Ylistörmä 5

In English

Olarin helmi! Uniikki kolmio Olarissa, joka on remontoitu vastaamaan vaativaakin makua. Asunnossa on erinomainen pohjaratkaisu, jossa suuri olohuone-ruokailutila-keittiö ovat lähes yhtenäistä tilaa. Tilan avaruutta ja yhtenäisyyttä korostaa huoneissa käytetty kaunis lankkumainen laminaattilattia. Asunnossa on kaksi selkeää makuuhuonetta ja erillinen kylpyhuone/saunaosasto, josta on käynti tilavalle ja lasitetulle parvekkeelle. Kaikista ikkunoista on kauniit, vehreät näkymät puiden latvojen yli.

Koko asunto on remontoitu yhtenäisesti erinomaisella maulla ja siellä on runsaasti hienoja yksityiskohtia. Seinillä on käytetty rauhallista värimaailmaa, joka tekee kokonaisuudesta tyylikkään. Ruokailutilan seinässä on kaunis koristekivi upeilla valaistusyksityiskohdilla.

Asunnossa on selkeälinjainen moderni keittiö, jossa on tyyliin sopivat rosterikodinkoneet. Hieno, eläväpintainen välitilapinnoite toimii keittiön katseenvangitsijana.

Toisessa makuuhuoneessa on lähes hotellimainen tunnelma. Upeana yksityiskohtana on valaistus, joka tuo kauniin valokuvion päätyseinään.

Upea, todella moderni kylpyhuone/saunaosasto, jossa voit vaikkapa nauttia musiikista pehmeissä löylyissä. Saunassa on kaunis panelointi, lasiseinä ja kaunis led-valaistus. Ryhdikäs laatoitus tuo avaruuden tuntua tilaan. Kylpyhuoneessa on myös selkeälinjainen allastaso kahdella hanalla.

Emme järjestä talossa yleisesittelyjä, mutta tulemme mielellämme esittelemään sitä. Soita ja sovi yksityisesittelystä.

Lisätiedot ja esittelyt: TEEMU OUKARI, puh 040 548 6681 tai [email protected].

Kiinnostuitko? Tilaa itsellesi 16-sivuinen väriesite uudesta kodistasi.

 

 

Hidden gem in Olari! Gorgeous two bedroom apartment in Olari, which satisfies even the most demanding taste. This apartment has a good, functional layout. Modern, open concept living room – kitchen – dining room, which suits today’s lifestyle. Beautiful laminate floor creates a good flow throughout the space. Beautiful colour palette used on the walls throughout the apartment.

The apartment has been renovated thoroughly. A lot of unique details. Almost a hotel-like atmosphere in master bedroom. Modern, functional kitchen with stainless steel appliances and stunning backsplash/accent wall. Beautiful feature wall with integrated lighting in dining space.

Truly unique bathroom/sauna department. For example, integrated speakers in sauna, which allow you to enjoy music during sauna. Beautiful paneling and lighting in sauna, and modern tiling in bathroom.

Beautiful, green views over the treetops from all windows. Additionally, large glazed balcony.

Interested? Call Mr. Teemu Oukari, tel. 040 548 6681.

Huoneita:
3h+k+kph+s+wc+parvek…
Neliöt: 87,00 m2
Asuinalue: Espoo, Olari
Postinumero: 02210
Tyyppi:
Huoneisto, Kerrostalo, rak. 1970
Energialuokka: D2007
Velaton hinta: 278 000 €
Velkaosuus: 24 787 €
Myyntihinta: 253 213 €

Kiinnostuitko?

Soita Teemu Oukarille,
p. 040 548 6681 ja sovi näyttö

Ylistörmä 5, 87 m²