Ulappakatu 1

In English

Harkitsetko kotisi myyntiä? Haluaisitko, että sinunkin asuntosi myydään samanlaisella kattavalla palvelupaketilla, alan viimeisimpiä työkaluja hyödyntäen? Ota rohkeasti yheyttä ja tilaa maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaivatonta ja helppoa asumista kehittyvän Espoon ytimessä lähes uudenveroisessa ylimmän kerroksen kolmiossa. Koti sijaitsee Ulappakadulla Espoonlahdessa. Kadun toisella puolella on väliaikainen ostoskeskus Pikkulaiva. Tulevaisuudessa täysin uusi, suuri ostoskeskus Lippulaiva ja metro ovat noin sadan metrin päässä alaovelta. Asumisen ja liikkumisen vaivattomuus ei siitä juuri parane.

Asunto on erinomaisessa kunnossa. Kaikki pinnat, keittiö ja kylpyhuone ovat lähes uudenveroisia. Kodin olohuone on todella suuri, ilmavuutta lisää hieman tavanomaista korkeampi huonekorkeus. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Keittiössä on reilusti säilytystilaa kaapistoissa sekä täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Asunnon suuremman makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone, toisen makuuhuoneen päätyseinällä on vaatekaapit päästä päähän. Kylpyhuone on ilmavan tilava ja se on laatoitettu valkoisen ja tummanharmaan moderneilla sävyillä. Erillinen wc lisää arjen sujuvuutta.

Koti sopii erinomaisesti pariskunnalle, jonka lapset ovat jo lähteneet pesästä tai pienelle perheelle. Ylin kerros tarjoaa hyvät näköalat, plussana asunnon olohuone, parveke ja toinen makuuhuoneista avautuvat viereisen puistoksi kaavoitetun tontin suuntaan, jonka ansiosta näkymä on läpi vuoden vehreä. Alueen palvelutarjonta on jo nyt kattava, oman talon alakerrasta löytyy mm. parturi- ja kampaamopalveluita ja hieroja, Pikkulaivasta päivittäistavarakaupat ja erikoisliikkeitä. Tulevaisuudessa Lippulaivan valmistuttua omilta nurkilta ei juurikaan tarvitse poistua palveluiden perässä. Koti soveltuisikin erinomaisesti esimerkiksi senioriasunnoksi juuri palveluiden ja tulevaisuuden liikenneyhteyksien puolesta. Lisäksi voit ostaa autohallipaikan lämpimästä autohallista, josta pääsee ulos astumatta hissillä suoraan omaan kerrokseen. Tämän vaivattomammaksi ei asuminen juuri muutu.

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16 -sivuinen kattava esite tulevasta kodistasi ja varaa samalla rauhallinen yksityisesittely.

A spacious, two-bedroom apartment in developing Espoonlahti. This home and all surfaces are in excellent condition. Location is already good, but will be massively improved in a few years once the building of shopping mall Lippulaiva and metro are completed. Services offering is vast, but will be excellent once Lippulaiva is done. Then there is no need to leave your neighbourhood for pretty much any reason. Spacious living room with slightly higher ceiling is the center of the home. Access to fully glazed balcony with green views from the living room. Two bedrooms with storage. Kitchen and bathroom are modern and in good condition. Option to buy a parking spot from downstairs parking garage, from which you can use the elevator to access your home without stepping outside. This home suits perfectly senior residents due to closeness of services and transportation, which will dramatically improve in the future.

Interested? Call 040 548 6681 to book your private showing.

Huoneita:
Oh+k+2mh+wc+kph+s+vh..
Neliöt: 97 m2
Asuinalue: Espoo, Espoonlahti
Postinumero: 02320
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 2014
Energialuokka: C2018
Velaton hinta: 535 000 €
Velkaosuus: 204 582 €
Myyntihinta: 330 418 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Ulappakatu 1, 97 m²