Salparintie 16

In English

Suunnittelijansa lapsuuden puumajoista inspiraationsa saanut, ainutlaatuista modernia puuarkkitehtuuria edustava merenrantatalo Sipoossa. Harvan talon matkasta suunnittelusta toteutukseen on tehty omaa tv-sarjaa – tämän talon kohdalla voit seurata sen tarinaa piirustuspöydältä tupaantuliaisiin.

Talon arkkitehtuurissa on monia innovatiivisia oivalluksia. Kaikki keskeiset toiminnot ovat järkevästi yhdessä kerroksessa. Mahtipontiseksikin kuvailtavasta arkkitehtuurista ja runsaista lasipinnoista huolimatta talo on kodikas ja lämminhenkinen. Puumajoja ja suuria puita mukaillen talo on korkealla, ikään kuin ilmassa leijuva. Suuret lasipinnat ja tarkoin harkitut ikkunanäkyvät avautuvat ympäröivään luontoon ja tekevät siitä lähes käsin kosketeltavaa.

Kaikki materiaalit ja sisustusratkaisut ovat tarkoin harkittuja ja hyvällä työnjäljellä tehtyjä. Ensimmäisellä kerralla astuttaessa valtavaan meren suuntaan avautuvaan olohuoneeseen suu lähes loksahtaa auki – korkea olohuone on samaan aikaan hyvin monumentaalinen mutta kuitenkin kodikas. Lämpöä ja mielenkiintoa tuovat seinän puupanelointi ja hienosti puumuotin jäljet näyttävä betoniseinä, jonka sisälle on upotettu kiertoilmatakka. Tilan toisella puolella on moderni keittiö, jonka valtava saareke palvelee mainiosti sekä ruoanlaittajaa että toimii upeana katseenvangitsijana.

Merimaisemat on hyödynnetty maksimaalisesti talon päämakuuhuoneessa. Makuuhuone noudattelee tyyliltään tasokkaan hotellin sviittiä omalla spaosastolla ja tilavalla pukeutumishuoneella. Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen arkkitehtuurissa on paljon harkittuja yksityiskohtia, esimerkiksi kylvystä ja saunan lauteilta voi katsella alati vaihtuvaa merimaisemaa.
Talo soveltuu erinomaisesti edustuskäyttöön. Oma baari, elokuvahuone ja rantasauna hulppean olohuoneen lisäksi luovat mainiot puitteet vieraiden kestitsemiselle. Suuret terassit ja alakerrasta löytyvä ulkotakka palvelevat lämpiminä vuodenaikoina.

Rannassa on moderni rantasauna, jonka yhteydessä on vierasmakuuhuone. Tilavalla terassilla on palju, rannassa oma hiekkaranta sekä laituri venettä varten. Venematka kaupunkiin sujuu noin puolessa tunnissa. Talon suuri tontti, henkeäsalpaavan kaunis rantamaisema ja ympäröivä vehreä luonto luovat puitteet tasokkaalle asumiselle.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen väriesite uudesta kodistasi. Tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

Inspired by the designer’s childhood’s tree houses, this spectacular modern house represents the finest and latest in contemporary wood architecture. Everything in this home is absolutely the best of the best, high quality materials, excellent craftsmanship and innovative design combined with the spacious and spectacular lot by the sea.

The home suits perfectly for high quality life and to be used in official occasions. Huge living room, modern kitchen, big terraces, own bar and movie theater room serve the needs of even the most demanding guests. Separate sauna building by the sea has a guest suite, while you get to enjoy the master bedroom with own spa and walk-in closet. Life really does not get better than this.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, + 358 (0)40 548 6681 to book your private showing.

Huoneita:
Oh+avokeittiö+baari+…
Neliöt: 280 m2
Asuinalue: Sipoo, Kalkkiranta
Postinumero: 01180
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2017
Energialuokka: B2018
Velaton hinta: 2 250 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 2 250 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Salparintie 16, 280 m²

Fill out my online form.

Tietosuojaseloste