranta ja Viikki-Vanhankaupunginlahden lintualueet tarjoavat hienon asuinympäristön ja upeita mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Viikinmäen poikkeuksellinen luonne perustuu jyrkkärinteisiin kallioihin, joilta aukeaa näköaloja kaikkiin ilmansuuntiin alkaen lähimmistä laaksoista aina Helsingin keskustan maamerkkeihin saakka.

An architecturally interesting home for sale on top of a hill in Viikinmäki. This home has plenty of architectural details, large windows, French balconies in two bedrooms, almost sculptural balcony upstairs, very private entrance, fully fenced own backyard and much more. Downstairs there is a modern kitchen with white clean-lined cabinets and stainless steel appliances. Upstairs there are 3 bedrooms, of which two have French balconies and one access to own large balcony. Bathroom with shower in both floors, upstairs larger bathroom has a sauna. Own backyard feels like a private sheltered courtyard with sturdy walls, terrace and planting areas. Viikinmäki area is very unique with large and high rocks, low valleys and green Vantaanjoki riverbanks.

Huoneita:

Oh+k+3mh+wc+kph+saun…
Neliöt: 101,00 m²
Asuinalue: Helsinki, Viikinmäki
Postinumero: 00710
Tyyppi: Huoneisto, Rivitalo, rak. 2012
Velaton hinta: 479 000 €
Myyntihinta:

317 693 €

 

 

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö