Sudenpolku_korkea ja näyttävä olohuone

Sudenpolku 12

In English

EDULLINEN, todella suuri talo isolla tontilla Siuntiossa. Jos unelmoit reiluista neliöistä tai vaikkapa mahdollisuudesta yhdistää työskentely tai yritystoiminta kotona, iso talo tarjoaa siihen erinomaiset puitteet.

Talon sisätilat tuovat mieleen amerikkalaisten esikaupunkialueiden suuret kodit. Kolme kerrosta, reilut neliöt ja kuutiot, kaksi takkaa, leveät portaikot, suuri terassi, parveke ja autotalli – melkein voisi sanoa, että mitä täällä ei ole, sitä ei tarvita.

Talon keskikerroksessa on reilusti sekä neliöitä että kuutioita, jotka korostuvat enimmillään seitsemään metriin kohoavassa huonekorkeudessa, ryhdikkäissä kattoparruissa ja tilavissa huoneissa. Täällä kaikki on suomalaisittain isoa: olohuone ja suuret ikkunat, keittiö reiluine kaappitiloineen ja työtasoineen – koneitakin on joka lähtöön ja tietysti leivinuuni ja suuri ruokailutila erillisen arkiruokapöydän lisäksi. Keskikerrosta kiertää tilava terassi, jonka toinen pää on suojaisa ja katettu. Myös päämakuuhuoneessa on suuren maailman vaikutteita – mitä sanoisit tilavasta pukeutumishuoneesta, kylpyhuoneesta ja pääsystä katetulle terassille suoraan makuuhuoneestasi? Keskikerroksessa on lisäksi kolme pienempää makuuhuonetta.

Yläkerrassa on ilmava ateljeehuone, jonka yhteydessä on parveke. Talon alin kerros palvelee rentoutumista. Täältä löytyy myös syy poikkeuksellisen edulliseen hintaan, sillä tilava saunaosasto ja varastotilat ovat viimeistelemättä. Suuri osa materiaaleista on jo hankittu saunaa ja kylpyhuonetta varten, voit joko käyttää niitä tai jos värimaailma ei ole makusi mukainen, vaihtaa ne vaivatta omiin suosikkeihisi. Suuret tilat taipuvat monenlaiseen harrastus- ja yritystoimintaan, voit muokata niistä omiin tarpeisiisi sopivat, sillä neliöitä täällä riittää. Alakerroksessa on myös iso kodinhoitotila omalla sisäänkäynnillä ja kuraeteisellä, joka on sekä lapsiperheen että puutarhaharrastajan unelma. Pyykit voi kätevästi pudottaa tilaan pyykkikuilua pitkin.

Talon eteläpuolen näkymät avautuvat oman suuren piha-alueen yli avariin peltomaisemiin, takaosassa on kaunis kallio. Pihalla on suurten nurmialueiden, puiden ja istutusten lisäksi kahden auton talli, autokatospaikka ja varasto. Maalämpö pitää lämmityskustannukset kurissa. Tällä hinnalla ja nykyisillä rakennuskustannuksilla saisit noin puolet tästä talosta, joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua.

Kiinnostuitko? Varaa oma yksityisesittelysi ja tilaa esite tulevasta kodistasi: Teemu Oukari LKV, 040 548 6681 tai [email protected]

Exceptionally reasonably priced, huge 3-story single family house with a big lot in Siuntio. The architecture and interior of the house reminds you of the big homes in suburban America. What would you say about generous square-meters, big rooms, high ceilings, wide staircases and two fireplaces?

Grandiose scale of the house is truly visible in the middle floor. Big living room with large windows, partially 7 meter high ceilings, massive beams on the ceiling, big kitchen with plenty of cabinet and countertop space, and quite extravagant primary bedroom with walking closet, access to bathroom and a covered terrace showcase the originality of the house. Upper floor has an open and airy atelier space with own balcony, which suits for many purposes.
Downstairs of the house is designed for free time and relaxation. Here can be found the reason for the exceptionally moderate pricing, as the spacious bathroom-sauna department and storage spaces still need to be finished. A big portion of the materials for the sauna and bathroom are already available, you can utilize them, or in case the color palette does not fit your taste, easily change them to match your needs. Spacious utility room with own entrance eases everyday life.

On the south side of the lot there is big green yard with lawn areas, trees and plants, while the north is bordered by a masculine rock. Two car garage and carport, as well as storage space are close to the entrance. The house is heated with economic and ecologic geothermal heating.
If you have a big family, or are dreaming of big spaces, and even a possibility to run your business from your home, this house is definitely a perfect match.

Book your private showing and order a brochure of your future home, contact Teemu Oukari, 040 548 6681 or [email protected]

Huoneita: Oh+k+5-6mh+khh+autot…
Neliöt: 380 m²
Asuinalue: Siuntio, Sudenkaari
Postinumero: 02580
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak.
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 689 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 689 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Sudenpolku_suuri talo ja tontti
udenpolku 12_pohjakuva

Sudenpoku 12, 380 m²