Safiirikuja 5

In English

Fiksupohjainen, kohtuullisesti hinnoiteltu kaksio kehittyvässä Kivistössä. Talo on valmistunut vuonna 2018, joten asunto on vielä erittäin hyvässä kunnossa. Koti tuntuu neliöitään suuremmalta, sillä asunnossa on kunnon keittiö ja makuuhuone, tilava kylpyhuone ja viihtyisä lasitettu parveke.

Olohuoneen yhteydessä olevassa L-muotoisessa, modernissa valkoisessa keittiössä on reilusti kaappi- ja tasotilaa. Laadukkaat Siemensin rosterikoneet ja tumma taso tuovat vastakohtaa vaaleille pelkistetyille kaapistoille. Suuri ikkuna tuo miellyttävää luonnonvaloa ilmavaan olohuoneeseen. Tilava ja viihtyisä lasitettu parveke on mukava olohuoneen jatke. Parvekkeella on kunnolla tilaa kalustukselle, joten sinne saa rakennettua oman salaisen keitaan vapaa-ajanviettoa varten.

Kodin tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu sekä parisänky että vaikkapa pieni työpiste. Makuuhuone on miellyttävästi omassa rauhassaan ja katseilta suojassa lasitetun parvekkeen takana, joka tuo sinne rauhallisen tunnelman. Makuuhuoneen liukuovi on fiksu ratkaisu arjen toimivuuden näkökulmasta. Kodin kylpyhuone on tilava ja ilmava, ja sieltä löytyy sekä säilytystilaa allaskaapistossa että paikka pesukoneelle.

Talon arkkitehtuuri on hauskan innovatiivista, kadun puolelta vaikutelma on lähes monumentaalinen korkean ja kaarevan julkisivun ansiosta. Sisäpihalla tunnelma on korttelimaisen lämmin ja kodikas.

Lähin kauppa on viistosti tien toisella puolella. Kivistöstä on erinomaiset liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Kehäradan Kivistön asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja esimerkiksi lentoasemalle on vain kaksi pysäkkiä. Keskustaan junamatka kestää 25 minuuttia. Myös autolla pääsee nopeasti joka suuntaan, Hämeenlinnanväylä ja Kehä III liityntä ovat muutaman minuutin automatkan päässä.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 12 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

A compact, reasonably priced one-bedroom apartment with smart layout in developing Kivistö neighborhood. The house was built in 2018, so the apartment is still in very good condition. The home feels larger than its square meters indicate – there is a good-sized kitchen, living room, bedroom and spacious balcony and bathroom.

Modern kitchen has plenty of cabinet and prep-space. High-quality stainless-steel appliances bring industrial contrast to white clean-lined cabinets. Large window in the living room brings a lot of natural light. Spacious, fully glazed balcony is a wonderful addition to the home, and you can use it almost as an extra room for over half of the year.

Spacious bedroom has a quiet and harmonious feeling. There is plenty of room for a double bed and a small home office. Modern bathroom has space for a washing machine.

Kivistö has excellent transportation connections. Kivistö train station is a short walking distance away, and e.g. airport is only two stops away. Travel time to downtown Helsinki is 25 minutes. Hämeenlinnanväylä-highway and Kehä III are only a couple of minutes away by car. Nearest grocery store is on the other side of the street.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681 to book your private showin.

Huoneita:
2h+k+kph+lasitettu p…
Neliöt: 42,50 m2
Asuinalue: Vantaa, Kivistö
Postinumero: 01700
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 2018
Energialuokka: C2013
Velaton hinta: 198 000 €
Velkaosuus: 126 881 €
Myyntihinta: 71 119 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Safiirikuja 5 B_pohjakuva

Safiirikuja 5, 42,5 m²