Ristiretkeläistenkatu 16 C

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntoasi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluatko yhdistää kaupunkiasumisen helppouden pientaloasumisen tarjoamiin etuihin? Viikinmäessä, kukkulakaupungin laella, on erittäin hyväkuntoinen ja arkkitehtuuriltaan monimuotoinen rivitalokoti. Yhtiö sijaitsee erinomaisella paikalla, korkealla kallion laella Vantaanjoen ja tulevan Maarianmaan puiston muodostamien laaksojen välissä.

Kodissa on paljon hienoja yksityiskohtia – olohuoneen katseenvangitsijana on upea veistoksellinen portaikko ja korkeat lattiatasosta alkavat ikkunat, yläkerrassa on suuri ulkoterassi ja toisessa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke.

Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on suojaisa etupiha, jossa on terassi, ulkovarasto ja viheraluetta. Alakerta on kuin luotu perheen yhteistä oleskelua varten, sillä siellä on suuri ja yhtenäinen olohuone-keittiö. Yläkertaan johtava portaikko toimii luontevana tilanjakajana keittiön ja olohuoneen välillä. Keittiö on linjakas valkoisine mattapintaisine kaapistoineen. Välitilan lasi ja rosterikoneet, moderni hana ja teräsallas muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista suuremman yhteydessä on tilava vaatehuone. Toisen makuuhuoneen jujuna on ranskalainen parveke. Yläkerrassa on myös suuri kylpyhuone-saunaosasto, jonka laatoitus on neutraalin rauhallista valkoista ja vaaleanharmaata sävymaailmaa. Saunasta pääsee vilvoittelemaan yhdelle asunnon upeista yksityiskohdista – suurelle terassille, jonne aurinko paistaa esteettömästi läpi päivän.

Viikinmäki asuinalueena on lähellä kaikkea ja luonnoltaan monimuotoinen. Jylhät kalliot ja laaksot, Vantaanjoen rannan rehevä luonto kävelyreitteineen, Pikkukosken uimaranta ja Viikki-Vanhankaupunginlahden lintualueet tarjoavat hienon asuinympäristön ja upeita mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Viikinmäen poikkeuksellinen luonne perustuu jyrkkärinteisiin kallioihin, joilta aukeaa näköaloja kaikkiin ilmansuuntiin alkaen lähimmistä laaksoista aina Helsingin keskustan maamerkkeihin saakka.

Lisätiedot ja esittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16-sivuinen väriesite uudesta kodistasi.

An architecturally interesting home for sale on top of a hill in Viikinmäki. This home has plenty of architectural details. Downstairs the focal point is a sculptural staircase leading upstairs and serving as a natural divider between kitchen and spacious living room. Modern kitchen has white clean-lined cabinets and stainless-steel appliances. Small front yard with decking and planting areas and outdoor storage by the entryway. Upstairs there are two bedrooms, of which larger has a walk-in closet. French balcony in the other bedroom. Spacious bathroom and sauna upstairs with neutral white and light grey tiling. Large terrace upstairs with direct sunshine all day long. Viikinmäki area is very unique with large and high rocks, low valleys and green Vantaanjoki riverbanks. Plenty of outdoor opportunities and nature nearby.

 

Huoneita: Oh+k+2mh+wc+kph+saun…
Neliöt: 95,00 m²
Asuinalue: Helsinki, Viikinmäki
Postinumero: 00710
Tyyppi: Huoneisto, Rivitalo, rak. 2012
Velaton hinta: 429 000 €
Velkaosuus:

151 725 €
Myyntihinta: 277 275 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Tilaa kohteen myyntiesite

Fill out my online form.