Tenniskalliontien talossa on kuuden metrin huonekorkeus olohuoneessa

Tenniskalliontie 11

In English

Talo, jossa arki ja vapaa-aika sujuu!

Etsitkö täydellistä etätyökotia, jossa myös vapaa-aika sujuu mukavasti suuren talon ja ympäristön tarjoamista mahdollisuuksista nauttien? Moderni ja linjakas passiivikivitalo Pickalassa tarjoaa kaikkea tätä ja paljon muuta. Talon tumma ja ryhdikäs julkisivu kätkee sisäänsä upean kokonaisuuden, joka on sekä näyttävä että kodikas.

Todellinen wau-efekti tulee vastaan talon olohuoneessa, jonka kuuden metrin huonekorkeus ja arkkitehtonisesti monimuotoiset ikkunapinnat eivät jätä ketään kylmäksi. Katon akustiikkalevyt vaimentavat suuren tilan kaiut ja tekevät tunnelmasta kodikkaamman. Moderni takka viimeistelee kokonaisuuden. Keittiö on fiksusti olohuoneen ja ruokailutilan yhteydessä. Suuren saarekkeen lisäksi sieltä löytyy reilut kaappi- ja tasotilat ruoanlaittoa varten. Ruokailutilassa on reilut tilat suuremmallekin pöydälle. Toisena olohuoneen katseenvangitsijana toimii linjakas, lähes veistoksellinen portaikko.

Talon yläkerrassa on tilavan aulan lisäksi kaksi makuuhuonetta ja kodinhoitohuone, josta pääsee kätevästi omalle pihalle. Päämakuuhuone sopii vaativaankin makuun, sillä kokonaisuuteen kuuluu tilava pukeutumishuone ja kylpyhuone suurella ammeella. Kaksi muuta makuhuonetta ovat alakerrassa, jossa on myös moderni saunaosasto. Pukuhuoneesta on uloskäynti suojaisalle terassille, jossa on mukava viettää aikaa ja vilvoitella saunomisen lomassa.

Oma kahden auton talli reilulla varastotilalla helpottaa arkea. Tontilla on sekä viimeisteltyjä kasvillisuusalueita että kaunista luonnontilaista kalliota. Alueella on erinomaiset harrastusmahdollisuudet, mm. Pickala Golf ja tennis, uimaranta, merenranta ja tietysti upea luonto.

Kiinostuitko? Varaa oma rauhallinen yksityisesittelysi ja tilaa myyntiesite uudesta kodistasi. Teemu Oukari, 040 548 6681 tai teemu.oukari@kahdeksas.fi.

A stunning, modern single-family home surrounded by nature and extensive outdoor opportunities in Pickala. The house features everything you need: plenty of space, 6- meter high ceiling in the living room, spacious master bedroom with walk-in closet and ensuite bathroom, modern kitchen with big island, and a two car garage with storage space. The lot has both beautifully manicured planted areas and natural rock areas. The house is perfect for remote working and the are offers high quality outdoor opportunities, e.g. Pickala golf, tennis courts, beach, sea shore and of course lots of beautiful nature.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681 to book a private showing and order a brochure of your future home.

Huoneita:
Oh+k+4mh+saunaosasto…
Neliöt: 222 m2
Asuinalue: Siuntio, Pickala
Postinumero: 02580
Tyyppi:
Kiinteistö, Omakotitalo, rak. 2012
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Velaton hinta: 745 000 €
Velkaosuus: – €
Myyntihinta: 745 000 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Tenniskalliontie 11, 222 m²

Tilaa kohteen myyntiesite

Fill out my online form.

Call Now ButtonSoita välittäjälle