Vallikatu 17

In English

Hintaa laskettu! Toimiva ja edullinen koti pienelle perheelle tai pariskunnalle erinomaisella sijainnilla Vallikadulla. Kodin parhaita puolia on ehdottomasti sijainti, sillä Leppävaaran palvelut, rantarata ja urheilupuisto loputtomine palveluineen ja liikuntamahdollisuuksineen ovat noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Näin kesäaikaan matka taittuu mukavasti vaikka kaupunkipyörällä, joista lähimmät ovat kivenheiton päässä kotiovelta. Lähimarket ja pizzeria ovat viereisissä taloyhtiöissä, joten ostokset onnistuvat tarvittaessa vaikka aamutakissa pienen kävelymatkan päässä.

Koti sijaitsee pienen kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Taloyhtiön pihapiiri on vehreä ja suojaisa ja sieltä löytyy tilava ja moderni lasten leikkipaikka hyväkuntoisine leikkivälineineen. Kodin keskipisteenä on tilava olohuone, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeen näkymä avautuu suojaisalle sisäpihalle, ympärivuotista vehreyttä tuo pihan suuri mänty. Olohuone yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan. Kodin keittiö on perussiistissä kunnossa. Valkoisissa kaapistoissa on reilusti säilytystilaa, I-muotoinen keittiö puolestaan mahdollistaa työtasot molemmin puolin keittiötä. Pienenä luksuksena keittiöstä löytyy viinikaappi.
Kodissa on kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuone on omassa rauhassaan erillisen käytävän päässä. Masterbedroom tunnelmaa tuo huoneen yhteydessä oleva erillinen vaatehuone sekä näyttävä tapetoitu aksenttiseinä. Kaksi muuta makuuhuonetta on sijoitettu eteiskäytävän varrelle. Toisessa on sekä kaapistoja että erillinen syvennys säilytettäville tavaroille, toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Kodin kylpyhuone on toimiva ja sen yhteydessä oleva sauna on kunnostettu moderniin ilmeeseen. Asunnossa on lisäksi erillinen wc, jossa on paikka pyykinpesukoneelle.

Koti on perussiistissä kunnossa, halutessasi voit tehdä siitä omannäköisesi pienellä pintaremontilla. Tämän kodin ehdottomasti parasta antia on erinomainen sijainti, vehreä ympäristö, mukavat neliöt ja reilu säilytystila.

Kiinnoistuitko? Tilaa 16-sivuinen väriesite asunnosta tai soita 040 548 6681 ja varaa oma yksityisesittelysi.

Reduced price! A reasonably priced 3-bedroom apartment in the top floor of the building in excellent location in Vallikatu -street in Leppävaara. Location is absolutely one of the best features of this home. Sello services, train and bus station and sport activities are all within ten minutes walking distance. Now in summertime you can also conveniently take the city bike, of which closest ones are only a couple hundred meters away from your doorstep. There is also a smaller grocery shop and pizza place in the neighbouring houses, so shopping can be done fast and quickly in your own neighbourhood. Spacious living room with access to fully glazed balcony serves as the center of the home. Large pine tree in the yard guarantees green views around the year. Plenty of storage space in two separate clothes rooms and cabinets. Kitchen is in good condition and is connected through dining space to the living room. Master bedroom has plenty of privacy, two other bedrooms are located next to each other. Spacious bathroom and separate wc.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, 040 548 6681 to book your private showing.

Huoneita: Oh+k+3mh+2vh+wc+kph+…
Neliöt: 87,5 m2
Asuinalue: Espoo, Leppävaara
Postinumero: 02650
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 1980
Energialuokka: F2013
Velaton hinta: 265 000 €
Velkaosuus: 39 €
Myyntihinta: 264 961 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Vallikatu 17, 87,5 m2